NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
לדילן יש גם נסיון נגד בנפיקה וגם במקור מהנוער של פאריס.
אקס פאקטור חחח
אקס פאקטור חחח
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:לדילן יש גם נסיון נגד בנפיקה וגם במקור מהנוער של פאריס.
אקס פאקטור חחח
Daholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
הם מסתמכים על דיווחים בישראל. אין להם משהו לחדשחזיזוש אמר:https://twitter.com/futbolcroacia/status/1564611983164547072?s=20&t=aaf-huBq9so2RYM-ZU9a4g
Kaka אמר:אתם באמת חושבים שהיו רצים לסגור עם בלם שני לפני שיודעים בוודאות שיהיה לעלי תושבות?
הם יכולים לדעת שיהיה לו בוודאות תושבות אבל פתאום זה מתעכב. יש דברים שלא נמצאים בשליטתך. משרד הפנים זה אחד המנגנונים המסורבלים והאיטיים ביקוםKaka אמר:אתם באמת חושבים שהיו רצים לסגור עם בלם שני לפני שיודעים בוודאות שיהיה לעלי תושבות?
כרמליסט ירוק אמר:Daholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
מה שלום החבר?
Shocking4U אמר:הם יכולים לדעת שיהיה לו בוודאות תושבות אבל פתאום זה מתעכב. יש דברים שלא נמצאים בשליטתך. משרד הפנים זה אחד המנגנונים המסורבלים והאיטיים ביקוםKaka אמר:אתם באמת חושבים שהיו רצים לסגור עם בלם שני לפני שיודעים בוודאות שיהיה לעלי תושבות?
וויס גם העלה בכתבה בוואלה על זה שיכול להיות שרק אחד מהבלמים ירשם לליגת אלופות
NOSFERATU ZODD אמר:אגב, עצם זה שהבלמים מסכימים להגיע שהם יודעים שאולי הם לא ישחקו בליגת האלופות זה אומר שזה לא מה שמשך אותם.
זה גם אומר שזה לא רכש של קפיצת מדרגה כמו שציפו ופימפמו.