• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
פודגראנו זה רכש באמת מהמיותרים שאפשר להביא. נטו להחתים כדי להגיד שהחתמנו (ואם אפשר, החזרנו ליגיונר!)
אם רוצים עוד קיצוני ברוטציה, שישתמשו בנהוראי יפרח. מה ההבדל בדיוק?

עוד שחקן עם קצת דריבל, אפס תכלס, וקבלת החלטות מעפנה. לא מובן בעליל.

מקווה שלפחות שמיר ייסגר בהקדם. ומקווה בעיקר שההחתמה של סוף לא תבוא על חשבון שחקן נוסף שנדרש לאמצע (מאחר שג'אבר נראה שלא ישחק כדורגל ב2022)

דווקא סוף שחקן מאוד טוב ויכול לשדרג אותנו רק צריך לשפר תפעולה האחרונה שלו אבל בליגה יכול להפתיע מאוד לטובה בעיני רכש טוב לסגל הייתי רוצה בנוסף את אביב אברהם שיתן עומק לאמצע

כולם פה בוכים על עומק
אני אוהד מכבי יותר מ20 שנה ולא זוכר כזה סגל עמוק
שמישהו יתקן אותי ויגיד באיזו שנה

benrey אמר:
כולם פה בוכים על עומק
אני אוהד מכבי יותר מ20 שנה ולא זוכר כזה סגל עמוק
שמישהו יתקן אותי ויגיד באיזו שנה

חסר שחקן באמצע אבל עקרונית מסכים איתך לגמרי.

יש לנו סגל ארוך לא עמוק יש הבדלים. יש יותר מדי שחקנים שאני בכלל לא תופס מהם חלק מהקבוצה כאלו שגם אם ישחקו מול סכנין וחדרה עדיין אני אעשה פיפי במכנסיים מהלחץ. בתכל'ס שחקנים שברמתם יכולים לתרום או לכל הפחות לא למכור אותנו יש לנו סגל קצר בטח ביחס לגרמנים

Daniel123 אמר:
פלופ רציני סוף , במקום להביא שחקנים שבאמת יכולים לתרום לנו ולהוריד עומס משחקני ההרכב מביאים שחקנים שיקשטו את הספסל.
אם הבלמים לא יהיו הצלחה נתרסק בליגה .

אתה הבן אדם הכי דכאוני בארץ גם אם יביאו את מסי תבכה . לא אתפלא אם אתה בכלל גרמני שבא להרעיל את הפורום

Jerry אמר:
יש לנו סגל ארוך לא עמוק יש הבדלים. יש יותר מדי שחקנים שאני בכלל לא תופס מהם חלק מהקבוצה כאלו שגם אם ישחקו מול סכנין וחדרה עדיין אני אעשה פיפי במכנסיים מהלחץ. בתכל'ס שחקנים שברמתם יכולים לתרום או לכל הפחות לא למכור אותנו יש לנו סגל קצר בטח ביחס לגרמנים
הביקורת שלך הוא כלפי הכדורגלן הישראלי, זה מה יש וזה לא ישתפר. סאן מנחם מגן חלש מאוד אבל זה הישראלי הכח טוב בליגה. כל עוד יש הגבלה על הישראלים זה ימשיך ככה.
לכל שחקן סגל שלנו יש לו מקום בהרכב בכל קבוצות הליגה למעט הגרמנים והגמלים.
לא יביאו פה בחיים שחקן ב2 מליון כדי להיות חילוף חמישי במקרה הטוב. שחקן במחיר של כנען יבוא לפה רק אם בונים עליו להיות שחקן מפתח. וגם כנען בעצמו לא ירצה לבוא להיות מספר 5 אחרי נטע פאני מוחמד וג׳אבר

נשאר אז יום שלם לסגור את שמיר מחר וסיימנו
מעניין אם מכינים לנו אפילו עוד הפתעה

Apoc אמר:
שחרור של צ׳יבוטה זה הפתעה?

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

כן, לא חושב שיש סיכוי שזה יקרה

לא ישחררו את ציבוטה..מחפשים להעמיק את הסגל...

ומוזר שעדין לא חתם קשר אמצע...

לא יגיע מחליף לשרי..לפי דעתי חזיזה או אצילי יכולים לשחק באמצע במקרה הצורך..

אצילי מתאים יותר..לא דורש מהירות..אבל אתה צריך לדעת למסור מדויק..תפור עליו. ואז חזיזה יכול לשחק בימין כמו באירופה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

כן, לא חושב שיש סיכוי שזה יקרה

בכר לא סופר אותו. לא יפתיע אותי אם סוף יגיע שהוא יבקש לעזוב

חזיזוש אמר:
The_kinder אמר:
כולם פה בוכים על סוף אבל בתכלס אין מישהו אחר, השחקנים בארץ חבורה של פחי אשפה בינוניים, רפאלוב הלוואי אבל לא ריאלי,גם בתכלס אם היה אפשרי הייתי משאיל את כיאל עד סוף העונה במקום שמיר, תופס מכיאל הרבה יותר ממנו וכולה עד סוף עונה

אנשים פה יבכו על הכל אין מה לנסות להסביר זה כל שחקן רכש שמגיע אותו דבר ותמיד אותם אנשים עד שפתאום משתנה הדעה אחרי 2 משחקים

פיירו, סונדגרן, קורנו, היה אותו דבר בדיוק.

זה ימשיך על כל שחקן שהיוטיוב שלו לא מספיק מרשים, ושום רכש טוב לא ישנה את זה
אף אחד לא היה בוכה אם כנעאן היה מגיע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה