• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אביב אברהם שחקן בינוני מאוד. הוא אפילו לא שחקן הרכב לאורך זמן בנתניה. לעומתו עדן שמיר כוכב כדורגל

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
אביב אברהם שחקן מעניין שכל משחק מולם צד את עיניי אבל אני מניח שלא סתם הוא לא פותח שם וגם הגיע לשנה אחרונה בחוזה, כנראה יש אתו בעיה כלשהי
הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לו

אגב שימו לב שכשבכר החליטהללכת על בלמים החתימו 2 תוך פחות משבוע.

לדעתי תכנית המקור של בכר עם פתיחתו של חלון ההעברות הייתה להיות עם 2 בלמים זרים המהווים את הבסיס עליו מושתתת הגנה זרה לחלוטין +גולדברג. ברגע שמוחמד אוזרח הוא פשוט נצמד לתכנית ולא סטה ממנה בעקבות פציעה כזו או אחרת.
מה שלכאורה חשבנו זה שהבלם הזה יהיה סבטקוביץ'. קאקא וגם אולי ניר גרין כתבו פה לא פעם שיש בלמים זרים חזק ברשימות שהם לא סבטקוביץ' ולמעשה מחכים לאזרוח של מוחמד (שכמובן בלי אזרוח אי אפשר להביא זר שישי) בכדי שיהיה בלם זר נוסף במקביל לפלאניץ'.

ככה שלעניות דעתי זה שסגרו את שניהם תוך שבוע לא נבע מכורח הנסיבות או שבכר החליט פתאום, אלא מתוך ניהול אמיתי ויד מכוונת (אלברמן/בכר/שניהם) ומימוש מטרה שכיוונו אליה מ day 1 בחלון העברות זה. שוב ברור שבלי האזרוח של מוחמד זה לא היה יכול לקרות, אבל אני משוכנע שלשם כיוונו כשנולד הרעיון לאזרח אותו.

Kozmo אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לו

לדעתי תכנית המקור של בכר עם פתיחתו של חלון ההעברות הייתה להיות עם 2 בלמים זרים המהווים את הבסיס עליו מושתתת הגנה זרה לחלוטין +גולדברג. ברגע שמוחמד אוזרח הוא פשוט נצמד לתכנית ולא סטה ממנה בעקבות פציעה כזו או אחרת.
מה שלכאורה חשבנו זה שהבלם הזה יהיה סבטקוביץ'. קאקא וגם אולי ניר גרין כתבו פה לא פעם שיש בלמים זרים חזק ברשימות שהם לא סבטקוביץ' ולמעשה מחכים לאזרוח של מוחמד (שכמובן בלי אזרוח אי אפשר להביא זר שישי) בכדי שיהיה בלם זר נוסף במקביל לפלאניץ'.

ככה שלעניות דעתי זה שסגרו את שניהם תוך שבוע לא נבע מכורח הנסיבות או שבכר החליט פתאום, אלא מתוך ניהול אמיתי ויד מכוונת (אלברמן/בכר/שניהם) ומימוש מטרה שכיוונו אליה מ day 1 בחלון העברות זה. שוב ברור שבלי האזרוח של מוחמד זה לא היה יכול לקרות, אבל אני משוכנע שלשם כיוונו כשנולד הרעיון לאזרח אותו.

אני גם חושב ככה, מהיום הראשון של החלון דיברו על להביא בלם זר, ואנשים כאן נעו בין לבכר אין מושג/הם יודעים שפלאניץ עוזב/הכתבים מקשקשים.
לכולם היה ברור (ובצדק) שצריך להביא מגן שמאלי זר, ולא בלם זר.
אז כנראה שהכתבים לא קישקשו ושלבכר ואלברמן כן יש מושג. בלם זר נוסף היה בתכניות כבר ממזמן. פשוט גם בצוות ידעו מה שכולנו ידענו, שקודם כל חייב להביא מגן שמאלי, אז הביאו. ובשניה שזה התאפשר, ישר הביאו בלם זר שני. (יצא שפלאניץ באמת עזב והביאו גם בלם במקומו).

Kozmo אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

זה מה שאני אומר.

דיברו על בלם שיבוא במשך כל החלון כי זה מה שבכר רצה ודרש, מנגד על קשר דיברו בעיקר כאן בפורום ואולי קצת אחרי שהבטחנו אלופות (שהתחילו הדיווחים על נאור ושמיר).

הרי ברור שאם בכר היה דורש ורוצה את נאור, שמיר, פרץ וכל אלה הם היו פה כבר ביוני ולא עכשיו.

הנקודה שלי היא ששחקן קישור לא היה בראש סדר העדיפויות של הקבוצה ולא רצו את שמיר וכל אלה מההתחלה ובגלל זה הם לא פה

KevinDurant אמר:
Kozmo אמר:
KevinDurant אמר:

זה מה שאני אומר.

דיברו על בלם שיבוא במשך כל החלון כי זה מה שבכר רצה ודרש, מנגד על קשר דיברו בעיקר כאן בפורום ואולי קצת אחרי שהבטחנו אלופות (שהתחילו הדיווחים על נאור ושמיר).

הרי ברור שאם בכר היה דורש ורוצה את נאור, שמיר, פרץ וכל אלה הם היו פה כבר ביוני ולא עכשיו.

הנקודה שלי היא ששחקן קישור לא היה בראש סדר העדיפויות של הקבוצה ולא רצו את שמיר וכל אלה מההתחלה ובגלל זה הם לא פה

כן אני מסכים. רשמתי את זה גם בהודעה הקודמת, שמהתחלת החלון בכר כיוון לשני בלמים זרים לדעתי.
השאלה שלי היא למה הוא לא מכוון לקשר? אני מבין לגמרי שיותר חשוב בלם (כי ארד/גרשון זה הבלם השלישי), ואני מבין לגמרי שהוא לא תופס מכל השמיר/נאור/פרץ האלה.
אבל בכר מבין דבר או שניים בכדורגל, אני לא מצליח להבין איך מהרגע שגאבר נפצע, לא מפריע לו ללכת עם שלושה קשרים בלבד לשתי מסגרות? איך הוא מעדיף לשחוק את שלושת (ועכשיו שני) הקשרים, על פני לתת לשחקן שהוא פחות תופס ממנו לשחק מול נס ציונה?

גולדשטיין מדווח שאנחנו עדיין מנסים להחתים את גוני

lemmacantor אמר:
אני תוהה אם ליברמן לא צריך כבר לנעול את הנושא הזה.
יש עוד שבועיים לחיות בתחושה של רכש, תן לפנטז

הכתבה הראשית בספורט 5 היא על הפציעה של גאבר
מצד אחר רשום בכתבה שיש לו MRI רק עוד שבועיים, מהצד השני רשום שהוא יחזור סמוך לפגרת הנבחרות.
מעניין איך ה MRI יחזיר אותו מהפציעה.

בכל מקרה רשום שלא ממהרים להביא קשר כי סומכים עליו, השאלה אם הוא יחזור לפני פגרת המונדיאל בכלל

SaTla אמר:
הכתבה הראשית בספורט 5 היא על הפציעה של גאבר
מצד אחר רשום בכתבה שיש לו MRI רק עוד שבועיים, מהצד השני רשום שהוא יחזור סמוך לפגרת הנבחרות.
מעניין איך ה MRI יחזיר אותו מהפציעה.

בכל מקרה רשום שלא ממהרים להביא קשר כי סומכים עליו, השאלה אם הוא יחזור לפני פגרת המונדיאל בכלל

לגבי איך ה-MRI יחזיר אותו, זה די ברור וכתוב בכתבה: ה-MRI יבחן האם הבצקת שהייתה לו עברה, מה שיאפשר לו לחזור לאימונים. הוא החלים מהפציעה המקורית, ובינתיים פיתח את הבצקת הזו.

לגבי יתר גיבוב המלל בכתבה - אני מאמין בסבירות גבוהה שזו הנפצה של כתב, כי באמת לא ברור לי איך הוא מצליח לומר באותו זמן שג'אבר ייעדר לתקופה משמעותית ושהכל בחוסר ודאות, אבל גם שלא מחתימים קשר כי בונים עליו. אבל אם יסתבר שזה נכון, אז באמת שצריך לחלק תעודות פיגור למקבלי ההחלטות.

פעם שעברה שהוא נפצע הוא חזר מהפציעה וישר נפצע שוב לתקופה משמעותית אז נשמע כמו רעיון טוב לבנות עליו

lemmacantor אמר:
אני תוהה אם ליברמן לא צריך כבר לנעול את הנושא הזה.

אני בדיוק באתי לרשום כמה אתם מזיינים תמוח מיליון עמודים על כלום ושום דבר

אלברמן עושה אלאך. לא צריך קשר כי יש את מאור לוי וג׳אבר חוזר. תתעוררו

וואו המחליפים זה פשוט בושה. מצפה משחר לפתוח את הכיס דחוף שיביא את קראצב וכנען

greenguy אמר:
וואו המחליפים זה פשוט בושה. מצפה משחר לפתוח את הכיס דחוף שיביא את קראצב וכנען
חחח אם יביאו את גוני נאור זה יהיה מזל

כן מבאס מאוד.. אם מכבי תל אביב היו במצב שלנו הוא היה מביא את כל התותחים הכבדים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה