אביב אברהם שחקן בינוני מאוד. הוא אפילו לא שחקן הרכב לאורך זמן בנתניה. לעומתו עדן שמיר כוכב כדורגל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:Jerry אמר:הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לוKevinDurant אמר:אביב אברהם שחקן מעניין שכל משחק מולם צד את עיניי אבל אני מניח שלא סתם הוא לא פותח שם וגם הגיע לשנה אחרונה בחוזה, כנראה יש אתו בעיה כלשהי
אגב שימו לב שכשבכר החליטהללכת על בלמים החתימו 2 תוך פחות משבוע.
Kozmo אמר:KevinDurant אמר:Jerry אמר:הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לו
לדעתי תכנית המקור של בכר עם פתיחתו של חלון ההעברות הייתה להיות עם 2 בלמים זרים המהווים את הבסיס עליו מושתתת הגנה זרה לחלוטין +גולדברג. ברגע שמוחמד אוזרח הוא פשוט נצמד לתכנית ולא סטה ממנה בעקבות פציעה כזו או אחרת.
מה שלכאורה חשבנו זה שהבלם הזה יהיה סבטקוביץ'. קאקא וגם אולי ניר גרין כתבו פה לא פעם שיש בלמים זרים חזק ברשימות שהם לא סבטקוביץ' ולמעשה מחכים לאזרוח של מוחמד (שכמובן בלי אזרוח אי אפשר להביא זר שישי) בכדי שיהיה בלם זר נוסף במקביל לפלאניץ'.
ככה שלעניות דעתי זה שסגרו את שניהם תוך שבוע לא נבע מכורח הנסיבות או שבכר החליט פתאום, אלא מתוך ניהול אמיתי ויד מכוונת (אלברמן/בכר/שניהם) ומימוש מטרה שכיוונו אליה מ day 1 בחלון העברות זה. שוב ברור שבלי האזרוח של מוחמד זה לא היה יכול לקרות, אבל אני משוכנע שלשם כיוונו כשנולד הרעיון לאזרח אותו.
זה מה שאני אומר.Kozmo אמר:KevinDurant אמר:Jerry אמר:הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לו
לדעתי תכנית המקור של בכר עם פתיחתו של חלון ההעברות הייתה להיות עם 2 בלמים זרים המהווים את הבסיס עליו מושתתת הגנה זרה לחלוטין +גולדברג. ברגע שמוחמד אוזרח הוא פשוט נצמד לתכנית ולא סטה ממנה בעקבות פציעה כזו או אחרת.
מה שלכאורה חשבנו זה שהבלם הזה יהיה סבטקוביץ'. קאקא וגם אולי ניר גרין כתבו פה לא פעם שיש בלמים זרים חזק ברשימות שהם לא סבטקוביץ' ולמעשה מחכים לאזרוח של מוחמד (שכמובן בלי אזרוח אי אפשר להביא זר שישי) בכדי שיהיה בלם זר נוסף במקביל לפלאניץ'.
ככה שלעניות דעתי זה שסגרו את שניהם תוך שבוע לא נבע מכורח הנסיבות או שבכר החליט פתאום, אלא מתוך ניהול אמיתי ויד מכוונת (אלברמן/בכר/שניהם) ומימוש מטרה שכיוונו אליה מ day 1 בחלון העברות זה. שוב ברור שבלי האזרוח של מוחמד זה לא היה יכול לקרות, אבל אני משוכנע שלשם כיוונו כשנולד הרעיון לאזרח אותו.
KevinDurant אמר:זה מה שאני אומר.Kozmo אמר:KevinDurant אמר:אגב שימו לב שכשבכר החליטהללכת על בלמים החתימו 2 תוך פחות משבוע.
דיברו על בלם שיבוא במשך כל החלון כי זה מה שבכר רצה ודרש, מנגד על קשר דיברו בעיקר כאן בפורום ואולי קצת אחרי שהבטחנו אלופות (שהתחילו הדיווחים על נאור ושמיר).
הרי ברור שאם בכר היה דורש ורוצה את נאור, שמיר, פרץ וכל אלה הם היו פה כבר ביוני ולא עכשיו.
הנקודה שלי היא ששחקן קישור לא היה בראש סדר העדיפויות של הקבוצה ולא רצו את שמיר וכל אלה מההתחלה ובגלל זה הם לא פה
יש עוד שבועיים לחיות בתחושה של רכש, תן לפנטזlemmacantor אמר:אני תוהה אם ליברמן לא צריך כבר לנעול את הנושא הזה.
SaTla אמר:הכתבה הראשית בספורט 5 היא על הפציעה של גאבר
מצד אחר רשום בכתבה שיש לו MRI רק עוד שבועיים, מהצד השני רשום שהוא יחזור סמוך לפגרת הנבחרות.
מעניין איך ה MRI יחזיר אותו מהפציעה.
בכל מקרה רשום שלא ממהרים להביא קשר כי סומכים עליו, השאלה אם הוא יחזור לפני פגרת המונדיאל בכלל
lemmacantor אמר:אני תוהה אם ליברמן לא צריך כבר לנעול את הנושא הזה.
חחח אם יביאו את גוני נאור זה יהיה מזלgreenguy אמר:וואו המחליפים זה פשוט בושה. מצפה משחר לפתוח את הכיס דחוף שיביא את קראצב וכנען
greenguy אמר:כן מבאס מאוד.. אם מכבי תל אביב היו במצב שלנו הוא היה מביא את כל התותחים הכבדים