lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
סוף סוף רכש. יכול לשחק בליגת האלופות לנוער?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שיחפשו סבתא בשואה בהיסטוריה או שימצאו לו כלה, בזמנים היום זה יהיה יותר קל מלחשוב איזה זר יפנה לו מקום כי בבית הקשה שקיבלנו באלופות אני לא רואה איזה זר מפציץ ועוזב אותנו בקרוב, רק עלי מוחמד וישראלים שהוא כבר נחשב אחד מהם כישראלי מדוברים על פוטנציאל לעזוב.ברק.י אמר:מהטוויטר הסרבי נשמע כמו רכישה מעולה שלנו. כישרון מבטיח שהיה מבוקש בכמה קבוצות הקיץ.
אם זה אכן כך, המועדון צריך לחשוב על תכנית פיתוח רצינית עבורו כי אחרת, חבל על הכסף.
אגב, זו רכישה מעניינת גם בחשיבה לטווח הרחוק. גם יצטרכו לפנות לו מקום של זר בהמשך וגם סביר שהשילוב שלו כחלוץ בבוגרת (מניח, אחרי הפרישה של ניקי) ישאיר את נחמני ורזון בחוץ.
GreenGlory אמר:שיחפשו סבתא בשואה בהיסטוריה או שימצאו לו כלה, בזמנים היום זה יהיה יותר קל מלחשוב איזה זר יפנה לו מקום כי בבית הקשה שקיבלנו באלופות אני לא רואה איזה זר מפציץ ועוזב אותנו בקרוב, רק עלי מוחמד וישראלים שהוא כבר נחשב אחד מהם כישראלי מדוברים על פוטנציאל לעזוב.ברק.י אמר:מהטוויטר הסרבי נשמע כמו רכישה מעולה שלנו. כישרון מבטיח שהיה מבוקש בכמה קבוצות הקיץ.
אם זה אכן כך, המועדון צריך לחשוב על תכנית פיתוח רצינית עבורו כי אחרת, חבל על הכסף.
אגב, זו רכישה מעניינת גם בחשיבה לטווח הרחוק. גם יצטרכו לפנות לו מקום של זר בהמשך וגם סביר שהשילוב שלו כחלוץ בבוגרת (מניח, אחרי הפרישה של ניקי) ישאיר את נחמני ורזון בחוץ.
Kozmo אמר:בהנחה שהוא לא רלוונטי עבורנו לפחות עד ינואר אני משאיל אותו לקבוצה בליגת העל שיצבור דקות משחק ויתחיל להבקיע במקום לבזבז זמן בנוער.
אין לי ספק שיהיה לו ביקוש בחצי ליגה.
Apoc אמר:אגב זה השחקן הרביעי שמושאל אלינו עם אופציית רכישה אחרי קורנו, דילאן וסוף - לא?
חשוב שוב לציין שמעולם מכבי חיפה בהיסטוריה שלה לא מימשה אופציה על שחקן שהשאילה
חזיזוש אמר:Apoc אמר:אגב זה השחקן הרביעי שמושאל אלינו עם אופציית רכישה אחרי קורנו, דילאן וסוף - לא?
העניין שגם קורנו וגם החלוץ הבוסני מושאלים אלינו ובסוף העונה מסתיים החוזה בקבוצה שלהם. ככה שאני מאמין שהרכישה הזאת כבר מסוכמת מראש
NOSFERATU ZODD אמר:חזיזוש אמר:Apoc אמר:אגב זה השחקן הרביעי שמושאל אלינו עם אופציית רכישה אחרי קורנו, דילאן וסוף - לא?
העניין שגם קורנו וגם החלוץ הבוסני מושאלים אלינו ובסוף העונה מסתיים החוזה בקבוצה שלהם. ככה שאני מאמין שהרכישה הזאת כבר מסוכמת מראש
קורנו זאת קומבינה כי יש בעיות לקבוצה הספרדית שלו.
מאמין ששם לא תהיה בעיה.