ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שבוע הקרוב (השבוע הנוכחי או השבוע הבא?) ולדעתי למרות שאני חושב שקשר התקפי זה חשוב יש צורך אפילו יותר גדול בקשר אחורי נוסף. אם מביאים קשר זר מקווה שזה יהיה בנוסף לנאורKaka אמר:יש שחקן זר קרוב לסיכום, קשר התקפי.
מחכים לאזרוח של סונדגרן, זה אמור לקרות בשבוע הקרוב.
Apoc אמר:Kaka אמר:יש שחקן זר קרוב לסיכום, קשר התקפי.
ידוע גיל בערך?
מאמין שיביאו שחקן צעיר על תקן זר שישי שהוא פוטנציאל
David אמר:אתה לא מחליף חרא בחרא אחר עם זה לא חמודי כנעאן מצידי שלא יגיע אפחד לא אוהב פלסטרים אפילו כמחליפיםGKagelmacher אמר:David אמר:הרצון להביא לפה שחקן בינוני כמו גיא בדש זה בדיחה עצובה שחקן ללא תאכלס על תקן מיכאל אוחנה שתיים כנראה יש פה אוהדים שאוהבים עשורים שחורים
בשוק הישראלי שיש כרגע בדש הוא לא בינוני. מאוויס ציבוטה זה שחקן ברמת יכולת פחותה ממנו.
Kaka אמר:יש שחקן זר קרוב לסיכום, קשר התקפי.
Nirgreen אמר:Kaka אמר:יש שחקן זר קרוב לסיכום, קשר התקפי.
יכול להיות שהאזרוח של דניאיל יקרה רק בינואר.
ברומה שדובר שבדרך למכבי ת"א כי נפלט מפנרבחצה לא הייתה רוצה? עזוב שהוא לא יגיע לליגה הישראלית ואם כן אין ספק שהוא אחד השחקנים עם הרזומה הכי מרשים שהיה בליגה ובכללי מקצועית כמה רמות מעל הליגה.Shocking4U אמר:אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
כל מי שיכול להגיע כרגע זה או שחקנים חופשיים או שחקנים שהקבוצה שלהם ממש ממש לא רוצה אותם (שזה כמובן מדאיג לגבי איכות השחקן)
Kaka אמר:יש שחקן זר קרוב לסיכום, קשר התקפי.
Shocking4U אמר:לא חושב שינסו להביא קשר התקפי זר בפרופיל גבוה כשיש את שרי. יותר שחקן משלים.
למרות שחייב להגיד שאני עדיין בספק שיספיקו לאזרח את סונדגרן בזמן (הייתי גם סקפטי לגבי מוחמד אז קחו את זה איך שתרצו) ולהביא עוד קשר זר. בגג אני רואה אותנו מביאים גוני נאור כזה
SaTla אמר:למה שיבוא קשר טוב אם הוא לא יכול לשחק באירופה ורק בליגה?
SaTla אמר:למה שיבוא קשר טוב אם הוא לא יכול לשחק באירופה ורק בליגה?
Shocking4U אמר:אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
כל מי שיכול להגיע כרגע זה או שחקנים חופשיים או שחקנים שהקבוצה שלהם ממש ממש לא רוצה אותם (שזה כמובן מדאיג לגבי איכות השחקן)
שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.Daholio אמר:Shocking4U אמר:אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.
זרים מפה (או ממקום אחר) לא יכולים לעבור למקום שהחלון סגור שם.
אני די משוכנע שזה ככה
אנחנו לא צריכים שישחררו שחקן, לצורך העניין, אנחנו יכולים להחתים כל שחקן מכל ליגה בעולם היוםbenrey אמר:שחקן שהקבוצה שלו משחררת אותו בזמן שהיא לא יכולה להחתים במקומו מחליף, זה שחקן שכנראה אין לו מקום בסגל של קבוצותו. לא יודע אם אנחנו רוצים שחקן כזה.Daholio אמר:Shocking4U אמר:אני מתקשה להאמין שיש זרים ברמה שיכולים להגיע בשלב הזה של החלון. כל החלונות באירופה סגורים חוץ ממדינות כמו טורקיה, יוון וסרביה שאוהבות לקלוט את הנפלטים סטייל מה שגלא עשתה בטורקיה בחלון הזה עם שחקנים כמו אירקדי או מאטה ולפתות אותם עם הרבה כסף.
אני חושב שיש אי הבנה, לדעתי זרים יכולים להגיע לפה מכל מקום כי אצלנו החלון פתוח. לא משנה אם אצלם סגור.
זרים מפה (או ממקום אחר) לא יכולים לעבור למקום שהחלון סגור שם.
אני די משוכנע שזה ככה