• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שרי עם פציעת שריר. ירדנו ל3ֶ קשרים כשירים בסגל (נטע, פאני ומאור לוי. איזה חרפה, איזה ביזיון.

יאלחה, נמאס מתדרוכים.
אפשר להשחיל להם את מאור לוי, עוד אחד מהעבמים וקצת כסף ולסגור עסקה.
כשרוצים הפערים מצטמצמים וסוגרים עסקה, כשלא רוצים מתדרכים את השופר.

dyarok אמר:
יאלחה, נמאס מתדרוכים.
אפשר להשחיל להם את מאור לוי, עוד אחד מהעבמים וקצת כסף ולסגור עסקה.
כשרוצים הפערים מצטמצמים וסוגרים עסקה, כשלא רוצים מתדרכים את השופר.

מה אתה רוצה לפתוח בלאגן עם אבא של מאור? למה שיעבירו אותו

Kaka אמר:
בירקי אמר:
Kaka אמר:
אתה עדיין שיש סיכוי שדניאל יאוזרח עד סוף החלון? כי שופרות המועדון טוענים אחרת

לא אמרו לי משהו אחר אז הוא אמור לקבל.

בשביל שזה יהיה רלוונטי לחלון הנוכחי העניין חייב להסגר עד יום חמישי, שישי לדעתי כבר יהיה מאוחר מדי.
בראשון-שלישי בשבוע הבא יש ראש השנה ולא יהיה עם מי לדבר ולא יהיה מי שיוכל לקבל מסמכים ולהביא אישור. ביום שישי השבוע אותו עניין- המשרדים סגורים.
ברביעי הבא זה יהיה מאוחר מדי כי החלון נסגר בערב וזה יהיה על מירוץ נגד השעון להנחית זר ולסגור איתו בכמה שעות.

לכן לדעתי אם זה לא ייקרה עד חמישי זה כבר לא ייקרה החלון הזה.

מי שלא רואה שכל התדרוכים על קארצב זה כדי להלחיץ את סגל שיוריד במחיר וכדי להרדים את השטח עיוור

https://youtu.be/yfVNL3hviWM

גל אלברמן מזכיר לי לאחרונה מנהל מקצועי אחר

השמטת את הקטע היותר טוב שהוא מדבר על יונתן לוי

צריך להיות מנהל מקצועי של נבחרת קורסאו. ישלב ביזנס ופלז'ור.

שיקום מישהו ויסביר לי. למה כאשר ההכנסות מהצמפיונס הן לפחות 80 מיליון שקל, מכרנו את בוגדאן ב2 מיליון יורו… והבאנו צמד בלמים ב400 אלף יורו.. אין השקעה ארוכת טווח בישראלים? מישהו חושב שהסגל מספיק עמוק באמצע? יכול להתמודד עם שתי מסגרות??? או שליענקלך לא מתאים שנהיה מצליחים לאורך זמן?. בושה וחרפה. קארצב וחמודי היו צריכים להיות פה לפניי שבועיים כבר, כי כולנו מבינים שדולב, פאני וכנראה גם נטע לא יהיו פה בקיץ . אם לא יבנו את העתיד כיום, מה יהיה??? בושה וחרפה.

בירקי אמר:
שיקום מישהו ויסביר לי. למה כאשר ההכנסות מהצמפיונס הן לפחות 80 מיליון שקל, מכרנו את בוגדאן ב2 מיליון יורו… והבאנו צמד בלמים ב400 אלף יורו.. אין השקעה ארוכת טווח בישראלים? מישהו חושב שהסגל מספיק עמוק באמצע? יכול להתמודד עם שתי מסגרות??? או שליענקלך לא מתאים שנהיה מצליחים לאורך זמן?. בושה וחרפה. קארצב וחמודי היו צריכים להיות פה לפניי שבועיים כבר, כי כולנו מבינים שדולב, פאני וכנראה גם נטע לא יהיו פה בקיץ . אם לא יבנו את העתיד כיום, מה יהיה??? בושה וחרפה.

אני לא יודע למה אתה מתרגש כל כך, מה השתנה בדיוק ? שחר הישן והטוב

Liberman אמר:
בירקי אמר:

אני לא יודע למה אתה מתרגש כל כך, מה השתנה בדיוק ? שחר הישן והטוב
זה כואב ליברמן, אין רציונאל אמיתי בזה. העבר הוכיח שהחיסכון כעת יעלה פי 2 בעתיד. לפניי חודש יכלת להביא חיזוק זול יותר מכעת שתופסים אותך בביצים. אתה יכול לקבע את מעמדתך כמספר אחת עם רכישות עם עתיד שיעשו גשר לדור הבא. אבל יענקלך….״ איש עסקים מוצלח״

אם הוא היה איש עסקים אמיתי, היו לנו יותר הופעות בצ'מפיונס, יותר אליפויות וניצול גבוה של הפוטנציאל.
שחר צריך את מכבי חיפה לסגידה. כבר רשמתי בעבר, כשהקבוצה מצליחה הוא פחות בכותרות. כשהיא נכשלת הוא רק בכותרות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה