שרי עם פציעת שריר. ירדנו ל3ֶ קשרים כשירים בסגל (נטע, פאני ומאור לוי. איזה חרפה, איזה ביזיון.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:פציעת נבחרת
אליאור אמר:Kaka אמר:פציעת נבחרת
ידוע לך על פרטים נוספים?
זה המועדון היחידי שפציעת נבחרת באמת יכולה לפצוע שחקןKaka אמר:פציעת נבחרת
dyarok אמר:יאלחה, נמאס מתדרוכים.
אפשר להשחיל להם את מאור לוי, עוד אחד מהעבמים וקצת כסף ולסגור עסקה.
כשרוצים הפערים מצטמצמים וסוגרים עסקה, כשלא רוצים מתדרכים את השופר.
Kaka אמר:בירקי אמר:אתה עדיין שיש סיכוי שדניאל יאוזרח עד סוף החלון? כי שופרות המועדון טוענים אחרתKaka אמר:כלום
לא אמרו לי משהו אחר אז הוא אמור לקבל.
SaTla אמר:זה המועדון היחידי שפציעת נבחרת באמת יכולה לפצוע שחקןKaka אמר:פציעת נבחרת
בירקי אמר:שיקום מישהו ויסביר לי. למה כאשר ההכנסות מהצמפיונס הן לפחות 80 מיליון שקל, מכרנו את בוגדאן ב2 מיליון יורו… והבאנו צמד בלמים ב400 אלף יורו.. אין השקעה ארוכת טווח בישראלים? מישהו חושב שהסגל מספיק עמוק באמצע? יכול להתמודד עם שתי מסגרות??? או שליענקלך לא מתאים שנהיה מצליחים לאורך זמן?. בושה וחרפה. קארצב וחמודי היו צריכים להיות פה לפניי שבועיים כבר, כי כולנו מבינים שדולב, פאני וכנראה גם נטע לא יהיו פה בקיץ . אם לא יבנו את העתיד כיום, מה יהיה??? בושה וחרפה.
זה כואב ליברמן, אין רציונאל אמיתי בזה. העבר הוכיח שהחיסכון כעת יעלה פי 2 בעתיד. לפניי חודש יכלת להביא חיזוק זול יותר מכעת שתופסים אותך בביצים. אתה יכול לקבע את מעמדתך כמספר אחת עם רכישות עם עתיד שיעשו גשר לדור הבא. אבל יענקלך….״ איש עסקים מוצלח״Liberman אמר:בירקי אמר:שיקום מישהו ויסביר לי. למה כאשר ההכנסות מהצמפיונס הן לפחות 80 מיליון שקל, מכרנו את בוגדאן ב2 מיליון יורו… והבאנו צמד בלמים ב400 אלף יורו.. אין השקעה ארוכת טווח בישראלים? מישהו חושב שהסגל מספיק עמוק באמצע? יכול להתמודד עם שתי מסגרות??? או שליענקלך לא מתאים שנהיה מצליחים לאורך זמן?. בושה וחרפה. קארצב וחמודי היו צריכים להיות פה לפניי שבועיים כבר, כי כולנו מבינים שדולב, פאני וכנראה גם נטע לא יהיו פה בקיץ . אם לא יבנו את העתיד כיום, מה יהיה??? בושה וחרפה.
אני לא יודע למה אתה מתרגש כל כך, מה השתנה בדיוק ? שחר הישן והטוב