• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
benrey אמר:
Kaka אמר:
לדעתי אם יחתום, מבחנת רזומה זה הכי גדול בליגת העל מאז ז׳רום לוראה בתקופת גאיידמק, אשמח אם מישהו יתקן אותי.

אוברניאק עם רזומה הרבה יותר טוב.

רזומה כן, אבל הוא בא הרבה אחרי השיא. אברז׳ל דווקא מגיע בשיא.

NOSFERATU ZODD אמר:
benrey אמר:
Kaka אמר:
לדעתי אם יחתום, מבחנת רזומה זה הכי גדול בליגת העל מאז ז׳רום לוראה בתקופת גאיידמק, אשמח אם מישהו יתקן אותי.

יש עניין של רזומה באופן כללי שהיה פה ועניין של "באיזה כושר הוא הגיע לפה" נקרא לזה.

NOSFERATU ZODD אמר:
benrey אמר:
Kaka אמר:

צודק, שכחתי ממנו.
למרות שבתכלס הוא בא אלינו כבר אחרי השיא שלו.

מה שכן נראה שהמועדון מדליף שמות כדי לנסות להרגיע את הקהל בגלל דגו. בוא נראה אם אברג’יל הזה באמת יחתום פה. אני לא סגור שזה יקרה בסוף

NOSFERATU ZODD אמר:
הוא רשם רזומה ולא באיזה רמה הוא היה פה.
אגב רזומה.
כבר שיחק אצלנו בעבר שחקן עם 2 הופעות בנבחרת ארגנטינה. היה אכזבה גדולה דייגו קרוסה.
( חשוב לציין שאת ההופעות הוא עשה באולימפיאדה שלא באמת אכפת מזה, אבל עדיים מרשים )

Shocking4U אמר:
ממליץ לכולם לרוץ לקרוא את הפוסט בפייסבוק של דני ענבר. נותן שם חשיפות מאוד מעניינות מאחורי הקלעים של העונה הראשונה במיוחד.

על מי מדובר שם שהוא אמר שפתח על נטע מול השחקנים?

Shocking4U אמר:
אני לא רואה איך פיירו לא נשאר. כל הקולות שיוצאים מהמועדון והסימנים מעידים שזה הולך לשם וזה מראה על בעיה קשה בתפיסת המציאות של אלברמן. כל בר דעת מבין שהבעיה הכי גדולה בקבוצה השנה הייתה שלא היה גולר שיתן מספרים חוץ מאצילי והוא לא מנסה אפילו לפתור את זה. ולהביא שחקן סטייל קלאוס שלא הבקיע כמעט עונה שלמה שיבוא להשתקם פה זה לא הפיתרון. פיירו חייב להיות מוחלף ונראה שזה לא הולך לשם. חבל מאוד.

קלאוס?!
שארונוב זה קלאוס הגרמני זה הקורנו הוא סאן מנחם הצרפתי גרסת 23/24? קונה.

ToniKroos אמר:
Shocking4U אמר:
ממליץ לכולם לרוץ לקרוא את הפוסט בפייסבוק של דני ענבר. נותן שם חשיפות מאוד מעניינות מאחורי הקלעים של העונה הראשונה במיוחד.

על מי מדובר שם שהוא אמר שפתח על נטע מול השחקנים?
ראיתי אנשים שאומרים שזה עוואד אבל זה לא מסתדר מבחינת הטיימליין כי הוא כבר היה בפולין בתקופה הזאת אז אין לי מושג.

Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:
אני לא רואה איך פיירו לא נשאר. כל הקולות שיוצאים מהמועדון והסימנים מעידים שזה הולך לשם וזה מראה על בעיה קשה בתפיסת המציאות של אלברמן. כל בר דעת מבין שהבעיה הכי גדולה בקבוצה השנה הייתה שלא היה גולר שיתן מספרים חוץ מאצילי והוא לא מנסה אפילו לפתור את זה. ולהביא שחקן סטייל קלאוס שלא הבקיע כמעט עונה שלמה שיבוא להשתקם פה זה לא הפיתרון. פיירו חייב להיות מוחלף ונראה שזה לא הולך לשם. חבל מאוד.

קלאוס?!
התכוונתי מבחינת זה שאתה מביא שחקן שבמשך עונה שלמה כמעט לא כבש גול ואתה מנסה לשקם אותו אצלך.

Shocking4U אמר:
Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:

קלאוס?!
התכוונתי מבחינת זה שאתה מביא שחקן שבמשך עונה שלמה כמעט לא כבש גול ואתה מנסה לשקם אותו אצלך.
כן רק שקלאוס היה בן 30+- והגרמני בן 21

Adi81 אמר:
ברק.י אמר:
תמיד אותו סנאריו - מתחילה שמועה על רכש זר, כולם מריצים שמות מפתים, מגיע שחקן בפרופיל נמוך יותר וכולם נכנסים לטילט.
מלבד סונדגרן (וגם שם הייתה אמביוולנטיות), הקהל לא היה מרוצה בהתחלה מאף אחד מהזרים שחתמו פה בעידן בכר.
בואו נחכה לראות אותו תקופה ואז נהיה נחרצים.

אגב, נראה שהמועדון עושה עבודה משמעותית בחיפוש של כדורגלני התפוצות.
שוראנוב, אברג'ל, בקסטר, מולדר, לדרמן ואדלמן אלו לא מעט שמות שחקנים יהודים לחלון אחד (כמובן, אחרי שואן-אוברים עלה כבר בעונה שעברה וניסו לקדם שאזרוח של סונדגרן).
חזיזוש אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
לא מעניין אותי אף שם לא אלברמן ולא בכר.
מעניינת אותי רק מכבי חיפה.
יש כאלה שגם אם ימנו חתול למאמן ירשמו שהם סומכים על אלברמן.
זה יותר טוב?

כל עוד אלברמן -לא נכשל בכלום- מאז שהוא מנהל מקצועי פה, בתקופה מהטובות והחלומיות בתולדות המועדון, נשמע לי הגיוני סהכ לסמוך עליו כאיש מקצוע טוב עד שיוכח אחרת

אם הוא היה מביא מגן עם כרס וצולע גם הייתם סומכים עליו?

לא אחי לא הייתי סומך עליו אם הוא היה מביא מגן צולע עם כרס
ניצחת בוויכוח

Shocking4U אמר:
מה שכן נראה שהמועדון מדליף שמות כדי לנסות להרגיע את הקהל בגלל דגו. בוא נראה אם אברג’יל הזה באמת יחתום פה. אני לא סגור שזה יקרה בסוף

תלוי אם יסכימו לשלם עליו 750-800 אלף כמו שלוריין רוצים. השחקן כבר סגר פה.

וכן אני יודע שאתה תגיד ״גם אמרת שיש מאמן זר סגור...״

Shocking4U אמר:
Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:

קלאוס?!

מסכים שהשאיפה היא להביא שחקנים במגמת עלייה.
יחד עם זאת, סק גם הגיע לפה אחרי שלא שיחק.

סקירה קטנה על אריק שארנוב של זוהר זליג בטוויטר, אחד שהיה מוערך בפורום הקודם:
‏‎ככה בקטנה
נחשב לפוטנציאל גדול והתחיל בסערה עם 10 שערים ב 30 המשחקים הראשונים שלו בגיל 19-20, מאז הוא בירידה ולא מצליח לשחזר את זה.
לא הרבה יותר מהיר מפיירו אבל עם טכניקת ועוצמת בעיטה יותר טובה.
לא חושב שהוא בא להיות החלוץ הבכיר במקום זר אלא כחלק מקאדר החלוצים
.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

תלוי אם יסכימו לשלם עליו 750-800 אלף כמו שלוריין רוצים. השחקן כבר סגר פה.

וכן אני יודע שאתה תגיד ״גם אמרת שיש מאמן זר סגור...״

למה ככה קאקא? ראית אותי בא אלייך בטענות על הסיפור של דגו? אין לי ביקורת כלפייך.

בוא נראה אם אברג’יל יסגור פה כי עם כל הסיפור של דגו אמור להם גם קצת מוטיבציית יתר לתת החתמה נוצצת כדי לפייס את הקהל.

Kozmo אמר:
סקירה קטנה על אריק שארנוב של זוהר זליג בטוויטר, אחד שהיה מוערך בפורום הקודם:
‏‎ככה בקטנה
נחשב לפוטנציאל גדול והתחיל בסערה עם 10 שערים ב 30 המשחקים הראשונים שלו בגיל 19-20, מאז הוא בירידה ולא מצליח לשחזר את זה.
לא הרבה יותר מהיר מפיירו אבל עם טכניקת ועוצמת בעיטה יותר טובה.
לא חושב שהוא בא להיות החלוץ הבכיר במקום זר אלא כחלק מקאדר החלוצים
.
לא חושב שאף אחד חושב שהוא בא להיות חלוץ בכיר אלא חלוץ שלישי.

זאת חלק מהבעיה. נראה שהולכים לעוד עונה בלי אף חלוץ שמסוגל לתת מספרים ושוב אם אצילי לא יתן 20/10 מבחינת מספרים אז אין לך בט לכלום.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה