• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מזל טוב לדניאל ואלין על האירוסין. מציע להרגיע פה את השמפניות כי הם צריכים קודם להתחתן ועדיין יש תהליך לא קצר מול משרד הפנים שבניגוד למקרה עלי מוחמד נמצא הפעם תחת הידיים הלא אדיבות של מפלגת ש״ס.

Shocking4U אמר:
Hatzili22 אמר:
Shocking4U אמר:
הדיבור היה שמה שעיכב את זה היה שאם הם יקבלו אזרחות ישראלית הם יצטרכו לוותר על זכויות סוציאליות מסויימות בשוודיה ששוות להם הרבה כסף

זה אפשר לסדר עם קצת בונוסים וכאלה לא?
זכור לי שדיברו שזה לא בחינם כל ההליך הזה והם יקבלו בונוסים
תחשוב אבל שזכויות סוציאליות זה לכל החיים. כמה זמן הוא ישחק במכבי חיפה? שנתיים? אני בספק אם אפשר בשנתיים האלה לתת לו סכום כספי שיהיה שווה את ההפרש של זכויות סוציאליות של חיים שלמים לו, לבת זוגתו ולילדה שלו.

בואו נגיד בזהירות המתחייבת שזה נשמע שכל מהלך האירוסין הזה מתואם עם מכבי חיפה. לא סתם האופציה על דילן מומשה פחות או יותר 24 שעות לפני הודעת האירוסין.
בטח כשבשנה שעברה דובר על זה שדניאל ואשתו לא רוצים בכלל להתחתן.

אז אני נותן את הקרדיט למועדון שזה אחרי שהשאלות הכלכליות נפתרו וכחלק ממהלך לאזרוח.

בואו נראה מה תאריך החתונה ולפי זה נדע :)

Shocking4U אמר:
מזל טוב לדניאל ואלין על האירוסין. מציע להרגיע פה את השמפניות כי הם צריכים קודם להתחתן ועדיין יש תהליך לא קצר מול משרד הפנים שבניגוד למקרה עלי מוחמד נמצא הפעם תחת הידיים הלא אדיבות של מפלגת ש״ס.

יש אפס חשיבות ומטה למי שנמצא במשרד הפנים כרגע. לא מדובר באזרוח של לא יהודי.
ברגע שאשתו של סונדגרן יהודיה (ודובר על זה שיש להם מסמכים בנושא), אין שום שיקול דעת במשרד הפנים לא לגביה ולא לגבי דניאל.

כמו למשל במקרה של רוקאביצה מיודענו (שגם היה בתקופות שס)

קשה לי להאמין שהמועדון לחץ/ביקש מהם להתארס וטוב שכך. עם כל הכבוד לאינטרסים שלנו אנחנו לא צריכים להתערב בחיי הזוגיות של שחקנים שלנו.

לפי מה שהבנתי זה לא אוטומטי שהוא מקבל אזרחות אחרי חתונה.
צפו לקיץ ארוך בנושא הזה לדעתי.

NOSFERATU ZODD אמר:
+1

NOSFERATU ZODD אמר:

ככה או ככה זה ייקח זמן כי הוא צריך לארגן חתונה קודם.
אם נצליח להביא את אברג׳ל, לא באמת תהיה דחיפות להביא זר נוסף כי הסגל יהיה די שלם ואז, גם להביא זר בינואר יהיה טוב מאד.

אני מקווה שאברג׳יל יחתום פה, ושלא תהיה איזו עזיבה מפתיעה ואז זה בכלל לא יהיה מעניין אם הוא זר או לא

אין שום קשר לשר הפנים. זה הליך חוקתי, גם אם אבי נימני יהיה שר הכל יצא לפועל כל עוד הכל נעשה לפי החוק. לא מדובר באיזה ג'סטה סטייל עלי/ויטור/סאבוריט. הכל תלוי בגברת השבדית.

ברק.י אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

ככה או ככה זה ייקח זמן כי הוא צריך לארגן חתונה קודם.
אם נצליח להביא את אברג׳ל, לא באמת תהיה דחיפות להביא זר נוסף כי הסגל יהיה די שלם ואז, גם להביא זר בינואר יהיה טוב מאד.
נכון זה מאוד תלוי מה קורה עם אברג׳ל

Smurk אמר:
קשה לי להאמין שהמועדון לחץ/ביקש מהם להתארס וטוב שכך. עם כל הכבוד לאינטרסים שלנו אנחנו לא צריכים להתערב בחיי הזוגיות של שחקנים שלנו.

זו עובדה ידועה שהמועדון לחץ עליהם, בגדול מאז שסונדגרן הגיע. לא לחץ בקטע של איומים, אבל בקטע של הצעות לתגמול כלכלי וכאלה

מדהים המהפך בניהול המקצועי של הקבוצה ב3 השנים האחרונות

nk1230 אמר:
מדהים המהפך בניהול המקצועי של הקבוצה ב3 השנים האחרונות

הייתי מחכה עם הצהרות כאלה עד לסיום הקיץ אבל בהחלט עד להחתמה של דגו הייתה לנו גולדן ארה ככל שהצוות של בכר היה איתנו

ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי

עם הזר האחרון הייתי מחכה עד שיתבהר הסטטוס של פאני, סבע וחזיזה. מורוזוב לגמרי אופציה מעניינת שגם יותר מתאימה לנו טקטית מהשמות שעולים בתקשורת (בלטקסה ומורגן).

אגב, הערב הליגה הפולנית הסתיימה. תוהה האם השם של לדרמן יעלה יותר עכשיו (במיוחד כשמקשרים את פאני להונגריה) ומתי התקשורת תעלה את החלפת העוקבים בינו לבין זרגרי כטיעון לזה שהוא בדרך לפה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה