מזל טוב לדניאל ואלין על האירוסין. מציע להרגיע פה את השמפניות כי הם צריכים קודם להתחתן ועדיין יש תהליך לא קצר מול משרד הפנים שבניגוד למקרה עלי מוחמד נמצא הפעם תחת הידיים הלא אדיבות של מפלגת ש״ס.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:תחשוב אבל שזכויות סוציאליות זה לכל החיים. כמה זמן הוא ישחק במכבי חיפה? שנתיים? אני בספק אם אפשר בשנתיים האלה לתת לו סכום כספי שיהיה שווה את ההפרש של זכויות סוציאליות של חיים שלמים לו, לבת זוגתו ולילדה שלו.Hatzili22 אמר:Shocking4U אמר:הדיבור היה שמה שעיכב את זה היה שאם הם יקבלו אזרחות ישראלית הם יצטרכו לוותר על זכויות סוציאליות מסויימות בשוודיה ששוות להם הרבה כסף
זה אפשר לסדר עם קצת בונוסים וכאלה לא?
זכור לי שדיברו שזה לא בחינם כל ההליך הזה והם יקבלו בונוסים
Shocking4U אמר:מזל טוב לדניאל ואלין על האירוסין. מציע להרגיע פה את השמפניות כי הם צריכים קודם להתחתן ועדיין יש תהליך לא קצר מול משרד הפנים שבניגוד למקרה עלי מוחמד נמצא הפעם תחת הידיים הלא אדיבות של מפלגת ש״ס.
+1NOSFERATU ZODD אמר:לפי מה שהבנתי זה לא אוטומטי שהוא מקבל אזרחות אחרי חתונה.
צפו לקיץ ארוך בנושא הזה לדעתי.
NOSFERATU ZODD אמר:לפי מה שהבנתי זה לא אוטומטי שהוא מקבל אזרחות אחרי חתונה.
נכון זה מאוד תלוי מה קורה עם אברג׳לברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:לפי מה שהבנתי זה לא אוטומטי שהוא מקבל אזרחות אחרי חתונה.
ככה או ככה זה ייקח זמן כי הוא צריך לארגן חתונה קודם.
אם נצליח להביא את אברג׳ל, לא באמת תהיה דחיפות להביא זר נוסף כי הסגל יהיה די שלם ואז, גם להביא זר בינואר יהיה טוב מאד.
Smurk אמר:קשה לי להאמין שהמועדון לחץ/ביקש מהם להתארס וטוב שכך. עם כל הכבוד לאינטרסים שלנו אנחנו לא צריכים להתערב בחיי הזוגיות של שחקנים שלנו.
nk1230 אמר:מדהים המהפך בניהול המקצועי של הקבוצה ב3 השנים האחרונות
Smurk אמר:לא מתלהב מתומא. מעדיף זר לא מהליגה.