• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי
אם הם כל כך רוצים אותו אז שישלמו

אם מישהו רוצים לשים 2 מיליון יורו על חזיזה שיהיה בהצלחה.

NOSFERATU ZODD אמר:
מקרי שמפרסמים את סעיפי היציאה של חזיזה ואצילי או שמבשלים משהו?

כשאין מה לכתוב וחייבים למלא טור אז מבלבלים בשכל.
שים לב שד.ב.ד לדוגמא לא אומר שיש הצעות על אצילי. הוא כותב שיש לו סעיף יציאה של 2 מיליון אירו ומי שיכול לשלם כזה סכום זה קבוצות באמירויות או ביפן.
אז כתב.

מי ישים 2 מיליון יורו על שחקן בגיל 28 שעשה שער ו2 בישולים בליגת העל? בחייאת

KevinDurant אמר:

הוא בשנת חוזה אז לצערי אם לא יאריך ימכרו בפחות.
ולדעתי הוא בין השחקנים החשובים שלנו בקבוצה.

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי

זה הקטע אין להם שקל על התחת בגלל זה אני מציע טריידים. מורוזוב יסגור את הפינה יפה והוא משחק גם בימין, תומא שחקן שעקבתי אחריו עם הזמן והוא באמת אחלה, פחות טוב ומוכשר מעלי אבל הרבה יותר יציב ויותר חד ברחבה

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:

הוא אמר בעצמו שהוא רוצה להאריך חוזה והמועדון אוהב אותו והוא לא יעשה טריקים כאלה לקבוצה.

אני גם חושב שהוא שחקן חשוב לקבוצה ואני מאוד אוהב אותו, אבל אתם צריכים להבין שעסקה כזאת זה עסקה יקרה מאוד ומועדונים רציניים בחו''ל לא ישימו 2 מיליון יורו על שחקן בן 28 שעשה שער ו2 בישולים כשחקן התקפה בליגת העל

צאו מהסרט אצילי לא זז לשום מקום. חזיזה גם יחכה להצעה אבל מי ישים עליו כאלו סכומים אחרי עונה עם 2 שערים. לי זה נראה יותר כמו פלקס של המועדון מאשר תדרוך לקראת מכירה, תקראו את הכתבות

Jerry אמר:
צאו מהסרט אצילי לא זז לשום מקום. חזיזה גם יחכה להצעה אבל מי ישים עליו כאלו סכומים אחרי עונה עם 2 שערים. לי זה נראה יותר כמו פלקס של המועדון מאשר תדרוך לקראת מכירה, תקראו את הכתבות
כולם מחכים להצעה השאלה מה בא.

ההצעות על השחקנים מהליגה לכאורה באו מלגיה ורשה ופרנצווארוש וזה לא שדרוג לא כלכלי ולא מקצועי.

תראה את הציטוט מהכתבה בוואן: "בעקבות הסכום הגבוה, קבוצות מאיחוד האמירויות ויפן יכולות להיות על הפרק כשהן מסוגלות לשלם את הסכום הזה."

"יכולות להיות על הפרק"

נו באמת

עשו אחלה קליקבייטים וטראפיק באתרים

זה כבר בן דוד שצריך לעמוד בתקן 18 שורות ולא 14 אז הוא מחרטט עוד כמה מילים. עזוב זה שטויות. אצילי היה על הפרק שנה שלמה עם סעיף שחרור מגוחך ואף קבוצה לא הסתכלה עליו, עכשיו בשביל לקחת אותו יצטרכו לתת לשלם 2 מיליון יורו ומשכורת שמנה לשחקן בן 29 שלא הצליח אף פעם מחוץ לליגה הישראלית. לא יקרה הלאה

חזיזה השולי בכתבה הזאת. מי שרוצה לשלם עליו את הסכום הזה, בכבוד. אצילי זה פחד אלוהים וזה לא תסריט הזוי שקצב מסדר לו חוזה באמירויות.

באמירויות עד עכשיו הסתכלו בעיקר על ערבים אז לא יודע מה הקשר של אצילי לשם. בכל מקרה הוא היה על המדף שנה וחצי עם סעיף שחרור מגוחך ואף קבוצה לא רצתה. בשביל לשחרר אותו הם יצטרכו לשים 2 מיליון יורו סעיף שחרור ומשכורת שמנה לכמה שנים כדי להוציא אותו מכאן וזה משהו שלא יקרה אלא אם כן הוא יביא קמפיין צ'מפיונס מהאגדות. תנוחו

תרחיש שוקינג (המילה החדשה בפורום לפסימיות/בלהות, בלי להעליב כמובן, ההומור פה מובן):
אצילי וסבע נמכרים לאותה קבוצה באמירויות שלוקחת את שניהם ב2 מיליון, סבע בחינם עם הסעיף שיש לו ואצילי עם הסעיף יציאה. אותו סוכן, לא אתפלא אם הוא יבשל כזה דבר.

מחכה לאישור שלך קל [mention]Shocking4U[/mention]

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:

זה לא נכון, הוא בעצמו אמר בראיון אחריי הפועל ים השבוע שיש לו עוד שנתיים לחוזה.

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:

זה הקטע אין להם שקל על התחת בגלל זה אני מציע טריידים. מורוזוב יסגור את הפינה יפה והוא משחק גם בימין, תומא שחקן שעקבתי אחריו עם הזמן והוא באמת אחלה, פחות טוב ומוכשר מעלי אבל הרבה יותר יציב ויותר חד ברחבה
מסתבר שיש להם כסף אם הם החתימו את ניקולסקו ותומא ופריידי וממשים עליהם אופציות. די עם השקר הזה, שישלמו א שיסתמו את הפה. כאן זה לא בית תמחוי לבית״ר ירושלים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה