אם הם כל כך רוצים אותו אז שישלמוJerry אמר:ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם הם כל כך רוצים אותו אז שישלמוJerry אמר:ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי
KevinDurant אמר:אם מישהו רוצים לשים 2 מיליון יורו על חזיזה שיהיה בהצלחה.
NOSFERATU ZODD אמר:מקרי שמפרסמים את סעיפי היציאה של חזיזה ואצילי או שמבשלים משהו?
דם ירוק!!! אמר:מכינים את התשתית....
KevinDurant אמר:מי ישים 2 מיליון יורו על שחקן בגיל 28 שעשה שער ו2 בישולים בליגת העל? בחייאת
Shocking4U אמר:אם הם כל כך רוצים אותו אז שישלמוJerry אמר:ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי
הוא אמר בעצמו שהוא רוצה להאריך חוזה והמועדון אוהב אותו והוא לא יעשה טריקים כאלה לקבוצה.NOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:מי ישים 2 מיליון יורו על שחקן בגיל 28 שעשה שער ו2 בישולים בליגת העל? בחייאת
הוא בשנת חוזה אז לצערי אם לא יאריך ימכרו בפחות.
ולדעתי הוא בין השחקנים החשובים שלנו בקבוצה.
כולם מחכים להצעה השאלה מה בא.Jerry אמר:צאו מהסרט אצילי לא זז לשום מקום. חזיזה גם יחכה להצעה אבל מי ישים עליו כאלו סכומים אחרי עונה עם 2 שערים. לי זה נראה יותר כמו פלקס של המועדון מאשר תדרוך לקראת מכירה, תקראו את הכתבות
זה לא נכון, הוא בעצמו אמר בראיון אחריי הפועל ים השבוע שיש לו עוד שנתיים לחוזה.NOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:מי ישים 2 מיליון יורו על שחקן בגיל 28 שעשה שער ו2 בישולים בליגת העל? בחייאת
הוא בשנת חוזה אז לצערי אם לא יאריך ימכרו בפחות.
ולדעתי הוא בין השחקנים החשובים שלנו בקבוצה.
מסתבר שיש להם כסף אם הם החתימו את ניקולסקו ותומא ופריידי וממשים עליהם אופציות. די עם השקר הזה, שישלמו א שיסתמו את הפה. כאן זה לא בית תמחוי לבית״ר ירושליםJerry אמר:Shocking4U אמר:אם הם כל כך רוצים אותו אז שישלמוJerry אמר:ביתר רוצים את אורי דהן ולחוצים עליו כאילו זה אלי אוחנה, באופן אישי הייתי לוקח מהם את מורוזוב שהוא שחקן מצוין וגם ישראלי, אם סונדגרן מקבל אזרחות אז תומא לאמצע יסגור את הפינה לגמרי
זה הקטע אין להם שקל על התחת בגלל זה אני מציע טריידים. מורוזוב יסגור את הפינה יפה והוא משחק גם בימין, תומא שחקן שעקבתי אחריו עם הזמן והוא באמת אחלה, פחות טוב ומוכשר מעלי אבל הרבה יותר יציב ויותר חד ברחבה