• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
זה היוצא מן הכל.

למה הוא לא מביא שחקנים ב3.5-4 מיליון יורו כמו שהוא עשה בעבר עם קיארטנסון וראיקוביץ'?
זה ממש לא יוצא מן הכלל. מיץ לא בכיוון של שחר כל עוד הוא משלם משכורת כאלה. יובאנוביץ' ב-2022 עלה 2 מיליון יורו.
נו ופיירו עלה 1.6 מיליון יורו בקיץ האחרון וגם פיירו מרוויח יותר לדעתי.

מכבי חיפה הוציאה ב3 שנים האחרונות יותר דמי העברה ממכבי ת''א והפועל ב''ש ביחד.

מיץ' עדיין משלם הרבה כסף לישראלים בינוניים כמו קנדיל וכאלה.
שורה תחתונה מיץ שילם בקיץ האחרום שכר של 1.2 מיליון. זה קרוב לפי 3 מהמשתכר הבכיר שלך

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
זה ממש לא יוצא מן הכלל. מיץ לא בכיוון של שחר כל עוד הוא משלם משכורת כאלה. יובאנוביץ' ב-2022 עלה 2 מיליון יורו.

שורה תחתונה מיץ שילם בקיץ האחרום שכר של 1.2 מיליון. זה קרוב לפי 3 מהמשתכר הבכיר שלך
בסדר זה חריג ויוצא מן הכלל.

שורה תחתונה מיץ' עם כל הכסף והגלאקטיקוס לקח 2 אליפויות ב8 שנים האחרונות.

עובדתית התיאוריות שלכם על קמצנות וחסכנות ויענקל'ה לוקח כסף הביתה לא מתיישרות עם המציאות.

זה הבעלים וזה התקציב, כשטוב ושרע. אם יבוא מישהו שרוצה לשים יותר כסף ולהעלות את התקרת שכר, שיבוא.

מה יש למשהו לבוא, הקבוצה בכלל לא עומדת למכירה.

Liberman אמר:
מה יש למשהו לבוא, הקבוצה בכלל לא עומדת למכירה.
לא רואה שאנשים עומדים בתור לקנות קבוצות כדורגל בליגה הישראלית

אין לי תלונה על בעלים שלא מצליח לעמוד כלכלית לשיקולו מול קבוצות מערב הסעודית ולא רוצה להשתגע עם תקרת השכר שלו כשהוא גם ככה משלם בטופ של הליגה

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:

בסדר זה חריג ויוצא מן הכלל.

שורה תחתונה מיץ' עם כל הכסף והגלאקטיקוס לקח 2 אליפויות ב8 שנים האחרונות.

עובדתית התיאוריות שלכם על קמצנות וחסכנות ויענקל'ה לוקח כסף הביתה לא מתיישרות עם המציאות.

זה הבעלים וזה התקציב, כשטוב ושרע. אם יבוא מישהו שרוצה לשים יותר כסף ולהעלות את התקרת שכר, שיבוא.
ההבדל בינינו לבין הצהבת זה גם בשנים גרועות שלהם יחסית הם עדיין רלוונטים. חצאי או גמר גביע וגג מקום שלישי בהפרש קטן ממקום שני או ברוב העשור מקום שני ומאבק אליפות.

אני גם קונה בעונה רעה שלי לסיים מקום שני ולהיות בחצי גמר גביע. אתה שוכח שבעונה לא טובה שלך אתה סיימת בפלייאוף התחתון או באופן קבוע מקום 4/5/6 בפער עצום מהם והפסדת להם בערך 4 פעמים בעונה ולא היית באירופה.

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
גם אם תשלם סכומי העברה גדולים על חלק מהשחקנים האלה בפרופיל גבוה הם עדיין לא ירצו לבוא אלייך בהתחשב בתקרת השכר שלך כשיש מצב שהם מרוויחים יותר איפה שהם נמצאים עכשיו. אברג׳ל למשל אני בספק אם יכולים להציע לו פה שכר גבוה ברמה שמשדרגת אותו לעומת מה שהוא מרוויח בלוריין

ברגע שאתה שם תקרת שכר של 450 אלף יורו אז יש רף מאוד ברור של איכות שחקן שאתה מציב לעצמך ולא תצליח לעבור.
ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.
יש פה הכנסות שיא בכל דבר + המכירות (מעבר ל 4 מיליון מעכשיו, יש גם חסכון של 1.2 מיליון על דילן, וגם את ה 1.8 שפלאניץ' הכניס שלא באמת עשו איתם משהו).
אפשר להביא פה 2 שחקני של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה והמועדון עוד יישאר בפלוס ענקי
למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?

מכבי ת''א מכרה בינואר את גלוך ב7 מיליון יורו (שזה כמו כל הסכומים שרשמת ביחד) והביאה במקומו שחקן מושאל בחינם בסוף החלון.

אני מאמין שבסופו של יום יביאו זר לעמדה שיבחרו בהרבה כסף כולל בשכר גבוה מאוד (חצי מיליון יורו).

עובדתית כמו שרשמתי קודם, מיץ' ואלונה התיישרו עם יענקל'ה ולא להפך, כנראה שיש סיבה.

נתפסתם על רצף של עונה שיש הכנסות ואתם חושבים שזה הסטנדרט של המועדון.

עובדתית התקציב של המועדון עלה בשנים האחרונות ויש הרבה יותר שחקנים בכירים במועדון ואני מאמין שגם יוציאו הרבה כסף בחלון הזה
איך ב"ש קשורה?
לב"ש היה ליגת האלופות? היה להם 30 אלף כל משחק במשך שנתיים עם מרצ'נדייז גדול שנמכר?
מכבי ת"א הביאו את קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו, מה שהם עלו אז זה לפחות 4-5 מיליון יורו בכדורגל של היום.
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
ואגב, גם הם בזמנו, קנו את האסלביינק + סבע מתוך הליגה כאן, ב5 מיליון יורו בטוטאל.

איך זה רצף של עונה? שנתיים וחצי שיש פה סולד אאוטים כל משחק, וזה ימשיך גם לעונה הבאה.
מצטער אבל אם אתה חושב שחצי מיליון יורו שכר זה גבוה - אז כנראה שאתה לא יודע מה זה משכורת גבוהה.
חצי ממכבי ת"א יושבת על שכר כזה, ועוד שם זה ישראלים ככה שהברוטו גבוה יותר.
רק ההכנסות של הגרין+ זה נראה לי חצי מההכנסות של ב"ש מכרטיסים/מנויים

לפי גולדשטיין איבו רודריגס מפמליקאו של עידן עופר מועמד אלינו במקום אצילי וגם לב״ש. 2 שערים ו7 בישולים בעונה החולפת.

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.
יש פה הכנסות שיא בכל דבר + המכירות (מעבר ל 4 מיליון מעכשיו, יש גם חסכון של 1.2 מיליון על דילן, וגם את ה 1.8 שפלאניץ' הכניס שלא באמת עשו איתם משהו).
אפשר להביא פה 2 שחקני של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה והמועדון עוד יישאר בפלוס ענקי
למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?

מכבי ת''א מכרה בינואר את גלוך ב7 מיליון יורו (שזה כמו כל הסכומים שרשמת ביחד) והביאה במקומו שחקן מושאל בחינם בסוף החלון.

אני מאמין שבסופו של יום יביאו זר לעמדה שיבחרו בהרבה כסף כולל בשכר גבוה מאוד (חצי מיליון יורו).

עובדתית כמו שרשמתי קודם, מיץ' ואלונה התיישרו עם יענקל'ה ולא להפך, כנראה שיש סיבה.

עובדתית התקציב של המועדון עלה בשנים האחרונות ויש הרבה יותר שחקנים בכירים במועדון ואני מאמין שגם יוציאו הרבה כסף בחלון הזה
איך ב"ש קשורה?
לב"ש היה ליגת האלופות? היה להם 30 אלף כל משחק במשך שנתיים עם מרצ'נדייז גדול שנמכר?
מכבי ת"א הביאו את קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו, מה שהם עלו אז זה לפחות 4-5 מיליון יורו בכדורגל של היום.
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
איך זה רצף של עונה? שנתיים וחצי שיש פה סולד אאוטים כל משחק, וזה ימשיך גם לעונה הבאה.
מצטער אבל אם אתה חושב שחצי מיליון יורו שכר זה גבוה - אז כנראה שאתה לא יודע מה זה משכורת גבוהה.
ב''ש היו דומיננטיים מאוד בתקופת בכר ועשו דברים יפים באירופה ולא סתם אלונה לקחה צעד אחורה.

נכון, אני מסכים אתך, העסקאות של קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו היו עסקאות אדירות כלכלית ויקרות מאוד והשחקנים בסה''כ היו טובים ומוצלחים, אז למה לא ממשיכים עם הקו הזה? למה הוא הפסיק והוריד סכומים? האם מיץ' קמצן וחסכן?

נו אז על יובאנוביץ' שילמו 2.2. אנחנו שילמנו 1.6 מיליון על פיירו ובשכר יותר גבוה מיובאנוביץ', זה ההבדל המשמעותי?

חצי מיליון יורו שכר זה גבוה. לא חצי מכבי ת''א יושבת על שכר כזה, בדיוק 3-4 שחקנים שזה יונתן כהן, סאבוריט ופרץ וזהבי שמרוויחים יותר גבוה.

ויונתן כהן בכלל מרוויח 380 אלף יורו שזה פחות מהבכירים אצלנו.

דור פרץ, איביץ' וזהבי זה החריגים שמרוויחים מעל הקבוצה אבל מעבר לזה כולם שחקנים שמכבי חיפה יכלה לשלם להם ולהביא אותם.

לדעתי אצילי בחוזה החדש עם הבונוסים גם היה מגיע לסביבות ה600 אלף יורו שפרץ מרוויח כשזהבי זה באמת החריג והיוצא מן הכלל.

על זה כל תיאוריית היענקל'ה קמצן וחסכן ומיץ' העשיר והגביר

כל השמות שהסלב זורק בפינת הסקאוטינג שלו עולים כמועמדים 😭

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:

איך ב"ש קשורה?
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
ואגב, גם הם בזמנו, קנו את האסלביינק + סבע מתוך הליגה כאן, ב5 מיליון יורו בטוטאל.

רק ההכנסות של הגרין+ זה נראה לי חצי מההכנסות של ב"ש מכרטיסים/מנויים
מיטש בזמנו גם שילם המון כסף למאמנים זרים. יוקאנוביץ' ובוס ישבו על שכר של 800 אלף יורו.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
כל השמות שהסלב זורק בפינת הסקאוטינג שלו עולים כמועמדים 😭
יישור הקו הגדול בהיסטוריה?
בקרוב עוד שחקנים בפינה סוכן סמוי ממנה כולם מחפשים חיזוק

שום דבר לא ישבור אותי בקיץ הזה חוץ מאם ינסו למכור לנו את מאור לוי שחוזר מהשאלה כשחקן סגל לגטימי.
אני מתחיל להריח את זה, וזה לא טוב. לא טוב בכלל.

בינתיים בש מחתימה את אלון תורג'מן.
כמו שאמרתי מסתמנת עונה של מירוץ החימוש רק הפוך

רק מכבי אמר:
שום דבר לא ישבור אותי בקיץ הזה חוץ מאם ינסו למכור לנו את מאור לוי שחוזר מהשאלה כשחקן סגל לגטימי.
שחקן שלא הצליח לבלוט אפילו בליגה הלאומית

רק מכבי אמר:
תחכה למחנה אימונים, ואז תקבל כתבות 'מאור לוי מרשים את הצוות המקצועי', 'מאור לוי חזר כשחקן משודרג מההשאלה, מקומו במכבי חיפה', 'מאור לוי יכול לרשת את אצילי', 'החיזוק של הקיץ: במכבי חיפה מתמוגגים מיכולתו של לוי'

מה אומרים ריאלי? הסלב זרק תשם שלו בפינה שלו, הסטט' שלו לא הכי מרשימה בשנים האחרונות בגלל ששיחק בליגת חזקות. אבל מהסרטונים הוא כל כך מזכיר את אצילי.
*השווי שלו בוודאות פחות מ-4
https://www.transfermarkt.com/remi-oudin/profil/spieler/399543

Smurk אמר:
מה אומרים ריאלי? הסלב זרק תשם שלו בפינה שלו, הסטט' שלו לא הכי מרשימה בשנים האחרונות בגלל ששיחק בליגת חזקות. אבל מהסרטונים הוא כל כך מזכיר את אצילי.
*השווי שלו בוודאות פחות מ-4
https://www.transfermarkt.com/remi-oudin/profil/spieler/399543
לא ריאלי והוא גם בירידה בקריירה. אני מעדיף להביא שחקן שאולי שיחק בליגה פחות חזקה מליגה בכירה אבל עם מספרים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה