KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
ברור, אבל שוב, זה מבחירה ורצון של ההנהלה, ולא בגלל חוסר יכולת שלנו להתמודד עם מועדונים כאלה והכספים שלהם.
יש פה הכנסות שיא בכל דבר + המכירות (מעבר ל 4 מיליון מעכשיו, יש גם חסכון של 1.2 מיליון על דילן, וגם את ה 1.8 שפלאניץ' הכניס שלא באמת עשו איתם משהו).
אפשר להביא פה 2 שחקני של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה והמועדון עוד יישאר בפלוס ענקי
למה ב''ש ומכבי ת''א לא מביאות שחקנים של 4 מיליון יורו עם משכורת גבוהה אז? גם שם קמצנים?
מכבי ת''א מכרה בינואר את גלוך ב7 מיליון יורו (שזה כמו כל הסכומים שרשמת ביחד) והביאה במקומו שחקן מושאל בחינם בסוף החלון.
אני מאמין שבסופו של יום יביאו זר לעמדה שיבחרו בהרבה כסף כולל בשכר גבוה מאוד (חצי מיליון יורו).
עובדתית כמו שרשמתי קודם, מיץ' ואלונה התיישרו עם יענקל'ה ולא להפך, כנראה שיש סיבה.
נתפסתם על רצף של עונה שיש הכנסות ואתם חושבים שזה הסטנדרט של המועדון.
עובדתית התקציב של המועדון עלה בשנים האחרונות ויש הרבה יותר שחקנים בכירים במועדון ואני מאמין שגם יוציאו הרבה כסף בחלון הזה
איך ב"ש קשורה?
לב"ש היה ליגת האלופות? היה להם 30 אלף כל משחק במשך שנתיים עם מרצ'נדייז גדול שנמכר?
מכבי ת"א הביאו את קיארטנסון וראיקוביץ' בזמנו, מה שהם עלו אז זה לפחות 4-5 מיליון יורו בכדורגל של היום.
על יובאנוביץ' שילמו 2.2
ואגב, גם הם בזמנו, קנו את האסלביינק + סבע מתוך הליגה כאן, ב5 מיליון יורו בטוטאל.
איך זה רצף של עונה? שנתיים וחצי שיש פה סולד אאוטים כל משחק, וזה ימשיך גם לעונה הבאה.
מצטער אבל אם אתה חושב שחצי מיליון יורו שכר זה גבוה - אז כנראה שאתה לא יודע מה זה משכורת גבוהה.
חצי ממכבי ת"א יושבת על שכר כזה, ועוד שם זה ישראלים ככה שהברוטו גבוה יותר.
רק ההכנסות של הגרין+ זה נראה לי חצי מההכנסות של ב"ש מכרטיסים/מנויים