ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Greengo אמר:אשמח להסבר למה כולם חושבים שאצילי לא רלוונטי לעונה הבאה? נראה שהקבוצה שלו לא רוצה אותו וממה שקראתי כאן, גם ככה הוא לא יהיה מספיק שנים בחו"ל כדי ליהנות מהטבת המס אז מה מונע מאיתנו לפחות לנסות? השכר שהוא ידרוש? או שיש משהו אחר שאני מפספס (אולי זה כבר נכתב כאן אבל לא ראיתי).
Hulk אמר:אצילי רק במתווה של השאלה, בהעברה קבועה זה פוטנציאל רציני ללקרדה
Liberman אמר:Hulk אמר:אצילי רק במתווה של השאלה, בהעברה קבועה זה פוטנציאל רציני ללקרדה
אצילי פוטנציאל רציני ללקרדה? Say what?
Kozmo אמר:איזה לקרדה ואיזה נעלי קרוקס.
שחקן שעד לפני שנה תפר פה את הליגה עם דאבל פיגרס בעונה+מניות בכורה באליפויות+קבלן הנצחון על יובנטוס בצ׳מפיונס.
הוא לא עבר פציעה, לא בגיל מבוגר מדי.
במקסימום יגיע לפה ולא יהיה כמו לפני שעזב, אופציה שעלולה להתקיים. עדיין הוא זכה בכבוד ובצדק לקבל מקום של כבוד במכבי לכשיחזור לארץ.
לגבי הספין שבכר לא רוצה אותו/מכבי לא מעוניינים בו- נו באמת.
העלויות של אצילי גבוהות מאוד. הוא בעצמו לא יירצה לוותר בכזאת קלות על החוזה שלו. מנגד אני משוכנע ששלושת הצדדים רוצים שזה ייקרה (מכבי ואצילי רוצים איחוד מחדש, האמריתים מחפשים להיפטר ממנו). כל צד במתרס מחפש למקסם את האינטרס הכלכלי שלו, ובשביל לסבר ת׳עין:
מכבי- רוצים שיגיע כשחקן חופשי ולא יצטרכו להשתגע מבחינת עלויות. אז מה משדרים כלפי חוץ? ״לא מעוניינים באצילי״.
אצילי- למקסם עד כמה שניתן את הפיצוי ועניין המיסוי.
האמירתים- לנסות למזער את ההפסד מהעסקה, בוודאי שלא יישאר שם כי העלות-תועלת שלו אינה מצדיקה מקום של שחקן זר (וכמובן כל הסוגייה של שחקן ציוני במדינה מוסלמית).
הוא כבר אמר את זה ואמרתי לו כבר שהוא בדיחה.Liberman אמר:Hulk אמר:אצילי רק במתווה של השאלה, בהעברה קבועה זה פוטנציאל רציני ללקרדה
אצילי פוטנציאל רציני ללקרדה? Say what?
Hulk אמר:Kozmo אמר:איזה לקרדה ואיזה נעלי קרוקס.
שחקן שעד לפני שנה תפר פה את הליגה עם דאבל פיגרס בעונה+מניות בכורה באליפויות+קבלן הנצחון על יובנטוס בצ׳מפיונס.
הוא לא עבר פציעה, לא בגיל מבוגר מדי.
במקסימום יגיע לפה ולא יהיה כמו לפני שעזב, אופציה שעלולה להתקיים. עדיין הוא זכה בכבוד ובצדק לקבל מקום של כבוד במכבי לכשיחזור לארץ.
לגבי הספין שבכר לא רוצה אותו/מכבי לא מעוניינים בו- נו באמת.
העלויות של אצילי גבוהות מאוד. הוא בעצמו לא יירצה לוותר בכזאת קלות על החוזה שלו. מנגד אני משוכנע ששלושת הצדדים רוצים שזה ייקרה (מכבי ואצילי רוצים איחוד מחדש, האמריתים מחפשים להיפטר ממנו). כל צד במתרס מחפש למקסם את האינטרס הכלכלי שלו, ובשביל לסבר ת׳עין:
מכבי- רוצים שיגיע כשחקן חופשי ולא יצטרכו להשתגע מבחינת עלויות. אז מה משדרים כלפי חוץ? ״לא מעוניינים באצילי״.
אצילי- למקסם עד כמה שניתן את הפיצוי ועניין המיסוי.
האמירתים- לנסות למזער את ההפסד מהעסקה, בוודאי שלא יישאר שם כי העלות-תועלת שלו אינה מצדיקה מקום של שחקן זר (וכמובן כל הסוגייה של שחקן ציוני במדינה מוסלמית).
מה זה כבוד מה הוא שחקן בית? ועוזב אתזה אתה לא נותן לשחקן את החוזה הכי גבוה במועדון ובונה עליו שיביא לך אליפות בגלל כבוד, מקצועית זה הימור תראה מה קרה ליונתן כהן אחרי שנה בלי כדורגל, לא אומר שאצילי יראה ככה אבל לא רואה אותו משחזר את היכולות שהציג
Hulk אמר:אצילי רק במתווה של השאלה, בהעברה קבועה זה פוטנציאל רציני ללקרדה
שמע אחי אפשר גם להיות חלוקים וזה סבבה.GreenGlory אמר:מישהו שקורא לאצילי לקרדה אומר לנו שאנחנו התבלבלנו, אח האירוניה אלוהים ישמור.
תפסיקו להתייחס לחסרי מושג בחיאת.
Hulk אמר:מאוד מקווה שאני לא אהיה צודק בדיעבד הלוואי ואצילי יבוא וייתן 20ֶ גולים בעונה, אני חושב שאתם מתבלבלים וחושבים שמדובר פה על מישהו עם מנטליות של לברון ג’יימס ולא שחקן ישראלי טיפוסי שהשתזף שנה בדובאי ולא זוכר איך נראה כדור.