• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזיזוש אמר:
Hulk אמר:
מאוד מקווה שאני לא אהיה צודק בדיעבד הלוואי ואצילי יבוא וייתן 20ֶ גולים בעונה, אני חושב שאתם מתבלבלים וחושבים שמדובר פה על מישהו עם מנטליות של לברון ג’יימס ולא שחקן ישראלי טיפוסי שהשתזף שנה בדובאי ולא זוכר איך נראה כדור.

מילא היית סתם זורק שם של שחקן ומדבר על מנטליות. אתה מדבר פה ספציפית על שחקן שכבר היה פעמיים בסיטואציה הזו (צל של כדורגלן שלא זוכר איך נראה כדור) וב2 הפעמים חזר לפה לקחת אליפויות ולהתעלות על הליגה.
לא לעולם חוסן, מה שנכון לגיל 24/27 לא בהכרח נכון לגיל 31.

אצילי אם מגיע זה שחקן העונה ל3 שנים הקרובות

תתקדמו.

השאלה היחידה זה אם יגיעו למתווה כספי מתאים. לא קונה גם את השטויות שברק לא רוצה אותו

Hulk אמר:
Kozmo אמר:
איזה לקרדה ואיזה נעלי קרוקס.
שחקן שעד לפני שנה תפר פה את הליגה עם דאבל פיגרס בעונה+מניות בכורה באליפויות+קבלן הנצחון על יובנטוס בצ׳מפיונס.
הוא לא עבר פציעה, לא בגיל מבוגר מדי.

במקסימום יגיע לפה ולא יהיה כמו לפני שעזב, אופציה שעלולה להתקיים. עדיין הוא זכה בכבוד ובצדק לקבל מקום של כבוד במכבי לכשיחזור לארץ.

לגבי הספין שבכר לא רוצה אותו/מכבי לא מעוניינים בו- נו באמת.
העלויות של אצילי גבוהות מאוד. הוא בעצמו לא יירצה לוותר בכזאת קלות על החוזה שלו. מנגד אני משוכנע ששלושת הצדדים רוצים שזה ייקרה (מכבי ואצילי רוצים איחוד מחדש, האמריתים מחפשים להיפטר ממנו). כל צד במתרס מחפש למקסם את האינטרס הכלכלי שלו, ובשביל לסבר ת׳עין:
מכבי- רוצים שיגיע כשחקן חופשי ולא יצטרכו להשתגע מבחינת עלויות. אז מה משדרים כלפי חוץ? ״לא מעוניינים באצילי״.
אצילי- למקסם עד כמה שניתן את הפיצוי ועניין המיסוי.
האמירתים- לנסות למזער את ההפסד מהעסקה, בוודאי שלא יישאר שם כי העלות-תועלת שלו אינה מצדיקה מקום של שחקן זר (וכמובן כל הסוגייה של שחקן ציוני במדינה מוסלמית).

מה זה כבוד מה הוא שחקן בית? ועוזב אתזה אתה לא נותן לשחקן את החוזה הכי גבוה במועדון ובונה עליו שיביא לך אליפות בגלל כבוד, מקצועית זה הימור תראה מה קרה ליונתן כהן אחרי שנה בלי כדורגל, לא אומר שאצילי יראה ככה אבל לא רואה אותו משחזר את היכולות שהציג
אצילי שיחק השנה 1,500 דק' וגם נתן איזה 10 גולים+בישולים.

יונתן כהן חוץ מעונה אחת אצל איביץ' לא עשה כלום בקריירה, אצילי שחקן הרבה יותר יציב ומוכח (עוד מהתקופות בבית''ר ומכבי ת''א).

זה שחקן שפחות מתאקלם ומסתדר באירופה (גראנדה, קפריסין) ובליגה הוא מסתדר.

הוא לא עבר שום פציעה והיה ברור שהוא פחות יפציץ שם כי זה לא מתאים לו מבחינת הסגנון.

במכבי חיפה הוא שווה את זה.

ברור שיונתן כהן דוגמא קיצונית ואצילי טוב ממנו ב4 דרגות.
אני חושב שלתת לשחקן אחרי עונה עם מעט דקות בגיל מבוגר את החוזה הכי גדול בתולדות המועדון זה טעות שנצטער עליה.
וזה לפני שגם בפריים שלו הוא היה קונוס באירופה(חוץ מיובה משחק אדיר שלו) ומול הגרמנים.
אולי ברק החליט שבא לו שחקן כנף מהיר שאפשר לשחק איתו גם באירופה..

Hulk אמר:
אני חושב שלתת לשחקן אחרי עונה עם מעט דקות בגיל מבוגר את החוזה הכי גדול בתולדות המועדון זה טעות שנצטער עליה.
וזה לפני שגם בפריים שלו הוא היה קונוס באירופה(חוץ מיובה משחק אדיר שלו) ומול הגרמנים.
אירופה לא מעניינת, זה שחקן ששווה אליפויות בליגה.

לדעתי זה הסחה של בכר להגיד שהוא לא רוצה אותו(הסיפור אמיתי)
ואז שהם ישחררו אותו בחינם .

יחזקאל חזק על הפרק מבחינת בכר ואלברמן.

גם בכתבה של בן דור רשום שהוא לא בתכניות, לא שלא רוצים אותו, צריך לעשות הבדל בין הדברים ורשום שאם הם לא ירצו אותו הוא יהיה פה

Nirgreen אמר:
לדעתי זה הסחה של בכר להגיד שהוא לא רוצה אותו(הסיפור אמיתי)
ואז שהם ישחררו אותו בחינם .

יחזקאל חזק על הפרק מבחינת בכר ואלברמן.

יחזקאל לא יגיע

Hulk אמר:
קונוס מול הגרמנים ויש לו משהו כמו 7 בישולים נגדם, הלוואי כל אחד יהיה כזה קונוס

חוץ מהצמד שהביא לך את אחד מהניצחונות היוקרתיים בתולדות המועדון באירופה הוא חלש באירופה…

איפה ההיגיון במשפט הזה

Shocking4U אמר:
חוץ מהצמד שהביא לך את אחד מהניצחונות היוקרתיים בתולדות המועדון באירופה הוא חלש באירופה…

איפה ההיגיון במשפט הזה
כן כי עובדה שמעבר למשחק הזה היו באזור ה20 משחקים באירופה בתקופתו בכל המשחקים האלו אצילי היה חלש.
וזה לא רק אני חושב ככה גם. בכר חושב כככה וספסל אותו בכל המוקדמות של הצמפיונס

Ganjot אמר:
Hulk אמר:
7 אולי ביחד עם הקדנציה עם ביתר, בישול גדול עם הכתף לגולסה ועוד בישול ב3-2 בשאר המשחקים היה חושך.
ושוב אני קיצוני ככה כי הציפיות שלי משחקן שאמור לקבל שכר 800 אלף לעונה זה להיות משהו קרוב לזהבי בשיאו שובר שוויון בכל המסגרות ולא שחקן שרק בתנאים מסוימים טוב

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

איפה ההיגיון במשפט הזה
כן כי עובדה שמעבר למשחק הזה היו באזור ה20 משחקים באירופה בתקופתו בכל המשחקים האלו אצילי היה חלש.
וזה לא רק אני חושב ככה גם. בכר חושב כככה וספסל אותו בכל המוקדמות של הצמפיונס
היה לאצילי 2 עונות עם קמפיינים אירופאיים במכבי חיפה.

עונה הראשונה קמפיין הקונפרנס הוא כיכב במוקדמות ואז בבתים פספס משחק בגלל פציעה וגם בכר עשה רוטציות והתרכז בליגה ברגע שהבין שאין סיכוי להעפיל מהבית.

עונה שנייה קמפיין הצ׳מפיונס הוא נפצע מול אולימפיאקוס בבית ואז אלמוג בוקר ניסה לפוצץ מחדש את הפרשה שלו בחדשות 13, הקבוצה בינתיים התחילה לרוץ באירופה במערך השלושה בלמים שפחות מתאים לו ולקח לו זמן לחזור לעניינים.

בכר כן העדיף את חזיזה על פניו בצד ימין במערך של שלושה בלמים אבל כשהוא פתח ב4-3-3 הוא רצה שם את אצילי.

ברור שאצילי פחות דומיננטי באירופה מאשר בליגה בגלל היעדר המהירות והפיזיות אבל עדיין לבטל שחקן שאחראי במו ידו על אחד מהניצחונות היוקרתיים של המועדון באירופה מרגיש לי די הזוי

לא מבטל גם רשמתי שמשחק אדיר, אבל זה אחד מתוך רבים, אצילי זה שחקן שתפור על הליגה הישראלית בעיטה חדה מאוד ומיקום טוב, אבל בפרמטרים של מהירות ופיזיות בינוני מאוד.
מודה לא מת על שחקנים כאלה מבחינתי שחקן באמת גדול הוא כזה שטוב בכל רמה כמו עלי, סק,ענאן, אפילו דין דוד.

Hulk אמר:
Ganjot אמר:
Hulk אמר:
7 אולי ביחד עם הקדנציה עם ביתר, בישול גדול עם הכתף לגולסה ועוד בישול ב3-2 בשאר המשחקים היה חושך.
ושוב אני קיצוני ככה כי הציפיות שלי משחקן שאמור לקבל שכר 800 אלף לעונה זה להיות משהו קרוב לזהבי בשיאו שובר שוויון בכל המסגרות ולא שחקן שרק בתנאים מסוימים טוב
מי יותר שיוויון מעומר אצילי? אין שחקן בכדורגל הישראלי, כולל זרים שהיו פה בשנים האחרונות, כולל מילסון, כולל זהבי (כיום) שהסיכויים לזכות איתם בליגה גדלים כמו שהם גדלים אם אצילי נמצא בקבוצה.
בשם החשש שאולי הוא לא יהיה כמו שהיה אתה לא מביא את השחקן אולי הכי יעיל בהיסטוריה של המועדון? מי ישמע הוא בן 35-6. יש ריזיקה בכל החתמה אבל האופציה להביא אותו גם בחוזה עתק זה אחד הno brainers הגדולים שהיו.
אתה יודע מה, גם אם הוא ייחלש במונחים שלו וייתן 15 ו7 אני אהיה מרוצה. הרי אם זר יביא מספרים כאלה אנחנו נגיד שעשינו פגיעה היסטורית

Hulk אמר:
לא מבטל גם רשמתי שמשחק אדיר, אבל זה אחד מתוך רבים, אצילי זה שחקן שתפור על הליגה הישראלית בעיטה חדה מאוד ומיקום טוב, אבל בפרמטרים של מהירות ופיזיות בינוני מאוד.
מודה לא מת על שחקנים כאלה מבחינתי שחקן באמת גדול הוא כזה שטוב בכל רמה כמו עלי, סק,ענאן, אפילו דין דוד.

אצילי אמנם לא פיזי ולא מהיר
*אבל*
הוא מאודדדד זריז ברגליים
וזו נקודה חשובה לשחקן
יש לו צעד ראשון/הטיית גוף זריזה שיודעת לזרוק שחקן מגן כדי לייצר לעצמו מצב נוח לבעיטה או אסיסט
וכמובן טכניקת בעיטה מהגבוהות שראיתי

The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:
Ganjot אמר:
מי יותר שיוויון מעומר אצילי? אין שחקן בכדורגל הישראלי, כולל זרים שהיו פה בשנים האחרונות, כולל מילסון, כולל זהבי (כיום) שהסיכויים לזכות איתם בליגה גדלים כמו שהם גדלים אם אצילי נמצא בקבוצה.
בשם החשש שאולי הוא לא יהיה כמו שהיה אתה לא מביא את השחקן אולי הכי יעיל בהיסטוריה של המועדון? מי ישמע הוא בן 35-6. יש ריזיקה בכל החתמה אבל האופציה להביא אותו גם בחוזה עתק זה אחד הno brainers הגדולים שהיו.
אתה יודע מה, גם אם הוא ייחלש במונחים שלו וייתן 15 ו7 אני אהיה מרוצה. הרי אם זר יביא מספרים כאלה אנחנו נגיד שעשינו פגיעה היסטורית
אני בדעה ששחקן בסגנון מילסון יתרום לנו יותר מאצילי וישדרג את הקבוצה יותר מאצילי.
אבל הגיוני מה שרשמת לגבי אצילי.

למה מילסון במקום אצילי? אפשר שני שחקנים כאלה וכל אחד מביא את האיכות שלו.
לדעתי מילסון לא יביא מספרים כמו אצילי ולדעתי מדובר בשחקן מעולה שהלוואי והיה פה.

הלוואי, בנתיים מתמקדים בקיצוני רק לכנף ימין.
אני בדעה שצריך להביא שני שחקני כנף נגיד אצילי וזר מהיר לכנף.

מה השאלה בכלל.
צריך להביא את אצילי וזר במקום שרי.
עלק לא בתוכניות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה