• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה אתם מתרגשים מכתבה של בן חמור הזה?
מה זה אצילי לא בתוכניות?? הוא סופר בתוכנית, רק שזה לא עניין של שני הצדדים יש פה צד שלישי שזאת הקבוצה שלו.
אם ישוחרר הוא חותם פה בלי שאלה בכלל

Hulk אמר:
Ganjot אמר:
Hulk אמר:
ברור שיונתן כהן דוגמא קיצונית ואצילי טוב ממנו ב4 דרגות.
אני חושב שלתת לשחקן אחרי עונה עם מעט דקות בגיל מבוגר את החוזה הכי גדול בתולדות המועדון זה טעות שנצטער עליה.
וזה לפני שגם בפריים שלו הוא היה קונוס באירופה(חוץ מיובה משחק אדיר שלו) ומול הגרמנים.
אולי ברק החליט שבא לו שחקן כנף מהיר שאפשר לשחק איתו גם באירופה..
קונוס מול הגרמנים ויש לו משהו כמו 7 בישולים נגדם, הלוואי כל אחד יהיה כזה קונוס
7 אולי ביחד עם הקדנציה עם ביתר, בישול גדול עם הכתף לגולסה ועוד בישול ב3-2 בשאר המשחקים היה חושך.
ושוב אני קיצוני ככה כי הציפיות שלי משחקן שאמור לקבל שכר 800 אלף לעונה זה להיות משהו קרוב לזהבי בשיאו שובר שוויון בכל המסגרות ולא שחקן שרק בתנאים מסוימים טוב
בישול לפלאניץ' ב1-1 בסמי עופר באליפות הראשונה, בישול ב2-2 שציינת עם הכתף, שני בישולים במהפך 3-2, בישול לסק עונה שעברה במשחק חשוב וקריטי מאוד (שאגב היה טוב במשחק הזה בלי קשר).
וקל להסתכל על זה שלא היה טוב, אבל בתכלס זה שסגרו אותו יותר, שחרר שחקנים אחרים גם.

בגלל בן דור שכתב "לא בתוכניות"(שאגב זה ממש לא, "לא רוצה". הבדל גדול) ובגלל האידיוט הזה מהסרטון המצורף ("לא וודאי 100%"), אנשים חושבים שברק לא רוצה אותו.

וואלה אין לי כוחות לעונת המלפפונים, והיא עוד לא התחילה.

https://twitter.com/beitar_podcast/status/1795013264952139903?t=0-qSvAGfMHy9ouNgpGBl2g&s=19

רק מכבי אמר:
בגלל בן דור שכתב "לא בתוכניות"(שאגב זה ממש לא, "לא רוצה". הבדל גדול) ובגלל האידיוט הזה מהסרטון המצורף ("לא וודאי 100%"), אנשים חושבים שברק לא רוצה אותו.

וואלה אין לי כוחות לעונת המלפפונים, והיא עוד לא התחילה.

https://twitter.com/beitar_podcast/status/1795013264952139903?t=0-qSvAGfMHy9ouNgpGBl2g&s=19
זה לא בגלל זה. זה כי בן דור זרק באיזה פלייאוף ״וברק רוצה?״ לגבי אצילי במיסתורין כזה ואז ארז יוסף שהוא חבר של אצילי ששאלו מה קורה עם אצילי אמר תשאלו את ברק.

אני עדיין חושב שזה שטויות אבל זה לא בגלל השורה של ״לא בתוכניות״

לדעתי זה מאוד פשוט אם אם הם ישחררו אותו בחינם הוא יהיה כאן

אצילי לא יהיה כאן כי אין פתרון לסוגיה הכלכלית של החוזה שלו והוא לא הולך לוותר על כך הכסף שהאמירתים חייבים לו. הוא לא הולך לוותר על מאות אלפי יורו בשביל העיניים היפות שלנו.

דמי העברה, רצון של בכר, רצון של שחר - כל זה חרטא.

אבל בן דור כתב "שהוא לא בתוכניות"
אין הגדרה יותר מטומטמת מזאת.
לא בתוכניות אפשר להגיד על שחקן כמו שואו.
איך אפשר להגיד על אצילי שהביא פה 3 אליפויות שהוא לא בתוכניות?!
רק מטומטם כמו בן דור יכול לכתוב דבר כזה

בכל מקרה אל עין מסיימת את העונה רק שבוע הבא, משחק אחרון שלהם הוא ב 07.06, עד אז לפחות (יהיה יותר כי זה לא תמיד ישר) לא נדע משהו חדש לגביו. צריך לחכות לראות מה אל עין תעשה איתו

Judokan אמר:
אצילי לא יהיה כאן כי אין פתרון לסוגיה הכלכלית של החוזה שלו והוא לא הולך לוותר על כך הכסף שהאמירתים חייבים לו. הוא לא הולך לוותר על מאות אלפי יורו בשביל העיניים היפות שלנו.

דמי העברה, רצון של בכר, רצון של שחר - כל זה חרטא.
האמירתיים והסעודים מוצאים הרבה פתרונות לסוגיות הכלכליות האלה. הם יודעים להשתחרר מחוזים של שחקנים זרים שהם רוצים ולהתקדם הלאה ולא חסר דוגמאות ממקרים הרבה יותר גדולים.

כמו שבכר הסתדר עם הסרבים וכמו שאנחנו נסתדר עם שואו, אם הם לא ירצו ויבנו עליו מקצועית הוא לא יהיה שם.

אסף צור שהוזכר חתם לעונה נוספת בק''ש ובכך ירד מהפרק

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
אסף צור שהוזכר חתם לעונה נוספת בק''ש ובכך ירד מהפרק

כנראה שמההתחלה הוא בכלל לא היה מועמד

או שדיברו איתו והוא העדיף להיות שוער ראשון במקום אחר. לבוא אלינו אומר בסבירות גבוהה לשחק מאוד מעט

יוכין העלה כתבה על סולטאני השוער
ואם כך אני מניח שהוא בדרך אלינו
אחרת למה לו להיות משועמם, לחקור ולעלות כתבה מפורטת כזו?
אם זו העבודה שלו ובאמת שיעמם לו אז אני טועה

Liberman אמר:
כסף לכתב וקליקבייט לאתר

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
כסף לכתב וקליקבייט לאתר

לא נכנסתי לקרוא אפילו מרוב שזה לא מעניין

Liberman אמר:

אתרי הספורט צריכים טראפיק בתקופה הזאת. איך אפשר לספק טראפיק כשרגע אין כלום ובקושי סיימנו את העונה?
לכתוב שם של שחקן ומועמד או אפילו הוצע למכבי חיפה אוטומטית מכניס להם טראפיק גבוה.
צפה לעוד כמה כתבות צבע הקיץ הזה על שחקנים שרק הוזכרו כמועמדים

Liberman אמר:

כל מועמד שקשור איכשהו למכבי חיפה מכניס יותר טראפיק מכל כתבה אחרת שתהיה באתר הזה

כמו שכבר אמרו הטראפיק שמכבי חיפה מייצרת לתקשורת הספורט הוא חריג ברמה שעל כל דבר קטן תהיה כתבת צבע או דיווח.
המועדון הזה גדול בכמה מספרים על הביצה הישראלית.

אגב פיירו העלה פוסט חשוד לאינסטגרם נראה כמו פוסט פרידה רק בלי מילים מעניין..

שנה שעברה גם הוציאו כתבות פרופיל על כל קשר שהיה מועמד לפה. אתם מעריכים יתר על המידה כמה זמן לוקח להוציא כתבה כזאת לעומת כמות הקליקים שהיא מכניסה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה