KevinDurant אמר:שוב אני אשאל, למה לא בעצם?Adi81 אמר:KevinDurant אמר:למה לא בעצם?
אתה יכול לרשום בכל רגע נתון 20 שחקני סגל, כלומר במקרה הגרוע ביותר שכולם כשירים (כן בטח) יהיו לך 2 שחקנים מחוץ לסגל, בדיוק כמו שקורה אצל מכבי ת''א עכשיו, קורה.
מעדיף שהמאמן יצטרך להתמודד עם מצב שהוא מושיב 2 שחקנים מחוץ לסגל מאשר שנגיע למשחקים חשובים וקריטיים עם 2 שוערים ו3 שחקני נוער שהמאמן לא מאמין בהם והם פוסטר על הספסל.
או שהיה משחק באירופה שרשמנו שחקנים פצועים על הספסל, זה בדיחה וזה מביך וזה דופק אותנו השנה.
ואני מסכים "שהפציעות הרגו אותנו" אבל זה כל שנה קורה, אפשר להמשיך להגיד כל שנה "הפציעות הרגו אותנו" או פשוט לבנות מראש סגל רחב יותר כי יודעים שאנחנו באירופה והולך להיות עומס.
ומעבר לעומס, גם תחרות זה דבר בריא בכדורגל
אי אפשר בגלל שאתה לא יכול לבנות 20 שחקנים ברמה הכי גבוהה שישחקו אצלנו
הבעיה שלנו העונה אלו הפציעות
למה לא לייצר תחרות בריאה על כל עמדה בדשא ולהיות מוכן לפציעות?
קח לדוגמה את עמדת הקשר אצלנו ב4 שנים האחרונות, בכל עונה סבלנו מפציעה משמעותית (נטע, ג'אבר) ואני זוכר בנוסף לא מעט היעדרויות של ג'אבר, פאני ורודריגז.
אם היה עוד קשר בכיר במהלך התקופה הזאת, הוא לא היה מקבל דקות ומשמעותיות?
יכול להיות גם שתחזיק 4 שחקנים על אותה עמדה וכולם יפצעו, אבל שאתה גם ככה מחזיק סגל יחסית קצר באמצע עם שחקנים שידועים כפציעים (מוחמד, ג'אבר) ובנוסף אליהם הבאת זר בינוני ויש לך ישראלי בינוני כמו גוני בעמדה הזאת, מה ציפינו שיקרה בעצם?
קח לדוגמה שחקן כמו קנדיל שהשנה מטייל בין מגן שלישי למגן שני ברוב העונה.
כאופציה שלישית בערך לעמדת המגן ועוד קצת על הקו הוא עשה כבר יותר מ1,000 דק' העונה בכל המסגרות, ועוד פה מדובר על שחקן שמשחק בעמדה אחת בלבד.
בקישור לדוגמה שיש לך שחקנים כמו מוחמד וג'אבר שהם פציעים אני הייתי מביא לצידם עוד 2 שחקנים בכירים, מבחינתי כמו פאני ונטע.
אתה צריך לצאת מנק' הנחה שיהיו פציעות ויהיו תקלות ולהיות מוכן לכל תרחיש.
אז כן, יכול להיות שיהיה משחק שג'אבר יעלה ל20 דק' ואולי גם לא ישותף, קורה.
בפועל מכבי חיפה משחקת בעונות האחרונות בין 55-60 משחקים ויהיה לכולם דקות
נתת דוגמא שמסבירה בדיוק למה אי אפשר.
נטע ופאני לא רוצים לחזור. את מי אפשר להביא במקומם?
ניתן לך אתגר. תבנה סגל של 20 שחקנים ישראלים (ה-6 זרים תשאיר בצד) ותתן שמות רלוונטיים לא את סלומון