• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Adi81 אמר:
KevinDurant אמר:
למה לא בעצם?

אתה יכול לרשום בכל רגע נתון 20 שחקני סגל, כלומר במקרה הגרוע ביותר שכולם כשירים (כן בטח) יהיו לך 2 שחקנים מחוץ לסגל, בדיוק כמו שקורה אצל מכבי ת''א עכשיו, קורה.

מעדיף שהמאמן יצטרך להתמודד עם מצב שהוא מושיב 2 שחקנים מחוץ לסגל מאשר שנגיע למשחקים חשובים וקריטיים עם 2 שוערים ו3 שחקני נוער שהמאמן לא מאמין בהם והם פוסטר על הספסל.

או שהיה משחק באירופה שרשמנו שחקנים פצועים על הספסל, זה בדיחה וזה מביך וזה דופק אותנו השנה.

ואני מסכים "שהפציעות הרגו אותנו" אבל זה כל שנה קורה, אפשר להמשיך להגיד כל שנה "הפציעות הרגו אותנו" או פשוט לבנות מראש סגל רחב יותר כי יודעים שאנחנו באירופה והולך להיות עומס.

ומעבר לעומס, גם תחרות זה דבר בריא בכדורגל

אי אפשר בגלל שאתה לא יכול לבנות 20 שחקנים ברמה הכי גבוהה שישחקו אצלנו
הבעיה שלנו העונה אלו הפציעות
שוב אני אשאל, למה לא בעצם?

למה לא לייצר תחרות בריאה על כל עמדה בדשא ולהיות מוכן לפציעות?

קח לדוגמה את עמדת הקשר אצלנו ב4 שנים האחרונות, בכל עונה סבלנו מפציעה משמעותית (נטע, ג'אבר) ואני זוכר בנוסף לא מעט היעדרויות של ג'אבר, פאני ורודריגז.

אם היה עוד קשר בכיר במהלך התקופה הזאת, הוא לא היה מקבל דקות ומשמעותיות?

יכול להיות גם שתחזיק 4 שחקנים על אותה עמדה וכולם יפצעו, אבל שאתה גם ככה מחזיק סגל יחסית קצר באמצע עם שחקנים שידועים כפציעים (מוחמד, ג'אבר) ובנוסף אליהם הבאת זר בינוני ויש לך ישראלי בינוני כמו גוני בעמדה הזאת, מה ציפינו שיקרה בעצם?

קח לדוגמה שחקן כמו קנדיל שהשנה מטייל בין מגן שלישי למגן שני ברוב העונה.

כאופציה שלישית בערך לעמדת המגן ועוד קצת על הקו הוא עשה כבר יותר מ1,000 דק' העונה בכל המסגרות, ועוד פה מדובר על שחקן שמשחק בעמדה אחת בלבד.

בקישור לדוגמה שיש לך שחקנים כמו מוחמד וג'אבר שהם פציעים אני הייתי מביא לצידם עוד 2 שחקנים בכירים, מבחינתי כמו פאני ונטע.

אתה צריך לצאת מנק' הנחה שיהיו פציעות ויהיו תקלות ולהיות מוכן לכל תרחיש.

אז כן, יכול להיות שיהיה משחק שג'אבר יעלה ל20 דק' ואולי גם לא ישותף, קורה.

בפועל מכבי חיפה משחקת בעונות האחרונות בין 55-60 משחקים ויהיה לכולם דקות

נתת דוגמא שמסבירה בדיוק למה אי אפשר.
נטע ופאני לא רוצים לחזור. את מי אפשר להביא במקומם?
ניתן לך אתגר. תבנה סגל של 20 שחקנים ישראלים (ה-6 זרים תשאיר בצד) ותתן שמות רלוונטיים לא את סלומון

אל תשכחו שמעולם לא הייתה וכנראה גם לא תהיה קורלציה בין כמה כסף נכנס לכמה יוצא. זה לא עובד ככה במכבי.

אז אל תבנו על העברות בשלושה מליון יורו ותהיו ריאליים.

בהנחה שהמלחמה לא תגמר עד הקיץ, יהיה קשה מאוד להביא לארץ זרים הסכומים שמכבי מוכנה להשכיב, הן על העברות ובמיוחד על חוזים.

מאחר ואצילי לא יוותר על כל-כך הרבה כסף, גם לי קשה להאמין שיחזור. אם הוא מצליח לשרוד שם בימים אלה, כנראה שהוא יוכל למשוך שם עוד.

חוץ ממנו אני מודה שאני לא בקיא, אבל איזה עוד ישראלים יש להביא ?

Adi81 אמר:
KevinDurant אמר:
Adi81 אמר:
אי אפשר בגלל שאתה לא יכול לבנות 20 שחקנים ברמה הכי גבוהה שישחקו אצלנו
הבעיה שלנו העונה אלו הפציעות

קח לדוגמה את עמדת הקשר אצלנו ב4 שנים האחרונות, בכל עונה סבלנו מפציעה משמעותית (נטע, ג'אבר) ואני זוכר בנוסף לא מעט היעדרויות של ג'אבר, פאני ורודריגז.

יכול להיות גם שתחזיק 4 שחקנים על אותה עמדה וכולם יפצעו, אבל שאתה גם ככה מחזיק סגל יחסית קצר באמצע עם שחקנים שידועים כפציעים (מוחמד, ג'אבר) ובנוסף אליהם הבאת זר בינוני ויש לך ישראלי בינוני כמו גוני בעמדה הזאת, מה ציפינו שיקרה בעצם?

כאופציה שלישית בערך לעמדת המגן ועוד קצת על הקו הוא עשה כבר יותר מ1,000 דק' העונה בכל המסגרות, ועוד פה מדובר על שחקן שמשחק בעמדה אחת בלבד.

בקישור לדוגמה שיש לך שחקנים כמו מוחמד וג'אבר שהם פציעים אני הייתי מביא לצידם עוד 2 שחקנים בכירים, מבחינתי כמו פאני ונטע.

ניתן לך אתגר. תבנה סגל של 20 שחקנים ישראלים (ה-6 זרים תשאיר בצד) ותתן שמות רלוונטיים לא את סלומון
בדיעבד צריך לעשות יותר מאמץ לשמר את מי שהיה פה ואת הסגל שהיה (חייב לומר את האמת שאני הייתי "נגד" הלשמר ואמרתי שמי שרוצה להתקדם צריך לתת לו להתקדם).

צריך לעשות מאמץ להחזיר את הליגיונרים הטובים (גם בהרבה דמי העברה, גם במשכורת גבוהה) ואם יש ישראלי בכיר בתוך הליגה צריך לעשות מאמץ מעבר להביא גם אותו.

אם סימנו את מדמון פה כבר כמה חודשים ובסוף הפסדנו אותו כי מכבי ת''א הסכימה לשלם עוד 300-400 אלף יורו שאנחנו לא שילמנו אז זו גישה בעייתית.

אגב הנקודה הכי חשובה שלנו לקראת עונה הבאה בהנחה הברורה שחלאיילי ופיירו לא יישארו פה (שמשחק ההתקפה שלנו היה בנוי על שניהם)

זה שבכנפיים ועמדת החלוץ אלה השחקנים שחתומים על חוזה לעונה הבאה: דין, שוראנוב, חג'ג', סוף, חזיזה

שוראנוב וחזיזה לא שיחקו עונה שלמה, חג'ג' עם פציעה טריקית מאוד בבטן ולך תדע מה נקבל ממנו שבלי קשר הוא עוד לא שחקן "מוכח"

בעיה רצינית מאוד

KevinDurant אמר:
Adi81 אמר:
KevinDurant אמר:

בדיעבד צריך לעשות יותר מאמץ לשמר את מי שהיה פה ואת הסגל שהיה (חייב לומר את האמת שאני הייתי "נגד" הלשמר ואמרתי שמי שרוצה להתקדם צריך לתת לו להתקדם).

צריך לעשות מאמץ להחזיר את הליגיונרים הטובים (גם בהרבה דמי העברה, גם במשכורת גבוהה) ואם יש ישראלי בכיר בתוך הליגה צריך לעשות מאמץ מעבר להביא גם אותו.

אם סימנו את מדמון פה כבר כמה חודשים ובסוף הפסדנו אותו כי מכבי ת''א הסכימה לשלם עוד 300-400 אלף יורו שאנחנו לא שילמנו אז זו גישה בעייתית.

תראה מה כתבתי למעלה.
גם אתה אמרתי בעבר בעצמך - המועדון לא ישנה מדיניות בחיים

ab1729 אמר:
צריך לחלק את השאלה ל2:
1. מהן העמדות בהן אנחנו הכי צריכים חיזוק איכותי.
2. שיקולים של עומק ורוטציה.

שוער: אנחנו נצטרך להחליט לאיזה כיוון הולכים: הבאת שוער ״בכיר״, הבאת שוער שווה ערך לכיוף או הבאת שוער שני. כיוף חתום עד 2025 עם אופציה ל2026 ויש דיבורים על מו״מ.
בלמים: סק (2026) ושון (2026) אמורים להישאר הבלמים הבכירים. לצידם יש כרגע את שימיץ׳ (2026 + אופציה ל2027), רמי (מסיים חוזה, אבל כנראה שיישאר), פיינגולד (2026) ודניאל (2025) חלק מהרוטציה. השאלה הגדולה כאן היא שימיץ׳.
מגנים: בימין יש את פיינגולד (2026), דניאל (2025), קנדיל (חתום עד 2025) ואת אלימלך שמושאר בהפועל פ״ת. בשמאל יש את קורנו (2026), קני (2025 או 2026? לא ברור). השאלות הן אם קורנו יישאר, ואם להביא עוד עומק לעמדה בשמאל.
קישור אחורי: עלי (2027), ג׳אבר (2027), שואו (2027? אולי חלק מזה היא אופציה), גוני (2025 עם אופציה ל2027), קאסה (2028). מבחינת עומק אין לנו כאן בעיה, אבל זו בהחלט עמדה שאפשר לשפר בה איכות. אני חושב שכדאי לוותר על שואו שלא משדרג אותנו ותופס מקום של זר.
קישור התקפי: רפאלוב (2025), קינדה (2027), שרי? (2025), חג׳ג׳ (2026), חזיזה (2027), סוף (2026). חלאיילי צפוי לעזוב ולסובוי כרגע מושאל עם אופציה. סבע הוא תעלומה. החיסרון העיקרי פה הוא שחקני כנף.
התקפה: פיירו (2025 עם אופציה ל2026), דין (2026), ושוראנוב (2026). חמד מסיים חוזה. השאלה הגדולה כאן היא האם פיירו יישאר.

מאיפה הבאת את 2?

אצילי הסתבך עם האמירתים אחרי שצוטט בראיון לכבוד החג אומר שאין אוהדים במשחקים שם והוא מתגעגע לשחק מול קהל מלא ונאלץ לפרסם התנצלות בעמוד האינסטגרם שלו.

Shocking4U אמר:
אצילי הסתבך עם האמירתים אחרי שצוטט בראיון לכבוד החג אומר שאין אוהדים במשחקים שם והוא מתגעגע לשחק מול קהל מלא ונאלץ לפרסם התנצלות בעמוד האינסטגרם שלו.

מצוין לנו :OO
שלא יביאו לנו את יחזקאל במקומות בטעות

אליאור אמר:
מרגיש לי שבן שימול יכול להיות פוטנציאל. אני גם חושב שצריך להביא את לאיוס במקום לסובוי.

יש שחקנים מהנוער שלנו שאתה רואה עליהם שהם שי בירוקים כאלה.
אני יושב ממש ליד החימום של השחקנים, לא יודע מי עוד שם לב לזה, זה אחד העצלנים הגדולים שראיתי. הבנאדם עוד שניה מביא כסא לשבת ומסתכל לספסל חצי שעה רצוף מחכה שיקראו לו. אשכרה תומר חמד לידו קורע תתחת. הלוואי שאני טועה, נראה מסוג הכוכבי נוער שלנו שיקבל מתישהו כאפה ויסיים קבלן עליות.

במסגרת פינת הסקאוט והמדור לחיפוש קרובים-
פבריציו יעקוביץ- שוער בן 23, שיחק אתמול במשחק ידידות של הנבחרת האולימפית של ארגנטינה נגד מקסיקו.
שווה לבדוק אם יהודי/שורשים.
עד עכשיו עמד בשער האולימפית שוער אחר שהיה מאד חלש.
אמנם חטף אתמול 3 (אחד בפנדל, אחד בבעיטה מרחוק שהיה יכול לעשות יותר, אחד סטייל חאלילי נגד פיורנטינה) אבל הייתה לו הרבה עבודה והיו לו כמה הצלות טובות.
גבוה, מוטת ידיים טובה (סטייל גלזר).
לא שיחק עדיין בליגה במדי אסטודיאנטס.

dyarok אמר:
פבריציו יעקוביץ- שוער בן 23, שיחק אתמול במשחק ידידות של הנבחרת האולימפית של ארגנטינה נגד מקסיקו.
אמנם חטף אתמול 3 (אחד בפנדל, אחד בבעיטה מרחוק שהיה יכול לעשות יותר, אחד סטייל חאלילי נגד פיורנטינה) אבל הייתה לו הרבה עבודה והיו לו כמה הצלות טובות.

אני כמעט בטוח שהוא לא יהודי.
השם זה יקוביץ', וזה מגיע מהשורשים הקרואטיים שלו. הוא בן לאב קרואטי ואם ארגנטינאית, ומשם שילוב השמות.

רק מכבי אמר:
dyarok אמר:

אני כמעט בטוח שהוא לא יהודי.
השם זה יקוביץ', וזה מגיע מהשורשים הקרואטיים שלו. הוא בן לאב קרואטי ואם ארגנטינאית, ומשם שילוב השמות.
שאפו על עבודת השורשים.
מצד שני הכינוי שלו באינסטה זה "רוסי" ובארגנטינה זה כינוי כללי ליהודים

צריך לפתוח בג'ונגל נושא סקאוטינג לקראת הקיץ
להערכתי יעזבו לפחות 4-5 זרים.
שרי פיירו וקורנו בוודאות, סק לפי דעתי גם יקבל הצעה עם שכר גבוה.
שימיץ ושואו בסימן שאלה גדול
יש המון שחקנים מעניינים שאפשר לשים עליהם את היד כבר בשלב הזה

שרי אומר בכל הזדמנות שהוא חוזר, לא חושב שזה נכון להגיד בוודאות שהוא עוזב

https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/anorthosi/neotera-gia-tsiko-kai-makampi-haifa

היו דיבורים עליו גם בינואר.

https://sports.walla.co.il/item/3639244

רק מכבי אמר:
https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/anorthosi/neotera-gia-tsiko-kai-makampi-haifa

לא שחקן למכבי חיפה

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:

לא שחקן למכבי חיפה

זה די ברור.
מישהו שם מנסה לעשות סיבוב על השם של מכבי חיפה.

לוריין של אברג'יל הפסידו היום וירדו מתחת לקו האדום
אם הם יורדים ליגה שם עליו ארגזים ומביא אותו בכל מחיר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה