ירוק זה אני
שחקן העונה
מאוד מבאס אם הוא לא חוזר.
שרי זה כוכב כדורגל בליגה שלנו גם בגיל 40.
מה שיש לו ברגליים זה קסם.
שרי זה כוכב כדורגל בליגה שלנו גם בגיל 40.
מה שיש לו ברגליים זה קסם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:צריך לוותר על הרעיון של ה10ֶ ולהתמקד בשני קיצוניים זרים מהירים שאחד מהם בעל יכולות ליצור ומסירה טובה.
ככה אפשר לשחק עם אמצע מעובה של 3 קשרים ואם רוצים התקפי יותר אז אפשר לשים את קינדה/ליאור בשלישיית הקישור.
רק מכבי אמר:לא שאני מחפש את זה, אבל מניח שראיתם שתוך כמה שעות מהפרסום שכתבתי כאן כל האתרים העלו כתבה בנושא של שרי.
מקצועית לדעתי זו פגיעה קשה. בוודאי כשהמשחק של בכר מבוסס על 10 איכותי, ואין לנו את זה בלי שרי. להביא זר ברמה לתפקיד הזה ולפגוע בו זה יהיה עניין לא פשוט, וכמובן יעלה הרבה כסף.
באשר לטענה שהוא מעבר לשיאו, היכולת שלו בליגה ההולנדית מאז שעזב פה מוכיחה שהוא עדיין יכול לתת כדורגל איכותי, מוזמנים גם לצפות בצמד שכבש היום. מה שמתאים לשם, מתאים גם לכאן. לא מקבל את הטענה הזאת שהוא לא יכול לתרום.
אך שוב, זו לא בחירה של המועדון.
כל הדיבורים על להחזיר את סבע מנותקים מהמציאות. רוב הסיכויים שהוא לא חוזר לכאן. גם כי הוא רוצה להישאר שם (ויש משמעות האם הם ישרדו בליגה), וגם כי כאן בדרגים הגבוהים יש אי רצון לראות אותו חוזר. בכר יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל שהוא יחזור לכאן. גם על סבע עצמו, וגם בתוך מכבי חיפה. לא הייתי בונה על זה.
בלי קשר, סבע לא 10 קלאסי. הוא הרבה יותר חלוץ שני ממנהל משחק ויוצר. וגם באמירויות כרגע הוא משחק בעיקר כחלוץ.
בסוף עוד נקבל פה את מאור לוי (שכבש גם היום, אז צפו לעוד ליקוקים בתקשורת) בעמדה הזאת. אז לא הייתי ממהר להגיד ש''לא נצטער אם שרי יילך''.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:לא שאני מחפש את זה, אבל מניח שראיתם שתוך כמה שעות מהפרסום שכתבתי כאן כל האתרים העלו כתבה בנושא של שרי.
מקצועית לדעתי זו פגיעה קשה. בוודאי כשהמשחק של בכר מבוסס על 10 איכותי, ואין לנו את זה בלי שרי. להביא זר ברמה לתפקיד הזה ולפגוע בו זה יהיה עניין לא פשוט, וכמובן יעלה הרבה כסף.
באשר לטענה שהוא מעבר לשיאו, היכולת שלו בליגה ההולנדית מאז שעזב פה מוכיחה שהוא עדיין יכול לתת כדורגל איכותי, מוזמנים גם לצפות בצמד שכבש היום. מה שמתאים לשם, מתאים גם לכאן. לא מקבל את הטענה הזאת שהוא לא יכול לתרום.
אך שוב, זו לא בחירה של המועדון.
כל הדיבורים על להחזיר את סבע מנותקים מהמציאות. רוב הסיכויים שהוא לא חוזר לכאן. גם כי הוא רוצה להישאר שם (ויש משמעות האם הם ישרדו בליגה), וגם כי כאן בדרגים הגבוהים יש אי רצון לראות אותו חוזר. בכר יצטרך לעבוד מאוד קשה בשביל שהוא יחזור לכאן. גם על סבע עצמו, וגם בתוך מכבי חיפה. לא הייתי בונה על זה.
בלי קשר, סבע לא 10 קלאסי. הוא הרבה יותר חלוץ שני ממנהל משחק ויוצר. וגם באמירויות כרגע הוא משחק בעיקר כחלוץ.
בסוף עוד נקבל פה את מאור לוי (שכבש גם היום, אז צפו לעוד ליקוקים בתקשורת) בעמדה הזאת. אז לא הייתי ממהר להגיד ש''לא נצטער אם שרי יילך''.
סבע תחת חוזה פה. אם אנחנו רוצים אותו, ובכר רוצה אותו, אז הוא יהיה פה.
בהנהלה צריכים לתת לבכר את מה שהוא רוצה. זה הכל. דווקא עזיבה של שרי יכולה להפעיל יותר לחץ על המועדון להחזיר את סבע. מעדיף אותו בגיל 32 מאשר את שרי בגיל 37. גם לשנים הבאות.
Shocking4U אמר:ועוד משהו שחשוב לשים לב אליו: הסיפור על שרי יצא די בכל האתרים כמעט במקביל. זה תדרוך של מישהו במועדון.
מעניין. בכל מקרה יש למועדון מספיק זמן כדי להתכונן ולהביא זר במקום. מצד שני גם היה להם מאז שעזב נטע ינואר שעבר וראינו מה קרה בסוף ואיך קיבלנו את שואורק מכבי אמר:Shocking4U אמר:ועוד משהו שחשוב לשים לב אליו: הסיפור על שרי יצא די בכל האתרים כמעט במקביל. זה תדרוך של מישהו במועדון.
בתור אחד שכתב את זה לפני שהאתרים התייחסו לזה, זה לא תדרוך של מישהו במועדון (הפעם). בא מכיוון אחר.
רק מכבי אמר:שרי סיים כאן.
GreenGlory אמר:רק לא הבנתי, מה משחררים אותו בחינם? למה? למה לא לבקש מקבוצה בהולנד דמי העברה עליו? יש שם מלא קבוצות שרוצות אותו אין סיבה שהן לא ישלמו אני לא מבין את זה, בכיף יכלו לעשות כסף והיו גם משלמים, אפילו סכום סמלי של מיליון יורו היו משלמים.
ברור שלא להקשות על המעבר ולטרפד את זה עם סכומים הזויים אבל סכום סמלי של מיליון יורו היו משלמים לדעתי, למה בחינם
סבבה אז לא מיליון, אבל לא בחינם, למה חינם?Hulk אמר:GreenGlory אמר:רק לא הבנתי, מה משחררים אותו בחינם? למה? למה לא לבקש מקבוצה בהולנד דמי העברה עליו? יש שם מלא קבוצות שרוצות אותו אין סיבה שהן לא ישלמו אני לא מבין את זה, בכיף יכלו לעשות כסף והיו גם משלמים, אפילו סכום סמלי של מיליון יורו היו משלמים.
ברור שלא להקשות על המעבר ולטרפד את זה עם סכומים הזויים אבל סכום סמלי של מיליון יורו היו משלמים לדעתי, למה בחינם
חחחחח מי ישלם עליו מיליון יורו בגיל 36?
ובכללי למעט 3 הגדולות בהולנד ואולי אלקמאר, שאר הקבוצות בהולנד עניות מאוד ברמה שהתקציב שלנו גבוהה בהרבה משלהם.
GreenGlory אמר:סבבה אז לא מיליון, אבל לא בחינם, למה חינם?Hulk אמר:GreenGlory אמר:רק לא הבנתי, מה משחררים אותו בחינם? למה? למה לא לבקש מקבוצה בהולנד דמי העברה עליו? יש שם מלא קבוצות שרוצות אותו אין סיבה שהן לא ישלמו אני לא מבין את זה, בכיף יכלו לעשות כסף והיו גם משלמים, אפילו סכום סמלי של מיליון יורו היו משלמים.
חחחחח מי ישלם עליו מיליון יורו בגיל 36?
ובכללי למעט 3 הגדולות בהולנד ואולי אלקמאר, שאר הקבוצות בהולנד עניות מאוד ברמה שהתקציב שלנו גבוהה בהרבה משלהם.