• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אשכרה יצרו איזה “ריב“ מדומיין בין בכר ומכבי לאצילי בתקשורת כשבפועל הנושא הוא שמחכים לראות מה הקבוצה שלו תעשה איתו. איזה בדיחה

רק מכבי אמר:
אם מישהו חושב שיש ספק מקצועי על הרצון להביא את אצילי, הוא לא בענף הנכון.

כמו שכתבתי אמש. אין פה שום עניין מקצועי עם אצילי, או שיט שברק לא רוצה אותו.

מאוד מעניין מי ולמה הפיצו את השיט הזה, ומה הם חשבו שהם ירוויחו מזה.

בכל אופן, כמה שפחות התעסקות איתו מעל פני השטח. לתת לאמירתים לעשות את שלהם.

רק מכבי, נירגרין וקאקא- זו החלק שלכם בעונה שאתם בשיא שלכם. בהצלחה!

בירקי אמר:

שניים משלושת האנשים בהכללה הזו ממש צריכים להיעלב סמנופף

Judokan אמר:
בירקי אמר:

אם אני מבין אותך נכון…. עדיין נירגרין מכניס צבע😂

Judokan אמר:
בירקי אמר:

אני נעלבתי שאני ברשימה הזאת בכלל.

בגזרת התדרוכים של הבוקר - דיווחים בוואן וספורט5 שסבע יפתח איתנו את האימונים ואפילו "מייעדים לו תפקיד משמעותי".

הגיוני לחלוטין שבכר ירצה את סבע וידחף לשם. הוא ידע להוציא ממנו איכויות גבוהות, ועכשיו התפקיד של ה10 אצלנו פנוי ולא צריך לזרוק אותו לאגף

סבע נותן לנו פיתרון בעמדת ה10 וגם מפנה לנו מקום של זר לעמדה אחרת, לא רואה סיבה שזה לא יקרה

זה לא יחזיק מים עם סבע, הקהל יעשה לו את המוות.
עם כל הכבוד לכישרון שלו עדיף להפרד ממנו

Hulk אמר:

הקהל הרחב הוא סטייק, שיתהפך בהתאם לאיכות ההופעות והתוצאות. זה לא מקרי שהיה נוח להתפוצץ על סבע כשהוא נראה גרוע, בזמן שאת הזרים עם השלט נרמלו.
בטח אם בכר ייתן את הגב לסבע

Judokan אמר:
Hulk אמר:

הקהל הרחב הוא סטייק, שיתהפך בהתאם לאיכות ההופעות והתוצאות. זה לא מקרי שהיה נוח להתפוצץ על סבע כשהוא נראה גרוע, בזמן שאת הזרים עם השלט נרמלו.

נכון אבל המועדון המטומטם תרם לזה רבות וניפח את הבלון. לפחות שהיו משחררים אותו בהשאלה באיזו שהיא אמתלה אחרת מומצאת.

רק מכבי אמר:
יש הצעה על פיירו בגובה של 3.5 מ' יורו.
אז הוא לא ימשיך פה ואני מניח שזה ברור לכל המעורבים, צריכים להחליט אם מביאים את וייסמן או הולכים על חלוץ זר.

אליאור אמר:
Judokan אמר:
Hulk אמר:

נכון אבל המועדון המטומטם תרם לזה רבות וניפח את הבלון. לפחות שהיו משחררים אותו בהשאלה באיזו שהיא אמתלה אחרת מומצאת.

יש כל כך הרבה גורמים שבגללם לדעתי דיא לא יצליח פה.
גם הטמטום של הקהל, גם האופן שבו המועדון מנהל משברים כאלה תקשורתית וגם כי פשוט יש משהו בדיא שלדעתי לא מתאים כדי לסחוב את מכבי חיפה לאורך תקופות ארוכות.
מקווה שאני טועה, כי אין ספק שמבחינת כישרון הוא מאוד מתאים, אבל קשה לי לראות את זה עובר בצורה חלקה וטובה. אם כן ברק הוא קוסם

The real Tsepo אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:

גם הטמטום של הקהל, גם האופן שבו המועדון מנהל משברים כאלה תקשורתית וגם כי פשוט יש משהו בדיא שלדעתי לא מתאים כדי לסחוב את מכבי חיפה לאורך תקופות ארוכות.
מקווה שאני טועה, כי אין ספק שמבחינת כישרון הוא מאוד מתאים, אבל קשה לי לראות את זה עובר בצורה חלקה וטובה. אם כן ברק הוא קוסם
הוא לא צריך להוביל את מכבי חיפה, הוא צריך להיות חלק מהמכונה וחלק מהקבוצה

GreenGlory אמר:
רק מכבי אמר:
יש הצעה על פיירו בגובה של 3.5 מ' יורו.
ממי? יודע?

אם היה לי עוד מידע הייתי כותב. יודע שהתקבלה במועדון הצעה בגובה הזה. ואני מדגיש בגובה כי אני מבין שזה כנראה בנוי על בסיס נמוך יותר, ועל בונוסים.

KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:
אליאור אמר:

הוא לא צריך להוביל את מכבי חיפה, הוא צריך להיות חלק מהמכונה וחלק מהקבוצה
המשתכר הכי גבוה בהיסטוריה, עם החוזה הכי מנופח בהיסטוריה, שאמור למלא את מקומו של אחד הזרים הכי גדולים בהיסטוריה הוא לא עוד חלק מהמכונה.
הוא בא על תקן מאוד מסויים, ואם ברק ישחק באותה השיטה עם 10 שהכל עובר דרכו זה שחקן שהוא הברומטר של הקבוצה. אני לא יודע אם דיע יכול למלא את התפקיד הזה + כל המעמסה שיש מהפרשה המטומטמת הזו מלכתחילה. הוא כישרון על ומקווה שהכל ילך חלק, אבל מאוד קשה לי לראות את זה קורה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה