KevinDurant
נשיא המועדון
אני מבין למה אתה מתכוון אבל לא כל המעמסה צריכה ליפול עליו.The real Tsepo אמר:המשתכר הכי גבוה בהיסטוריה, עם החוזה הכי מנופח בהיסטוריה, שאמור למלא את מקומו של אחד הזרים הכי גדולים בהיסטוריה הוא לא עוד חלק מהמכונה.KevinDurant אמר:הוא לא צריך להוביל את מכבי חיפה, הוא צריך להיות חלק מהמכונה וחלק מהקבוצהThe real Tsepo אמר:יש כל כך הרבה גורמים שבגללם לדעתי דיא לא יצליח פה.
גם הטמטום של הקהל, גם האופן שבו המועדון מנהל משברים כאלה תקשורתית וגם כי פשוט יש משהו בדיא שלדעתי לא מתאים כדי לסחוב את מכבי חיפה לאורך תקופות ארוכות.
מקווה שאני טועה, כי אין ספק שמבחינת כישרון הוא מאוד מתאים, אבל קשה לי לראות את זה עובר בצורה חלקה וטובה. אם כן ברק הוא קוסם
הוא בא על תקן מאוד מסויים, ואם ברק ישחק באותה השיטה עם 10 שהכל עובר דרכו זה שחקן שהוא הברומטר של הקבוצה. אני לא יודע אם דיע יכול למלא את התפקיד הזה + כל המעמסה שיש מהפרשה המטומטמת הזו מלכתחילה. הוא כישרון על ומקווה שהכל ילך חלק, אבל מאוד קשה לי לראות את זה קורה.
בחצי עונה שרצנו עם המערך המופקר של בכר המעמסה לא נפלה על אף שחקן, לא הרגשת ששחקן אחד מעל כולם באמת