• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:
יש כל כך הרבה גורמים שבגללם לדעתי דיא לא יצליח פה.
גם הטמטום של הקהל, גם האופן שבו המועדון מנהל משברים כאלה תקשורתית וגם כי פשוט יש משהו בדיא שלדעתי לא מתאים כדי לסחוב את מכבי חיפה לאורך תקופות ארוכות.
מקווה שאני טועה, כי אין ספק שמבחינת כישרון הוא מאוד מתאים, אבל קשה לי לראות את זה עובר בצורה חלקה וטובה. אם כן ברק הוא קוסם
הוא לא צריך להוביל את מכבי חיפה, הוא צריך להיות חלק מהמכונה וחלק מהקבוצה
המשתכר הכי גבוה בהיסטוריה, עם החוזה הכי מנופח בהיסטוריה, שאמור למלא את מקומו של אחד הזרים הכי גדולים בהיסטוריה הוא לא עוד חלק מהמכונה.
הוא בא על תקן מאוד מסויים, ואם ברק ישחק באותה השיטה עם 10 שהכל עובר דרכו זה שחקן שהוא הברומטר של הקבוצה. אני לא יודע אם דיע יכול למלא את התפקיד הזה + כל המעמסה שיש מהפרשה המטומטמת הזו מלכתחילה. הוא כישרון על ומקווה שהכל ילך חלק, אבל מאוד קשה לי לראות את זה קורה.
אני מבין למה אתה מתכוון אבל לא כל המעמסה צריכה ליפול עליו.

בחצי עונה שרצנו עם המערך המופקר של בכר המעמסה לא נפלה על אף שחקן, לא הרגשת ששחקן אחד מעל כולם באמת

אני מקווה שיצליחו לנרמל את סבע בחזרה כי אנחנו צריכים אותו.

לגבי פיירו, זה סכום יפה, אבל מנסיון העבר
זה לא אומר שיביאו חלוץ באותו סכום.

KevinDurant אמר:
The real Tsepo אמר:
KevinDurant אמר:
הוא לא צריך להוביל את מכבי חיפה, הוא צריך להיות חלק מהמכונה וחלק מהקבוצה
המשתכר הכי גבוה בהיסטוריה, עם החוזה הכי מנופח בהיסטוריה, שאמור למלא את מקומו של אחד הזרים הכי גדולים בהיסטוריה הוא לא עוד חלק מהמכונה.
הוא בא על תקן מאוד מסויים, ואם ברק ישחק באותה השיטה עם 10 שהכל עובר דרכו זה שחקן שהוא הברומטר של הקבוצה. אני לא יודע אם דיע יכול למלא את התפקיד הזה + כל המעמסה שיש מהפרשה המטומטמת הזו מלכתחילה. הוא כישרון על ומקווה שהכל ילך חלק, אבל מאוד קשה לי לראות את זה קורה.
אני מבין למה אתה מתכוון אבל לא כל המעמסה צריכה ליפול עליו.

בחצי עונה שרצנו עם המערך המופקר של בכר המעמסה לא נפלה על אף שחקן, לא הרגשת ששחקן אחד מעל כולם באמת
מסכים, אבל המערך המופקר הזה בעיניי היה לא טוב ולא מאוזן בכלל. זה היה מערך של "קחו כדור ותשחקו".
אם נחזור למערך הרגיל אז הרבה יקום ויפול עליו, ברור שצריך שחקנים מעולים בכל עמדה, אבל מרגיש לי שזו עמדה שהיא פיבוט אצל ברק.
אני אישית בכלל הייתי שמח להיות עם שלישיית אמצע חזקה (בלי 10) שתלחץ קדימה כמו מטורפים. ככה היה בעונה הראשונה עם ברק לפני אצילי (עם חוסה, נטע ופאני) ואני חושב שזו התקופה שהיינו בה הכי קטלניים והגענו בקלות לכמות לא נורמלית של מצבים.

אם הציעו 3.5 על פיירו אפשר לקפל
מקווה שינסו להביא זר בקליבר גבוה, לא חייב העברה יש מספיק חלוצים טובים שמסיימים חוזה הקיץ.
מקווה שנראה עליית מדרגה ברמת השכר

אם אפשרי אז מנחית פה את יובאנוביץ בסכום הזה, או סטיפה פריצה אם בכר רוצה מישהו בסגנון של פיירו

ToniKroos אמר:
אם אפשרי אז מנחית פה את יובאנוביץ בסכום הזה, או סטיפה פריצה אם בכר רוצה מישהו בסגנון של פיירו
חלום יובנאוביץ חלוץ אדיר שהצהבת לא באמת נהנו ממנו

ירוק רפואי אמר:
אם הציעו 3.5 על פיירו אפשר לקפל
מקווה שינסו להביא זר בקליבר גבוה, לא חייב העברה יש מספיק חלוצים טובים שמסיימים חוזה הקיץ.
מקווה שנראה עליית מדרגה ברמת השכר

על מה מדובר?

כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
אם ננתק שניה את מה שקרה ונדבר נטו כדורגל
אז אני אומר את זה בלי בושה - הוא השחקן הכי טכני והכי חכם בקבוצה שהייתה לנו אולי שני לצ׳ירון שרי.
שחקן עם בעיטה משוגעת, ראיית משחק, דריבל טוב, יציאה ממקום ופריצה טובה (למרות המשקל).
בתאכלס, הבעיה היחידה שלו זה להיות מקצועי והגישה שלו למשחק. אם הוא רוצה הוא מסיים פה מלך שערים בהליכה.

לגבי פיירו
הצעה של 3.5 צריך לחטוף
גם פחות
אתם יודעים כבר מה הגישה שלי כלפי המשחק ואילו שחקנים אני אוהב
יש להם מספיק זמן וכסף להביא לפה חלוץ ברמה
אם אפשר להביא את יובאנוביץ זאת תהיה מבחינתי אורגזמה חוץ גופית

Liberman אמר:
אז אני אומר את זה בלי בושה - הוא השחקן הכי טכני והכי חכם בקבוצה שהייתה לנו אולי שני לצ׳ירון שרי.
שחקן עם בעיטה משוגעת, ראיית משחק, דריבל טוב, יציאה ממקום ופריצה טובה (למרות המשקל).
בתאכלס, הבעיה היחידה שלו זה להיות מקצועי והגישה שלו למשחק. אם הוא רוצה הוא מסיים פה מלך שערים בהליכה.

אתה ממשיך עם הפרופגנדה הבזויה כאילו הוא יותר טוב מאצילי. אני עדיין זוכר את השרשור שלכם מהקיץ על מי יותר חשוב לקבוצה.

סבע אחלה שחקן, אני רוצה שישאר אבל יש לו אופי חרא, אורח חיים ספורטיבי חרא ולא סתם הוא כמעט אף פעם לא נשאר בקבוצות לאורך זמן. לוקח אלף פעם אצילי על סבע.

אם הם מוכרים את פיירו בשלוש וחצי יענקל’ה מתחיל את הקיץ בפלוס 11 מליון יורו
זה יהיה משעשע מאוד לקרוא על סחבות ופערים כספיים הקיץ

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=471599
גולדשטיין מתחיל רישמית את בורסת השמות, הימור שלי לא יגיע
בד"כ השחקנים שעולים בשלב מוקדם לא מגיעים.

Liberman אמר:
כל מילה. אם היום נודע לכל שהוא לא הסתדר עם מסאיי מההתחלה…. אז אני אופטימי שעם ברק זה ייראה אחרת. אבל בוא נראה שזה עובר את הקהל…

ירוק רפואי אמר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=471599
גולדשטיין מתחיל רישמית את בורסת השמות, הימור שלי לא יגיע
בד"כ השחקנים שעולים בשלב מוקדם לא מגיעים.

לא יגיע.
בלי קשר שחקן לא מספיק טוב

Liberman אמר:

אני מסכים עם מרבית הדברים שכתבת.
אני מנתק את ההתעסקות סביב סוגיות לא מקצועיות (שלדעתי מלכתחילה היו מיותרות אבל לא רלוונטי כרגע, נשים בצד).
סבע שחקן נהדר, מתאים לנו כמו כפפה ליד לקבוצה שרצה, עיין ערך עונה שעברה שהוא אחד מהגורמים המרכזיים לרוח חיים שנכנסה כשהקבוצה דשדשה.
אבל לפי הפרסומים השונים מייעדים לו פה להיות שחקן מרכזי, הברומטר שלנו במקום שרי. אני חושב שגם אם מבחינת יכולת הוא כמו שרי ( והוא לא) הוא לא יכול להיות המנהיג שלנו בהתקפה, זה שעליו אנחנו מסתכלים בימים שלא הולך כלום שיבוא להושיע אותנו.
כעוד שחקן בסגל, ואפילו כשחקן מוביל הוא לגמרי שם. והוא יכול לנפק מספרים יפים מאוד.
כ״ה״שחקן המוביל- הוא לא. ואם זה מה שיטילו על הכתפיים שלו- זה עלול להגמר לא טוב.
התפקיד של שרי בקדנציה שלו פה הייתה לא רק התרומה המספרית למשחק השוטף. הוא היה הדבק פה. המנהיג עם הסרט ובלי הסרט (כשלא היה קפטן רשמי). עם כל אהבתי לרפאלוב הנהדר הוא גם לא הצליח להכנס לנעליים של שרי.
המחליף של שרי לא יכול להיות סבע. ולא קומבינציה של ליאור וסבע.
ה10 במערך של ברק משמעותי מאוד. זה צריך להיות אחד bad ass רציני. אחד שיודע לסחוב קבוצה על הכתפיים שלו. מקווה שבונים על אחד כזה ולא יתפשרו על טאלנט חסר נסיון.

הספרדי לא ברמה, מאכזב שלא שומעים על מועמדים זרים לכנף ומפרסמים רק על 10

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה