ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:גולדשטיין טוען שנירוסטה יגיע ב500 אלף אירו דמי השאלה בנוסף לסעיף חובת רכישה תמורת 2.3 מיליון אירו נוספים במידה והוא ישחק פה לפחות 80 אחוז מהמשחקים
בשכר של 400 אלף אירו
נשמע קצת מונפץ
Smile אמר:Apoc אמר:גולדשטיין טוען שנירוסטה יגיע ב500 אלף אירו דמי השאלה בנוסף לסעיף חובת רכישה תמורת 2.3 מיליון אירו נוספים במידה והוא ישחק פה לפחות 80 אחוז מהמשחקים
בשכר של 400 אלף אירו
נשמע קצת מונפץ
נשמע לי מוזר שאנחנו נשלם דמי השאלה.
בטח זה השכר שלו שם ואנחנו פשוט נשלם לו את השכר.
לגבי סעיף רכישה של 2.3, נו זה כבר יותר הגיוני מה2.5 שפורסם אתמול ואני מיישר קו עם @Judokan שנממש עליו את האופציה.
The real Tsepo אמר:מתי הממתק חותם?
The real Tsepo אמר:מתי הממתק חותם?
ברק.י אמר:באחת מקבוצות הטלגרם מדווח שעדן שמיר קיבל הצעה מאיתנו. תוהה אם יש בזה אמת ומה צעד כזה אומר.
ברק.י אמר:באחת מקבוצות הטלגרם מדווח שעדן שמיר קיבל הצעה מאיתנו. תוהה אם יש בזה אמת ומה צעד כזה אומר.
Liberman אמר:כולם מזיינים את המוח לדעתי ולא יודעים כמה סעיף והאם יש סעיף
סתם זורקים לאוויר מספרים
מכבי חיפה לא מממשת אופציות בחיים ולא תממש עליו גם
השחקן היחיד בהיסטוריה היה סוף פודגרונו
Judokan אמר:ברק.י אמר:באחת מקבוצות הטלגרם מדווח שעדן שמיר קיבל הצעה מאיתנו. תוהה אם יש בזה אמת ומה צעד כזה אומר.
וואלה, לא אתבאס ממהלך כזה. שמיר שחקן לא רע בכלל לתת עומק בקישור, מאוד אנדרייטד.
אני גם לא חושב שזה אומר משהו על אזולאי בתכלס.
הקישור הנוכחי שלנו זה ג'אבר ועלי מוחמד. יש לנו בכיף מקום לעוד שני שחקנים שם.
Judokan אמר:Liberman אמר:כולם מזיינים את המוח לדעתי ולא יודעים כמה סעיף והאם יש סעיף
סתם זורקים לאוויר מספרים
מכבי חיפה לא מממשת אופציות בחיים ולא תממש עליו גם
השחקן היחיד בהיסטוריה היה סוף פודגרונו
לגמרי.
מזכיר שהדיווחים מהמו"מ עם פיירו בזמנו דיברו על הצעה של 2 מיליון פלוס, ושגנגאן רצו איזה 3 מיליון. בסוף הסתבר כמה כולם חרטטו.
חוץ מעניין האופציה על סירוטה. שם אתה טועה והיא תמומש בסוף
KevinDurant אמר:אם שמיר לא היה טוב למכבי ת''א ולא היה טוב להפועל ב''ש, למה שהוא יהיה טוב למכבי חיפה בעצם?
gargy אמר:ברק.י אמר:באחת מקבוצות הטלגרם מדווח שעדן שמיר קיבל הצעה מאיתנו. תוהה אם יש בזה אמת ומה צעד כזה אומר.
אני רק זוכר שלפני שנתיים, כששמיר היה סחורה מעט יותר שווה ממה שהוא עכשיו, ואנחנו היינו עם הכרטיס לליגת האלופות, הוא יכל להגיע לכאן, דיברו עליו בהקשר שלנו, ובסוף חתם בב״ש.
אם אני זוכר נכון, דיברו על זה שבכר לא תופס ממנו.
אז אם הוא לא תפס ממנו לפני שנתיים, כנראה שהוא לא יתפוס ממנו עכשיו..