• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סתם העלתי את השם שלו.
בכר רוצה יותר מכל את איתן אזולאי

לפי בן דור היה אמור להיות כנף זר אבל העסקה נפלה

Apoc אמר:
גולדשטיין טוען שנירוסטה יגיע ב500 אלף אירו דמי השאלה בנוסף לסעיף חובת רכישה תמורת 2.3 מיליון אירו נוספים במידה והוא ישחק פה לפחות 80 אחוז מהמשחקים
בשכר של 400 אלף אירו

נשמע קצת מונפץ

נשמע לי מוזר שאנחנו נשלם דמי השאלה.
בטח זה השכר שלו שם ואנחנו פשוט נשלם לו את השכר.
לגבי סעיף רכישה של 2.3, נו זה כבר יותר הגיוני מה2.5 שפורסם אתמול ואני מיישר קו עם [smention u=192]Judokan[/smention] שנממש עליו את האופציה.

Smile אמר:
Apoc אמר:
גולדשטיין טוען שנירוסטה יגיע ב500 אלף אירו דמי השאלה בנוסף לסעיף חובת רכישה תמורת 2.3 מיליון אירו נוספים במידה והוא ישחק פה לפחות 80 אחוז מהמשחקים
בשכר של 400 אלף אירו

נשמע קצת מונפץ

נשמע לי מוזר שאנחנו נשלם דמי השאלה.
בטח זה השכר שלו שם ואנחנו פשוט נשלם לו את השכר.
לגבי סעיף רכישה של 2.3, נו זה כבר יותר הגיוני מה2.5 שפורסם אתמול ואני מיישר קו עם @Judokan שנממש עליו את האופציה.

אני נשאר בדעה שלא ישלמו גם 2.3 בחיים

אגב הסלב מפרסם שסכום הרכישה יהיה 2 מליון.
זה גם מתיישב טוב יותר עם הפרסום אתמול של 2.5, שבטח כלל מראש את "דמי ההשאלה".

כולם מזיינים את המוח לדעתי ולא יודעים כמה סעיף והאם יש סעיף
סתם זורקים לאוויר מספרים
מכבי חיפה לא מממשת אופציות בחיים ולא תממש עליו גם
השחקן היחיד בהיסטוריה היה סוף פודגרונו

The real Tsepo אמר:
מתי הממתק חותם?

פורסם באחד האתרים שיחתום לאחר הרישום שלו כישראלי.
בד״כ זה לוקח יום-יומיים לסגור את כל העניינים המקדימים לפני הוולקאם (בדיקות רפואיות, חתימת חוזה, עבודה עם המדיה וכו׳).

באחת מקבוצות הטלגרם מדווח שעדן שמיר קיבל הצעה מאיתנו. תוהה אם יש בזה אמת ומה צעד כזה אומר.

ברק.י אמר:
באחת מקבוצות הטלגרם מדווח שעדן שמיר קיבל הצעה מאיתנו. תוהה אם יש בזה אמת ומה צעד כזה אומר.

אם זה אמיתי.
כנראה ירדו איתן אזולאי.
אבל זה רק אם.

ברק.י אמר:

וואלה, לא אתבאס ממהלך כזה. שמיר שחקן לא רע בכלל לתת עומק בקישור, מאוד אנדרייטד.
אני גם לא חושב שזה אומר משהו על אזולאי בתכלס.

הקישור הנוכחי שלנו זה ג'אבר ועלי מוחמד. יש לנו בכיף מקום לעוד שני שחקנים שם.

Liberman אמר:
סתם זורקים לאוויר מספרים

לגמרי.
מזכיר שהדיווחים מהמו"מ עם פיירו בזמנו דיברו על הצעה של 2 מיליון פלוס, ושגנגאן רצו איזה 3 מיליון. בסוף הסתבר כמה כולם חרטטו.

חוץ מעניין האופציה על סירוטה. שם אתה טועה והיא תמומש בסוף

Judokan אמר:
ברק.י אמר:

וואלה, לא אתבאס ממהלך כזה. שמיר שחקן לא רע בכלל לתת עומק בקישור, מאוד אנדרייטד.
אני גם לא חושב שזה אומר משהו על אזולאי בתכלס.

הקישור הנוכחי שלנו זה ג'אבר ועלי מוחמד. יש לנו בכיף מקום לעוד שני שחקנים שם.

לא יודע אם זה במקום אזולאי, אבל אני בספק שיביאו את אזולאי, שמיר וקשר 6/8 זר, כשהרגע עשינו מהלך כדי לפנות מקום לזר. זה עוד צעד שמחזק את ההימור שלי שהמועדון מכין את הקרקע לעזיבה של דניאל והחתמת מגן ימני זר.

קישור של עלי ג'אבר שמיר ואזולאי זה כבר קישור ברמה טובה מאוד.
קישור של עלי ג'אבר קאסה וגוני זה קישור בינוני מינוס.
לא אתפלא גם אם יביאו עוד קשר בנוסף לאזולאי ושמיר, בעונה השנייה אם אני לא טועה היה לברק קישור שכלל את
פאני נטע עלי רודריגז וג'אבר

שמיר שחקן בינוני ביותר. לפני שנתיים הוא היה אחלה סחורה כיום הוא כלום ושום דבר. רק זר על חשבון שואו לעמדה הזאת ואזולאי. פתחו את הכיס

Judokan אמר:
Liberman אמר:
סתם זורקים לאוויר מספרים

לגמרי.
מזכיר שהדיווחים מהמו"מ עם פיירו בזמנו דיברו על הצעה של 2 מיליון פלוס, ושגנגאן רצו איזה 3 מיליון. בסוף הסתבר כמה כולם חרטטו.

חוץ מעניין האופציה על סירוטה. שם אתה טועה והיא תמומש בסוף

אם אין חובת רכישה האופציה לא תמומש אחי

אם שמיר לא היה טוב למכבי ת''א ולא היה טוב להפועל ב''ש, למה שהוא יהיה טוב למכבי חיפה בעצם?

ברק.י אמר:

אני רק זוכר שלפני שנתיים, כששמיר היה סחורה מעט יותר שווה ממה שהוא עכשיו, ואנחנו היינו עם הכרטיס לליגת האלופות, הוא יכל להגיע לכאן, דיברו עליו בהקשר שלנו, ובסוף חתם בב״ש.
אם אני זוכר נכון, דיברו על זה שבכר לא תופס ממנו.
אז אם הוא לא תפס ממנו לפני שנתיים, כנראה שהוא לא יתפוס ממנו עכשיו..

KevinDurant אמר:
אם שמיר לא היה טוב למכבי ת''א ולא היה טוב להפועל ב''ש, למה שהוא יהיה טוב למכבי חיפה בעצם?

לפי מה נקבע שהוא לא היה מספיק טוב לשתיהן?
הצהבת לא רצו לשלם עליו מיליון יורו לפי האופציה שהייתה להם, זה לא אומר שהוא לא היה "טוב להם".

בעובדות, הוא היה שחקן הרכב בכל שלוש העונות האלה אצלן. 20 הופעות בהרכב ועוד 14 כמחליף בצהבת; 52 בהרכב ועוד 17 כמחליף בבאר שבע בשנתיים (בכל המסגרות).
בבאר שבע הוא היה חלק חשוב בחוליית הקישור שהחזיקה אותם חלק לא מבוטל מהעונה לפני שנתיים.

הוא קשר טוב שנותן עומק לסגל שלנו. בעיה שאנחנו סובלים ממנה שנה אחרי שנה ומתעקשים להתעלם ממנה, למרות שהסגל שלנו לא עומד בעומסים של כמה מסגרות מקבילות

gargy אמר:
ברק.י אמר:

אני רק זוכר שלפני שנתיים, כששמיר היה סחורה מעט יותר שווה ממה שהוא עכשיו, ואנחנו היינו עם הכרטיס לליגת האלופות, הוא יכל להגיע לכאן, דיברו עליו בהקשר שלנו, ובסוף חתם בב״ש.
אם אני זוכר נכון, דיברו על זה שבכר לא תופס ממנו.
אז אם הוא לא תפס ממנו לפני שנתיים, כנראה שהוא לא יתפוס ממנו עכשיו..

לפני שנתיים היה לבכר סגל ברמת ליגת האלופות, עם עומק בקישור (לביא, אבו פאני, מוחמד, ואפילו ג'אבר שהיה פצוע אז).

היום יש לבכר 2 קשרים שאחד מהם פציע, ואין לו מיליון אופציות לחיזוק אחר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה