ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כי המועדון לא מוציא שמות של מועמדים עד שזה לא סגור.Hulk אמר:איך אין אפילו מועמדים לכנפיים? חוץ מנהואל לא שמענו על כלום
KevinDurant אמר:אם פיירו יעזוב מן הסתם יבוא זר ראש בראש עליו ככה שזה פחות "מדאיג"Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:עד עכשיו לא הביאו שחקן שהוא הרכב מובהק.
שיביאו 2 זרים להתקפה כמה שיותר מהר.
אני איתך
ההתקפה שלנו כרגע כמעט לא קיימת
קינדה סבע רפא חג'ג' חזיזה ושוראנוב זה הכל סימני שאלה כל אחד מהסיבות שלו, וגם פיירו לא בטוח יישאר
מאוד מדאיג
הבעיה העיקרית מבחינתי כרגע זה שאין לנו שום שחקני כנף בסגל ושום שחקן של דריבל.
אני לא רואה את קינדה, סבע ורפאלוב כשחקני כנף (ולדעתי גם בכר לא רואה)
יש לנו כרגע בכנפיים טבעיים את חזיזה וחג'ג' ועוד כמה שחקנים "שיכולים" לשחק בכנף.
חזיזה וגם חג'ג' סימני שאלה, גם רפואית וגם מקצועית.
מבחינה "אידיאלית" הייתי מביא שחקן כנף אמיתי טבעי ועוד שחקן כנף שמסוגל לשחק גם את ה10 (סטייל נהואל) ואז הוא סוגר לך גם אפשרות של כנף וגם אפשרות של 10 בעת הצורך ואחרי זה על הנייר גם יש לך מקום לעוד זר נוסף (בהנחה ששואו ושימיץ' עוזבים) לעשות תיקונים נוספים.
אבל מעל הכל, שחקן כנף אמיתי ואיכותי היה צריך לנחות פה כבר לפני חודש.
אני מסכים אתך, אני אומר שכביכול יש לנו מקום של זר.Apoc אמר:KevinDurant אמר:אם פיירו יעזוב מן הסתם יבוא זר ראש בראש עליו ככה שזה פחות "מדאיג"Apoc אמר:אני איתך
ההתקפה שלנו כרגע כמעט לא קיימת
קינדה סבע רפא חג'ג' חזיזה ושוראנוב זה הכל סימני שאלה כל אחד מהסיבות שלו, וגם פיירו לא בטוח יישאר
מאוד מדאיג
הבעיה העיקרית מבחינתי כרגע זה שאין לנו שום שחקני כנף בסגל ושום שחקן של דריבל.
אני לא רואה את קינדה, סבע ורפאלוב כשחקני כנף (ולדעתי גם בכר לא רואה)
יש לנו כרגע בכנפיים טבעיים את חזיזה וחג'ג' ועוד כמה שחקנים "שיכולים" לשחק בכנף.
חזיזה וגם חג'ג' סימני שאלה, גם רפואית וגם מקצועית.
מבחינה "אידיאלית" הייתי מביא שחקן כנף אמיתי טבעי ועוד שחקן כנף שמסוגל לשחק גם את ה10 (סטייל נהואל) ואז הוא סוגר לך גם אפשרות של כנף וגם אפשרות של 10 בעת הצורך ואחרי זה על הנייר גם יש לך מקום לעוד זר נוסף (בהנחה ששואו ושימיץ' עוזבים) לעשות תיקונים נוספים.
אבל מעל הכל, שחקן כנף אמיתי ואיכותי היה צריך לנחות פה כבר לפני חודש.
בטח שזה מדאיג, זה אומר שתצטרך לפגוע בעוד זר בעוד משבצת
Shocking4U אמר:מוזר שבכלל המטרה העיקרית בכנף זה נהואל בהתחשב בעובדה שאין לנו כרגע כלום ושום דבר בצד ימין.
Apoc אמר:Shocking4U אמר:מוזר שבכלל המטרה העיקרית בכנף זה נהואל בהתחשב בעובדה שאין לנו כרגע כלום ושום דבר בצד ימין.
לא אתפלא אם זה סתם שם שמורחים איתו את הקיץ ובסוף יגיע שחקן בקליבר נמוך יותר, בכל קיץ יש סיפור כזה שחוזר על עצמו בעמדה שהכי דרוש בה שחקן זר.
מה נעשה אתו? אמור להיות בקרוב מקום ל3 זרים, למה שנשלם על שחקן כמוהו מיליון יורו?בירקי אמר:אני חושב שבגלל המחסור הכבד בכנפיים… ומי יודע מתי יובא שר חייבים להביא ישראלי ( לאיוס כדוגמא) כבר היום.
Nirgreen אמר:ניסן אומר שיש כנף זר ספרדי על סף סיכום
אני לוקח את הידיעות שלו בערבון מוגבל
Smurk אמר:שרפנו 3 מיליון יורו סכום העברה פלוס 700k שכר בערך על המחליפים של פאני במקום לתת לו חוזה של 550 ל4 עונות
גם מכבי ת''א הפסיקו עם ההשאלות האלה בחינם.Hulk אמר:שמח שהמועדון לימד את לוזון לקח, גם אנחנו וגם הגרמנים צריכים להיות קשוחים יותר עם הקטנות גם השאלות בחינם צריך להפסיק, תמיד אפשר להשאיל שחקנים לקפריסין.