GKagelmacher אמר:יש לי חבר שטוען שאצילי היה במתחם אימונים היום והוא כבר סיכם על חוזה. נחכה לראות האם המקור אמין או לא.
נשמע לי מוזר שהקצבים יאיצו ככה את המו״מ ולא יחלבו אותו דרך התקשורת והצעות אלטרנטיביות כמו שהם נוהגים לעשות עם שחקנים מובילים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GKagelmacher אמר:יש לי חבר שטוען שאצילי היה במתחם אימונים היום והוא כבר סיכם על חוזה. נחכה לראות האם המקור אמין או לא.
איזה טעמים משפחתיים יש להישאר באמירויות?Smurk אמר:אל-עין מציעה לעומר אצילי פיצוי של 1.2 מיליון יורו יחד עם שחרור ללא תמורה לכל קבוצה שתחפוץ בו. החוזה הנוכחי שלו 1.8 מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי חיפה זו עסקה של לפחות 1.6 מיליון יורו נטו בעבור שחקן בן 31. נבדקות גם אופציות להישאר באמירויות מטעמים משפחתיים
צנציפר.
Smurk אמר:אל-עין מציעה לעומר אצילי פיצוי של 1.2 מיליון יורו יחד עם שחרור ללא תמורה לכל קבוצה שתחפוץ בו. החוזה הנוכחי שלו 1.8 מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי חיפה זו עסקה של לפחות 1.6 מיליון יורו נטו בעבור שחקן בן 31. נבדקות גם אופציות להישאר באמירויות מטעמים משפחתיים
צנציפר.
חזיזוש אמר:Smurk אמר:אל-עין מציעה לעומר אצילי פיצוי של 1.2 מיליון יורו יחד עם שחרור ללא תמורה לכל קבוצה שתחפוץ בו. החוזה הנוכחי שלו 1.8 מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי חיפה זו עסקה של לפחות 1.6 מיליון יורו נטו בעבור שחקן בן 31. נבדקות גם אופציות להישאר באמירויות מטעמים משפחתיים
צנציפר.
לא הבנתי איך זה יוצא עסקה של 1.6 מיליון יורו אם הם מפצים אותו ב1.2 מיליון
מה אני מפספס
Smurk אמר:זאת כאילו בוודאות תהיה עסקה במחירים האלה ואפילט יותר כי הוא ישתכר על לפחות 600k ל3 שנים וזה לפני הפיצוי מס אבל איך הוא עשה את החשבון הזה על סמך הפיצוי
Smurk אמר:יחזקאל סגור נעול בצהבת. זר+אצילי להתקפה וזה חלון ציון 10.
Smurk אמר:אל-עין מציעה לעומר אצילי פיצוי של 1.2 מיליון יורו יחד עם שחרור ללא תמורה לכל קבוצה שתחפוץ בו. החוזה הנוכחי שלו 1.8 מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי חיפה זו עסקה של לפחות 1.6 מיליון יורו נטו בעבור שחקן בן 31. נבדקות גם אופציות להישאר באמירויות מטעמים משפחתיים
צנציפר.
ToniKroos אמר:כיוף
קורנו נירוסטה סק סונדגרן
עלי מוחמד זר/אזולאי
סבע
כנף זר דינדה אצילי
שמינית גמר שמפיונס
Smurk אמר:ToniKroos אמר:כיוף
קורנו נירוסטה סק סונדגרן
עלי מוחמד זר/אזולאי
סבע
כנף זר דינדה אצילי