• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GKagelmacher אמר:
יש לי חבר שטוען שאצילי היה במתחם אימונים היום והוא כבר סיכם על חוזה. נחכה לראות האם המקור אמין או לא.

נשמע לי מוזר שהקצבים יאיצו ככה את המו״מ ולא יחלבו אותו דרך התקשורת והצעות אלטרנטיביות כמו שהם נוהגים לעשות עם שחקנים מובילים.

GKagelmacher אמר:
יש לי חבר שטוען שאצילי היה במתחם אימונים היום והוא כבר סיכם על חוזה. נחכה לראות האם המקור אמין או לא.

הוא לא בארץ, מה שאני כן יודע שאמורה להיות פגישה שבוע הבא.

הסיכוי שהוא היה במתחם בלי שהתקשורת תדע שואף לאפס

‏אל-עין מציעה לעומר אצילי פיצוי של 1.2 מיליון יורו יחד עם שחרור ללא תמורה לכל קבוצה שתחפוץ בו. החוזה הנוכחי שלו 1.8 מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי חיפה זו עסקה של לפחות 1.6 מיליון יורו נטו בעבור שחקן בן 31. נבדקות גם אופציות להישאר באמירויות מטעמים משפחתיים

צנציפר.

יודע שיש נטייה להסתלבט על צנצי אבל הקיץ הוא עם פגיעות פסיכיות אז הייתי אומר שמדובר בדיווח אמין

Smurk אמר:
‏אל-עין מציעה לעומר אצילי פיצוי של 1.2 מיליון יורו יחד עם שחרור ללא תמורה לכל קבוצה שתחפוץ בו. החוזה הנוכחי שלו 1.8 מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי חיפה זו עסקה של לפחות 1.6 מיליון יורו נטו בעבור שחקן בן 31. נבדקות גם אופציות להישאר באמירויות מטעמים משפחתיים

צנציפר.
איזה טעמים משפחתיים יש להישאר באמירויות?
הוא קורא את השטויות שהוא מנפיץ?

Smurk אמר:

צנציפר.

לא הבנתי איך זה יוצא עסקה של 1.6 מיליון יורו אם הם מפצים אותו ב1.2 מיליון
מה אני מפספס

חזיזוש אמר:
Smurk אמר:

צנציפר.

לא הבנתי איך זה יוצא עסקה של 1.6 מיליון יורו אם הם מפצים אותו ב1.2 מיליון
מה אני מפספס

אני גם לא הבנתי את החישוב

זאת כאילו בוודאות תהיה עסקה במחירים האלה ואפילט יותר כי הוא ישתכר על לפחות 600k ל3 שנים וזה לפני הפיצוי מס אבל איך הוא עשה את החשבון הזה על סמך הפיצוי

אל תצפו לאצילי של לפני 2 עונות, אם יגיע ..
צריך מהירות בחלק הקדמי,כרגע חוץ מדוד אין לנו אף שחקן מהיר בחלק הקדמי.
צריך את יחזקאל.

Smurk אמר:
זאת כאילו בוודאות תהיה עסקה במחירים האלה ואפילט יותר כי הוא ישתכר על לפחות 600k ל3 שנים וזה לפני הפיצוי מס אבל איך הוא עשה את החשבון הזה על סמך הפיצוי

זה נראה כאילו הוא הוא חישב את השכר מינוס הפיצוי ויצא לו 1.6. פיספס מיליון

עוד עונה עם עם שלישיית התקפה של בני 30+ ואפס מהירות מאכזב

יחזקאל סגור נעול בצהבת. זר+אצילי להתקפה וזה חלון ציון 10.

אצילי אף פעם לא היה מהיר
גם לא לפני 3 שנים
אצילי טכני מאוד ויודע להשתמש בצעד ראשון מהיר כדי לעבור שחקן

Smurk אמר:

צנציפר.

לא הבנתי את המטמטיקה מאחורי המספרים
משחררים אותו בחינם - אין דמי רכישה
גם מפצים אותו ב1.2 מליון (2/3 מהחוזה)
איך החשבון שזה יעלה לשחר 1.6 נטו?

כיוף
קורנו נירוסטה סק סונדגרן
עלי מוחמד זר/אזולאי
סבע
כנף זר דינדה אצילי

שמינית גמר שמפיונס

ToniKroos אמר: