ירוק זה אני
שחקן העונה
מה עוד צריך לקרות כדי שיעיפו אותו חזרה לארגנטינה?
6 וחצי משחקים של חושך בעיניים. אנטי כדורגל.
6 וחצי משחקים של חושך בעיניים. אנטי כדורגל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
צדקת בתוצאה, לא בכיווןApoc אמר:אם הוא מקבל 3-0 הוא מפוטר היום לדעתכם?
לדעתי יש מצב. ו4-0 בכלל.
כפי שפורסם לראשונהbenrey אמר:מנצחים בשני גולים ומעלה
"יותר מידי זמן", אנחנו במחזור הראשון של הליגה.רק מכבי אמר:לקח לו יותר מידי זמן להבין את הבור באמצע, אבל מוטב מאוחר מאף פעם.
סה"כ עשה עבודה טובה בהכנה. והפעם גם בניהול המשחק.
עשה רושם שבא עם תוכנית והיא עבדה יפה.
בסוף גם הוא, סוג של מאמן רוקי, ורואים שהוא לומד תוך כדי תנועה, ולפעמים זה גם יעלה בשכר לימוד.
בסוף הוא צריך לייצר יציבות והמשכיות, לצד סגירת הסגל כמו שצריך.
מבחן גדול עבורו מול בית"ר.
בסוף המטרה הייתה להיות מוכנים לליגה. הבעלים בעצמו אמר שלא בנו על אירופה השנה וגם ראו את זה עם הרכש והשחרור של סבע.Adi81 אמר:מי שטוען שהסתכל בכל המשחקים של העונה האחרונה אז זה באמת יותר מידי זמן
KevinDurant אמר:בסוף המטרה הייתה להיות מוכנים לליגה. הבעלים בעצמו אמר שלא בנו על אירופה השנה וגם ראו את זה עם הרכש והשחרור של סבע.Adi81 אמר:מי שטוען שהסתכל בכל המשחקים של העונה האחרונה אז זה באמת יותר מידי זמן
צריך לתת קצת זמן, גם למאמן, גם לשחקנים, בטח שהם זרים.
במשחק בשבת חד משמעית ראו טביעת אצבע של מאמן וגם זה שהפסיקו לשחק כדורים ארוכים לדוגמה.
אני מצטער אבל אתה מדבר שטויות.ירוק זה אני אמר:לא הייתה שום טביעת אצבע של מאמן מול ריינה.
2 הגולים הראשונים היו ממצב נייח, וה2 הבאים היו כשריינה הייתה מפורקת. אפשר לראות בבירור בגול השלישי, כשהשוער שלח כדור ארוך סתמי שהגיע במקרה לאזולאי, שמסר מול האין הגנה של ריינה שעמדה מאוד גבוה.
לא היו שום רעיונות לקבוצה במשחק, שום תבנית התקפה שאפשר להבחין שעובדים עליה באימונים.
נטו כישרון של השחקנים. זה לא יכול להחזיק מעמד לאורך זמן.
מדובר במאמן חסר מושג.
ירוק זה אני אמר:לא הייתה שום טביעת אצבע של מאמן מול ריינה.
2 הגולים הראשונים היו ממצב נייח, וה2 הבאים היו כשריינה הייתה מפורקת. אפשר לראות בבירור בגול השלישי, כשהשוער שלח כדור ארוך סתמי שהגיע במקרה לאזולאי, שמסר מול האין הגנה של ריינה שעמדה מאוד גבוה.
לא היו שום רעיונות לקבוצה במשחק, שום תבנית התקפה שאפשר להבחין שעובדים עליה באימונים.
מדובר במאמן חסר מושג.
KevinDurant אמר:אני מצטער אבל אתה מדבר שטויות.ירוק זה אני אמר:לא הייתה שום טביעת אצבע של מאמן מול ריינה.
מדובר במאמן חסר מושג.
לצאת מלחץ עם כדור מדויק של השוער לקשר האחורי זה "כדור ארוך סתמי?"
חילופי עמדות בלי הפסקה בין שחקני כנף לקשרים, מגן נכנס לאמצע, לחץ גבוה ומדויק לאורך כל המשחק וזה שלא עשו עלינו מעברים זה לא טביעת אצבע של מאמן?
לא צריך להיות אנטי בכוח, היה משחק כדורגל טוב מאוד ושלטנו לחלוטין לאורך 90 דק
מי הם השחקנים המוכשרים בקבוצה? סוף פודגרנו? יובאנוביץ? סברינה?ירוק זה אני אמר:KevinDurant אמר:אני מצטער אבל אתה מדבר שטויות.ירוק זה אני אמר:לא הייתה שום טביעת אצבע של מאמן מול ריינה.
מדובר במאמן חסר מושג.
לצאת מלחץ עם כדור מדויק של השוער לקשר האחורי זה "כדור ארוך סתמי?"
חילופי עמדות בלי הפסקה בין שחקני כנף לקשרים, מגן נכנס לאמצע, לחץ גבוה ומדויק לאורך כל המשחק וזה שלא עשו עלינו מעברים זה לא טביעת אצבע של מאמן?
לא צריך להיות אנטי בכוח, היה משחק כדורגל טוב מאוד ושלטנו לחלוטין לאורך 90 דק
לא עניין של אנטי, הלוואי ואטעה.
על איזה לחץ אתה מדבר? ריינה לא שיחקה כדורגל בכלל.
לגבי שאר הדברים, זה לא טביעת אצבע של מאמן, זה שחקנים מוכשרים שמבינים את המשחק.
להגיד לשחקנים ללחוץ זה יפה, הם ילחצו.
אתה חושב שהלחץ היה מתואם בכל המשחקים עד עכשיו?
שוב, ריינה זה רמה נמוכה, לך למשחקים מול ראקוב ותראה איך הם שוברים את הלחץ שלנו בקלות.
יש לנו שחקנים מוכשרים בקבוצה, אנחנו לא ניראה רע כל משחק. אבל אין שום אפקט למאמן עד עכשיו, להפך, לרוב הוא רק הרס בניהול משחק גרוע.