• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן הבא

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מי צריך להיות המאמן הבא

• רוני לוי

הצבעות: 0 0.0%
  • ברק יצחקי

• יוסי אבוקסיס

• מרקו בלבול

הצבעות: 1 3.1%
  • אברם גרנט

• זר

הצבעות: 23 71.9%
  • מסאי דגו

• איתי מרדכי

• מימר כלשהו

• שיענקל'ה ירד אל הקווים

הצבעות: 6 18.8%

• סך המצביעים
    32
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
אין יותר מתאים לניהול הכושל של יענקל'ה מלהביא איזה איש מקצוע זר שלא אימן כבר שנים.

ואז להגיד, אמרתי לכם.

מכבי חיפה הכחישו שהוא מועמד
יותר נכון מישהו הגיב על זה לגולדשטיין

נראה שהמועדון הזה עובד לפי הרחשים בקהל
הריצו שם (וכנראה באמת פנו אליו) רואים שכולם מסתלבטים על השם הזה שעלה אז מוציאים הכחשה.

הדבר הטוב במכבי חיפה שכבר מתחילת העונה אתה מבין לאן העונה הולכת

בירקי אמר:
רק מכבי אמר:
שטויות והבלים.

תתקדמו.

אתה אופטימי שיתנו לליאור לעבוד?

בגדול, אין הוקוס פוקוס.
זה לא שליאור היה אתמול שחקן, ואברה-קדברה, היום הוא המנהל מקצועי הכי טוב שעושה את זה באופן טבעי ויודע בדיוק מה צריך ואיך צריך לעשות.

זה ברור שזה לא רק הוא שמקבל את ההחלטות. איציק עובדיה (לצערי הרב שהרי מדובר באדם שנכשל מקצועית בכל דבר שנגע בו. ואני לא מדבר על היכולת כמנכל, אלא בכובעו הקודם כאיש מקצוע) מעורב מאוד, וכמו בהרבה מקרים לא מעט יועצים דוחפים את האף, ועצות מכאן, וטיפים משם, והמלצות כאלה ואחרות.

זה ממש לא ליאור שעובד לבד, וזה גם היה טבעי שהוא לא יהיה בלילה אחד מנהל מקצועי פר אקסלנס אלא "יתמכו" בו, ולראייה הגדרת התפקיד.

אני כן חושב (ומבין) שליאור מכוון ודוחף למאמן שהוא יוכל לראות איתו עין בעין את התפיסה ומשם להתקדם. ואין הכוונה דווקא להיכרות מוקדמת ביניהם.

להגיד לך שרק ליאור מקבל החלטות? ממש לא. להגיד לך שהוא יודע להפוך שולחנות על ההנהלה? אני לא בטוח שכרגע הוא במקום הזה, ששוב, לפני רגע הוא היה חלק מחדר הלבשה, והיה במקום של "להגן", והופ בלי תקופת צינון הוא משנה פוזיציה לחלוטין.

בשורה התחתונה ההחלטה הכי חשובה זה המאמן. כשיהיה כאן מאמן איכותי שגם ידרוש צוות יהיה אפשר לנסות לשקם את הקבוצה.
על זה תקום ותיפול העונה הבאה.

לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
אני במקומו לא הייתי לוקח שום ג'וב עם אחריות, הכוונה שהשם שלי בפרונט, אם לא מבטיחים לי את המינימום הדרוש להצלחה מבחינתי.

אני תופס מליאור בן אדם חכם, לא סתם יש לו גם עסקים בבלגיה. מניח שקיבל הבטחות מסוימות.

Smile אמר:
לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
אני במקומו לא הייתי לוקח שום ג'וב עם אחריות, הכוונה שהשם שלי בפרונט, אם לא מבטיחים לי את המינימום הדרוש להצלחה מבחינתי.

אני תופס מליאור בן אדם חכם, לא סתם יש לו גם עסקים בבלגיה. מניח שקיבל הבטחות מסוימות.

כן צריך לקחת את הצ'אנס. אבל גם לדעת ללכת אם לא נותנים כלים.

Apoc אמר:
לא יגיע שם שעולה בתקשורת בחודש מאי
ואני אקח הימור שגם שם שיעלה ביוני ויולי לא יגיע
יגיע מישהו באוגוסט, ברגע האחרון, אחרי שאיתי מרדכי מאמן זמני באירופה ועף בשלב הראשון נגד ליטאים, ואחרי שיגידו על לפחות 10 שמות של מאמנים זרים שהם לא מוכנים ברגע האחרון לבוא לפה בגלל המצב או משהו כזה. והמישהו שיגיע זה כנראה פרופיל סטייל רנה מולנסטיין. או שאפילו יותר גרוע וילכו על ישראלי כי גם את זה לא יצליחו להביא.

בחיים לא הייתי מזלזל בחוסר יכולת של מכבי חיפה להביא משהו שהיא צריכה.

בן דור פירסם שאלברט ריירה המועמד המוביל אבל כרגע חושש מהמצב בארץ ואמור להחזיר תשובה בימים הקרובים.

Kaka אמר:
בן דור פירסם שאלברט ריירה המועמד המוביל אבל כרגע חושש מהמצב בארץ ואמור להחזיר תשובה בימים הקרובים.

https://x.com/lemmacantor11/status/1923420867431731368
סמנופף

Gr5Ef7_XAAAWhrZ

מניח ש-״חושש מהמצב בארץ״ זה ״לא יגיע ותגלו על זה בהודעת וולקאם רשמית למועדון אחר בעוד כמה ימים״.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה