אגב גם אם הוא רק עוזר מאמן למאמן זר שיבוא זה לא פחות מפגר. מאמן זר צריך לקבל את הצוות שלו עם אנשים שהוא מאמין בהם ולא הנחתות מלמעלה. זה בדיוק סטייל איתי מרדכי בעבר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
אלברמן יס מן ויענקלה זה יענקל’ה. מביךחזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
מבחינתי, עדיין, לא מאמין שזה דבר שיקרה מסרב להאמין
Nirgreen אמר:נגיד וזה לא נכון ומגיע מאמן זר.
מאמן זר צריך להביא איתו את כל הצוות וזה אומר צוות מלא כולל מאמן כושר.
עצם זה ששמשון נשאר פה אומר לי דבר אחד
מסאי דגו יליד אתיופיה יהיה המאמן
Nirgreen אמר:נגיד וזה לא נכון ומגיע מאמן זר.
חזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
בחיי מרוב שזה הזייה קראתי דקל וקנין יעני סתלבט. הזויחזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
אם הם חושבים שלהביא את דקל כעוזר יעזור להחליק את המהלך הזה בגרון של האוהדים אז הם טועים ובגדול.חזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
Smurk אמר:Nirgreen אמר:נגיד וזה לא נכון ומגיע מאמן זר.
מה הקשר יליד אתיופיה?
Shocking4U אמר:אם הם חושבים שלהביא את דקל כעוזר יעזור להחליק את המהלך הזה בגרון של האוהדים אז הם טועים ובגדול.חזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
זה + לקדם מאמן מהנוער שיוכל לקדם צעירים. מקווה שכל מי שהתלונן על זה שבכר לא נותן מספיק הזדמנות לצעירים יהיה מבסוט עכשיו. אמנם נסיים מקום 5 אבל שיבלי יקבל דקותdsgreen4 אמר:Shocking4U אמר:אם הם חושבים שלהביא את דקל כעוזר יעזור להחליק את המהלך הזה בגרון של האוהדים אז הם טועים ובגדול.חזיזוש אמר:אוקי מישהו שאני מכיר שאני סומך עליו אמר לי הרגע שזו לא הנפצה, דגו המאמן ודקל קינן עוזר
האמת זה מהלך קלאסי של יענקלה.
להביא שחקן עבר כדי להיות גאה בצוות מקצועי שצמח במועדון.
אני עדיין מקווה שזה סתם הטרלה אחרת באמת שהעונה הבאה הולכת לכאוב מאוד.