• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
אליפות 11 שלו במועדון

אם היו אומרים לי לפני 4 שנים שאנחנו נהיה היום בסוף 2022/23 אחרי 3 אליפויות וצ'מפיונס
וואלה הייתי קורא לחבר'ה בחלוקים הלבנים שיבואו לאשפז את מי שאמר
לא להאמין שהמועדון הזה חווה תקומה מחדש ועוד תחת אותו הבעלים שכביכול החריב את מה שהוא בנה

תודה יענקל'ה

היה שקט במיוחד בתקופת בכר, במיוחד השנה. פעם היה מתראיין יותר לקחת קרדיט ולהגיד עשיתי ככה וככה.

יהיה מעניין לראות מה יהיה עכשיו אחרי בכר אבל בואו ניתן לו בכל זאת קרדיט, נודה לו ונאחל לו רק בריאות!

DelPiero אמר:
היה שקט במיוחד בתקופת בכר, במיוחד השנה. פעם היה מתראיין יותר לקחת קרדיט ולהגיד עשיתי ככה וככה.

יהיה מעניין לראות מה יהיה עכשיו אחרי בכר אבל בואו ניתן לו בכל זאת קרדיט, נודה לו ונאחל לו רק בריאות!

הוא שקט עכשיו ולא היה שקט לפני, כי הוא באמת עשה לפני
הוא היה המנהל המקצועי של הקבוצה במשך הרבה מאוד שנים
אני מניח שלתת לאלברמן את המושכות היה לו קשה אבל זה היה הצעד הכי משמעותי אולי

כיף שהוא זכה בשנים כל כך מאוחרות בחייו שוב לראות אותנו בפסגה ולוקחים אליפויות. מקווה מאוד שידאג שנשאר שם ולא נחזור לתקופה חשוכה.

Shocking4U אמר:
כיף שהוא זכה בשנים כל כך מאוחרות בחייו שוב לראות אותנו בפסגה ולוקחים אליפויות. מקווה מאוד שידאג שנשאר שם ולא נחזור לתקופה חשוכה.

סלול סלייק

תכלס אפשר להבין אותו, מסכן, הקבוצה שלו כבר 3 שנים לא מצליחה לקחת אליפות

Shocking4U אמר:
קיבלתי תשובה מהר

איך כל פעם הוא מצליח לחרבן הזדמנויות גדולות בשחצנות כזאת?
במיוחד אחרי השנה/שנים האחרונות עם הכנסות מטורפות.

יהיה הרבה יותר יקר לתקן אחרי כמה שנים של כישלונות

ירוק זה אני אמר:
איך כל פעם הוא מצליח לחרבן הזדמנויות גדולות בשחצנות כזאת?
במיוחד אחרי השנה/שנים האחרונות עם הכנסות מטורפות.

יהיה הרבה יותר יקר לתקן אחרי כמה שנים של כישלונות

הוא חולה על זה.
הבן אדם באגו טריפ כבר 3 שנים, אל תפריע לו.
גם באירוע שהיה אתמול הוא דאג להגיד כמה ההישג שלנו גדול ואנחנו גדולים והוא גדול וכולם גדולים.
העיקר שימשיכו לדבר עליו ולהרים לו.

לא להאמין איך אחרי 3 ימים מאז הזכיה בתואר הוא הצליח בהחלטה אחת להזכיר לנו שזה עדיין שחר ושהוא בדרך להחזיר את המועדון להיות בדיחה עם המינוי הזה

זה כבד עליך
אתה כבר צריך לנוח בספה בבית שלך בתל אביב ולעזוב אותנו
לך

במיקרו אין לי ספק שזה יותר על אלברמן מאשר האשמדאי, במאקרו האשמדאי אחראי לזה שמאמנים זרים לא מסוגלים להצליח כאן, נקווה שקוז'וק בעונה הבאה ימשיך להוביל את נתניה בהצלחה ואולי בועד שנתיים נקבל מחליף נורמלי לבכר כי כרגע אין משהו באופק

מדהים איך הוא לא לומד לקח ומצליח שוב פעם להרוס את מה שנבנה כאן ב-3 שנים האלה.

חזרה
למעלה