• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק יענקלה העמלק, כל מנוי ומנוי מול הגרמנים גבוה יותר. אחריי זה יספר למדליפים בצקשורת שכל שנה מכניס עמוק את היד לכיס.

בירקי אמר:
רק יענקלה העמלק, כל מנוי ומנוי מול הגרמנים גבוה יותר. אחריי זה יספר למדליפים בצקשורת שכל שנה מכניס עמוק את היד לכיס.

צוחקים לנו בפנים.
יענקלה אף פעם לא ספר את הקהל, אבל תמיד ידע להתפאר בו.

מוזר מאוד שבתל אביב עלויות האבטחה והתפעול לא עלו.

נו, מה חשבתם? אמנם הייתה עונת שיא מבחינת הכנסות, אבל גם האוהדים זיינו את שחר בגלל כל האבוקות והקנסות. היה ברור שזה יתגלגל חזרה עלינו.

לא יכול לחכות לראות את הפרצוף של על שלטי חוצות באיילון

התרגל להכנסות שיא, בהצלחה השנה.
הבסיס ששונא אותך גדל משמעותית, הזלזול בקהל יחזור כמו בומרנג לתוך הפנים

בזיון...אני ההיתי כל השנים מהתומכים למרות הכל..אבל השנה הוא ממש שבר שיא.להכניס 5 מליון יורו בקל ולהתקמצן בצורה שכזאת...גועל נפש

דם ירוק!!! אמר:
בזיון...אני ההיתי כל השנים מהתומכים למרות הכל..אבל השנה הוא ממש שבר שיא.להכניס 5 מליון יורו בקל ולהתקמצן בצורה שכזאת...גועל נפש

מה 5?
עוד לפני המכירות אתה בפלוס של איזה 30 משנה שעברה

דם ירוק!!! אמר:

לגמרי איתך חוץ מה5 מיליון.
היו לך המון הכנסות:
1.8 פלאניץ
1.5 פאני
2 אצילי
בכר 500k
נטע 500k

ועוד עשרות מיליוני שקלים על ליגת אלופות, כרטיסים מנויים מרצנדייז.

חושב שכולם מטומטמים. הפעם לא יחכו עשור עד שהקהל יתהפך עלייך. זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב. יענקלך.

לצערי אני לא מאמין בקהל הרחב שלנו למחאות.

הרוח בפורום שונה מאוד מהרוח בחוץ, שבה שיר הוא מלך שהביא עכשיו שלוש אליפויות בהשקעה גבוהה (חרטוט שמשום מה רץ חזק ומפומפם בכל מקום).

זה יראה כמו אוהדי הצהבת האלה שמוחים נגד קראנקה, מן קוריוז כזה

Judokan אמר:

הרוח בפורום שונה מאוד מהרוח בחוץ, שבה שיר הוא מלך שהביא עכשיו שלוש אליפויות בהשקעה גבוהה (חרטוט שמשום מה רץ חזק ומפומפם בכל מקום).

מה שאני לא מבין זה שגם בפייסבוק וגם פה אנשים עצבניים מאוד על המצב, אבל אין שום התארגנות למחאות או הפגנות, כשעכשיו זה בדיוק הזמן לעשות את זה. אתם רוצים שנחכה להתרסקות בתחילת העונה או שנפעל כבר עכשיו כשעוד אפשר להשפיע איך שהוא?

Judokan אמר:

הכנסה של לפחות 90 מיליון שקלים מאופא
עוד כחמישה מליון דולר על מכירה של בוגדן פלאניץ, אצילי ופאני.
מה עושה הקמצן הממורמר?
משלשל את כל ההכנסות לכיס שלו.

במקום ברק בכר המאמן המצליח ביותר בכל הזמנים, ממנים את דגו, שלא הצליח בשום קבוצה בוגרת בה אימן.
למה? כי הוא הכי זול, וממילא עבד במועדון בנוער.
במקום אצילי, הכדורגלן האיכותי ביותר בליגה בעשור האחרון, מחתימים ליגיונר מזדקן בן 37, שספק אם יכול לשחק 20 דקות ברצף
במקום פאני לא הביאו כלום.
במקום ג'וש מחתימים את איתמר ניצן, אחד השוערים החלשים בליגה.
למה? כי סגל נותן אותו בחינם.
פיירו נשאר, כי אף אחד לא ישלם עליו את סכום הרכישה, למרות שהוא אחד החלוצים החלשים בליגה.

במקום שהאוהדים יצאו למחאה על ההתנהלות הכושלת הזו- מה שמפריע להם, זה שינוי תנאי השימוש במנויים.
הזוי לגמרי!!!
כנראה שהם צריכים עוד עשור כושל, כדי להבין לאיזה ברוך המועדון הזה הידרדר.
כי רק סמי עופר ריק בכל משחקי הבית, עשוי לגרום לכך שהבעלים ומשפחתו יפנו כבר את הדרך.

תזכרו תמיד דבר אחד:
אם אוהדי מכבי ת"א לא היו יוצאים נגד לוני הרציקוביץ, עד היום הוא היה ממשיך בתפקידו כבעלים של הקבוצה.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1923694,00.html

https://sports.walla.co.il/item/1111037

https://www.one.co.il/Article/103772.html

הארגונים לא יצאו במחאה בשלב הזה, אבל אני מאמין שאם דברים ימשיכו באותה צורה תשמעו גם תשמעו מהם.

אני לא מבין מה יענקל'ה אשם בחלון הזה

אצילי זה הצעה שוברת שוויון ואין מה לדבר פה. לבכר גם היה הצעה מטורפת מסלטיק לפי דיווחים (שזה יעד הרבה יותר טוב מהכוכב גם לדעתי) והוא היה חייב לעזוב. סבע מחכה להצעה גדולה מהאמירויות.

כל שאר הדברים זה כבר עניין של אלברמן ואין קשר לכסף. שחר בחר לא לממש את האופציה על דילאן? שחר בחר להביא את בקסטר? להביא את ניצן? מה הוא קשור?

הדבר היחיד שאני עוד יכול "להאשים" את שחר זה אבו פאני

חזרה
למעלה