נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אתה שוכח שב"ש משקיעה נטו בקבוצה הבוגרת, אין שם את כל מה שמסביב ולכן היא לא תהיה אטרקטיבית לרוכשים ביום שאחרי אלונה. פה יש בדיוק את מה שאוהבים כל המיליארדרים האלה. מתקני אימונים ונוער, אצטדיון גדול, מוזיאון, קהל שקונה מרצ'נדייז. כל הדברים האלה מעלים את הסכומים שבעלים צריך לעמוד בהם אבל מבחינתו ההשקעה יותר מפתה. שלא נדבר על המיקום עצמו של העיר והתמהיל שגם די פתוח להשקעה לא רק מצד יהודים, אלא גם אמירתים ויתר השייחים בעתיד.

שחר משקיע בשנה בין 15-20 מיליון שקל במחלקת נוער. כל הקבוצות האחרות זולת מכבי תל אביב בכלל לא מתקרבות לסכומים האלה. מבחינתם ההשקעה היא רק בקבוצה הבוגרת ולא מפתחים את המועדון, לכן כל עניין התקציבים זה שקר אחד גדול
המחלקת נוער גם מכניסה המון כסף, זה לא נטו הוצאות. העובדים שם בעלויות זולות מאוד (למעט בנוער), הילדים משלמים לא מעט כסף, זה לא רק שחור או לבן.

אני לא בא להלל את שחר או להגיד שלא צריך כסף, בדיוק ההפך. זה ששחר השקיע בעבר כספים (היום משקיע פחות לדעתי) זה עומד לגנותו כי הוא נכשל בגדול. זה לא שהוא בעלים קמצן שלא מכניס כסף בכלל ואז אתה אומר יש לנו תקציב למקום 5 וסיימנו

קשה מאוד להחזיק תקציב כל כך גדול ולא לעשות כלום במשך עשר שנים שלמות בליגת הגמדים שלנו עם זה אני מסכים.
זה גרוע מזה. זה לא שהוא לא עשה כלום, הוא נכשל בגדול.

היו פה עונות עם תקציב שני בליגה במרחק עצום משאר הליגה (הפועל ת''א חלשה, בית''ר חלשה, ב''ש מג'עג'עת), כמעט בלי שום יריבות וסיימנו באופן קבוע במקומות 5-6 ואפילו עונה שכמעט ירדנו ליגה

המכירה היא לא שאלה של אם, אלא שאלה של מתי.
בניגוד למה שחשבו פה עד לפני עשור, זאת לא הולכת להיות שליטה של משפחת שחר במועדון. אור לא בכיוון בכלל.

(זה חלק מהמון מהלכים ששחר עושה בעסקים שלו. הוא מתחיל לממש).

בסופו של דבר צריכים פה אנשים רציניים עם חזון קדימה. זה לא בהכרח כיסים עמוקים כמו מישהו שבא עם רצון להישאר לטווח ארוך.
לא קבוצת רכישה כמו עם הפועל ת"א, ולא כאלה שמגיעים עם רצון למנף את זה פוליטית או שחושבים שהם ייעשו כסף מהכדורגל.
בעדיפות לאנשים שמגיעים ממערכות שבהם הניהול היררכי וברור.

לשם צריך לכוון. לא הייתי רוצה בעלים כמו במכבי נתניה. זה מבחינתי אמשיך של דגלים אדומים בוהקים.

לגבי הפרסום האחרון על הבריטים - עלה רק בספורט 1. נשמע כמו משהו לא מספיק רציני.

זה גרוע מזה. זה לא שהוא לא עשה כלום, הוא נכשל בגדול.

היו פה עונות עם תקציב שני בליגה במרחק עצום משאר הליגה (הפועל ת''א חלשה, בית''ר חלשה, ב''ש מג'עג'עת), כמעט בלי שום יריבות וסיימנו באופן קבוע במקומות 5-6 ואפילו עונה שכמעט ירדנו ליגה
הוא בפועל התחיל להנדס כשלונות.

חזרה
למעלה