Apoc
יו״ר הבורד
קשה מאוד להחזיק תקציב כל כך גדול ולא לעשות כלום במשך עשר שנים שלמות בליגת הגמדים שלנו עם זה אני מסכים.העשור השחור הוא כישלון ניהולי אדיר.
לא נראה לי סביר שהבעלים החדשים יהיו כל כך גרועים.
קשה מאוד להחזיק תקציב כל כך גדול ולא לעשות כלום במשך עשר שנים שלמות בליגת הגמדים שלנו עם זה אני מסכים.העשור השחור הוא כישלון ניהולי אדיר.
לא נראה לי סביר שהבעלים החדשים יהיו כל כך גרועים.
המחלקת נוער גם מכניסה המון כסף, זה לא נטו הוצאות. העובדים שם בעלויות זולות מאוד (למעט בנוער), הילדים משלמים לא מעט כסף, זה לא רק שחור או לבן.אתה שוכח שב"ש משקיעה נטו בקבוצה הבוגרת, אין שם את כל מה שמסביב ולכן היא לא תהיה אטרקטיבית לרוכשים ביום שאחרי אלונה. פה יש בדיוק את מה שאוהבים כל המיליארדרים האלה. מתקני אימונים ונוער, אצטדיון גדול, מוזיאון, קהל שקונה מרצ'נדייז. כל הדברים האלה מעלים את הסכומים שבעלים צריך לעמוד בהם אבל מבחינתו ההשקעה יותר מפתה. שלא נדבר על המיקום עצמו של העיר והתמהיל שגם די פתוח להשקעה לא רק מצד יהודים, אלא גם אמירתים ויתר השייחים בעתיד.
שחר משקיע בשנה בין 15-20 מיליון שקל במחלקת נוער. כל הקבוצות האחרות זולת מכבי תל אביב בכלל לא מתקרבות לסכומים האלה. מבחינתם ההשקעה היא רק בקבוצה הבוגרת ולא מפתחים את המועדון, לכן כל עניין התקציבים זה שקר אחד גדול
זה גרוע מזה. זה לא שהוא לא עשה כלום, הוא נכשל בגדול.קשה מאוד להחזיק תקציב כל כך גדול ולא לעשות כלום במשך עשר שנים שלמות בליגת הגמדים שלנו עם זה אני מסכים.
הוא בפועל התחיל להנדס כשלונות.זה גרוע מזה. זה לא שהוא לא עשה כלום, הוא נכשל בגדול.
היו פה עונות עם תקציב שני בליגה במרחק עצום משאר הליגה (הפועל ת''א חלשה, בית''ר חלשה, ב''ש מג'עג'עת), כמעט בלי שום יריבות וסיימנו באופן קבוע במקומות 5-6 ואפילו עונה שכמעט ירדנו ליגה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!