ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה זה עד הרחבה? מבחינת ריינה תניע כדור בלי סוף באמצע בלי שיפריעו לך. איפה המצבים? איפה התכלס? זה לא כדורגלDelPiero אמר:משחקים סביר עד הרחבה אבל מאוד מבולגנים וחסרי תכליתיות
Shocking4U אמר:עלי מוחמד וגוני נאור לא יכולים לשחק ביחד. זה 2 שחקנים עם אפס תרומה התקפית שלא מקדמים את המשחק
Apoc אמר:ירוק זה אני אמר:Apoc אמר:הכדורגל לא טוב. לא להגיע למצב נגד החלשה בליגה אצלך בבית בחצי שעה זה מביך וזה כדורגל נוראי. הגישה שבה כדורגל טוב הוא כזה ששולט בכדור עברה מהעולם מזמן. היחידים שמרוצים כרגע זה אתה ושרון מימר.
זו לא סתם שליטה בכדור, אנחנו נמצאים המון ליד הרחבה שלהם, פשוט חסר השחקן שיעשה את הפעולה שתסגור עניין. זה יגיע עם הביטחון.
כדורגל זה לא להיות ליד הרחבה. זה להגיע למצבים. לא להגיע למצבים זה בשום צורה לא כדורגל טוב. אני לא מבין למה אתה טוען שכדורגל רע זה כדורגל טוב ולמה אתה רוצה לראות אותנו משחקים כדורגל רע.
פשוט מביך. חזיזה, אצילי ושרי לא מסוגלים לעשות פעולה אחת חיובית. ריינה יותר מסוכנים מאיתנו במשחק בית.Apoc אמר:גם בחלומות הכי שחורים שלי לא חשבתי שנראה ככה נגד ריינה בבית
אין ישראלים נורמלים, אפשר להביא רק זר, ובשביל זה צריך לשחרר את פיירו ולא עושים את זה כי זה לא יפה וכי הוא נתן גולים חשובים בצ'מפיונסDaniel123 אמר:אני פשוט מסרב להאמין שהוא החליש את הקבוצה בינואר במקום לחזק אותה.
זה פשע.
איזה בעלים גרוע הוא ואוו.
Jerry אמר:אין ישראלים נורמלים, אפשר להביא רק זר, ובשביל זה צריך לשחרר את פיירו ולא עושים את זה כי זה לא יפה וכי הוא נתן גולים חשובים בצ'מפיונסDaniel123 אמר:אני פשוט מסרב להאמין שהוא החליש את הקבוצה בינואר במקום לחזק אותה.
זה פשע.
איזה בעלים גרוע הוא ואוו.
Shocking4U אמר:לפחות שחקן כמו קארצב היה יכול לאיים על השער מרחוק ולפתוח קצת הגנות ככה. גוני בינתיים עם אפס תרומה התקפית