hezildo
אגדת מועדון
Apoc אמר:הפועל ת"א הולכת לחזור אה
איזה באסה, שונא אותם כשהם בטופ
לגמרי.
אני שונא אותם לא פחות מאחותם הצהובה. עונת הקיזוז זה משהו שנצרב לי במוח.
טפי עליהם.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:הפועל ת"א הולכת לחזור אה
איזה באסה, שונא אותם כשהם בטופ
Smile אמר:העיקר לוי חתם שם לעוד עונה![]()
אליאור אמר:המכירה להפועל תל אביב הולכת לטרוף את הקלפים בליגה?
adoram אמר:אליאור אמר:המכירה להפועל תל אביב הולכת לטרוף את הקלפים בליגה?
זה לא מה שחשבו בהתחלה עם המכירה למינצברג?
אליאור אמר:adoram אמר:אליאור אמר:המכירה להפועל תל אביב הולכת לטרוף את הקלפים בליגה?
זה לא מה שחשבו בהתחלה עם המכירה למינצברג?
לא יודע כמה כסף יש למינצברג אבל ממה שהבנתי לבעלים החדש יש איזה 20 מיליארד דולר.
adoram אמר:אליאור אמר:adoram אמר:זה לא מה שחשבו בהתחלה עם המכירה למינצברג?
לא יודע כמה כסף יש למינצברג אבל ממה שהבנתי לבעלים החדש יש איזה 20 מיליארד דולר.
אוקיי. בכל מקרה, גם אם הם יעמידו את התקציב הגבוה בהיסטוריה של הליגה (ואני בספק אם על העונה הראשונה זה מה שיקרה), החוכמה היא להביא אנשי מקצוע איכותיים שיידעו לנצל את המשאבים הגבוהים. בינתיים העונה גם המאמנים שהפועל בחרו וגם החן סול הזה, עשו יותר נזק מתועלת.
לפי כל הדיווחים באתרים זה לא הכיוון, קודם שיישארו בליגה בכלל.אליאור אמר:adoram אמר:אליאור אמר:לא יודע כמה כסף יש למינצברג אבל ממה שהבנתי לבעלים החדש יש איזה 20 מיליארד דולר.
אוקיי. בכל מקרה, גם אם הם יעמידו את התקציב הגבוה בהיסטוריה של הליגה (ואני בספק אם על העונה הראשונה זה מה שיקרה), החוכמה היא להביא אנשי מקצוע איכותיים שיידעו לנצל את המשאבים הגבוהים. בינתיים העונה גם המאמנים שהפועל בחרו וגם החן סול הזה, עשו יותר נזק מתועלת.
זה עוד לפני השלב של התחרות על מיקום בליגה. זה תחרות על שחקנים. תאר לך שהוא מציע לאצילי 1.5 מיליון יורו בעונה?
KevinDurant אמר:לפי כל הדיווחים באתרים זה לא הכיוון, קודם שיישארו בליגה בכלל.אליאור אמר:adoram אמר:אוקיי. בכל מקרה, גם אם הם יעמידו את התקציב הגבוה בהיסטוריה של הליגה (ואני בספק אם על העונה הראשונה זה מה שיקרה), החוכמה היא להביא אנשי מקצוע איכותיים שיידעו לנצל את המשאבים הגבוהים. בינתיים העונה גם המאמנים שהפועל בחרו וגם החן סול הזה, עשו יותר נזק מתועלת.
זה עוד לפני השלב של התחרות על מיקום בליגה. זה תחרות על שחקנים. תאר לך שהוא מציע לאצילי 1.5 מיליון יורו בעונה?
מדברים על השקעה נוספת של 30 מיליון שקל בעונה
נחמני פירסם וראיתי גם בעוד איזשהו מקום.אליאור אמר:KevinDurant אמר:לפי כל הדיווחים באתרים זה לא הכיוון, קודם שיישארו בליגה בכלל.אליאור אמר:זה עוד לפני השלב של התחרות על מיקום בליגה. זה תחרות על שחקנים. תאר לך שהוא מציע לאצילי 1.5 מיליון יורו בעונה?
מדברים על השקעה נוספת של 30 מיליון שקל בעונה
איפה ראית שזו ההשקעה?
Shocking4U אמר:1. אני עדיין סקפטי לגבי המכירה הזאת ואם היא באמת תצא לפועל. בעניינים שקשורים להפועל ת״א תמיד מעורבבים המון אינטרסים ומיליון גורמים שמושכים לכל מיני כיוונים ומפעילים את העיתונאי חצר שלהם.
2. המינצברגים מעולם לא הציגו תדמית כאילו הם הולכים להשקיע כמויות של כסף בהפועל תל אביב. הם דיברו על לאמץ מודלים של מאניבול ושימוש בסטטיסטיקות מתקדמות כדי לקדם את המועדון דרך מכירה ושילוב של שחקנים צעירים ו״תהליך״
3. במידה והמכירה הזאת כן תצא לפועל ובאמת מדובר במיליארדר שמתכוון להשקיע בקבוצה זה רק מראה כמה הבלוף של יענקל׳ה ש״אין מי שירצה לקנות״ על מכבי חיפה גדול אם יש מיליארדר שמוכן לקנות את הפועל תל אביב שזה מועדון מפורק, על סף ירידת ליגה, עם חובות בלתי נגמרים שכל הזמן צצים וקנסות מאופ״א אבל לא יהיה אף אחד שירצה לקנות את מכבי חיפה שזה מועדון עם פוטנציאל צמיחה והצלחה משמעותית גדול יותר משל הפועל תל אביב, עם קהל גדול יותר ואיצטדיון מפואר יותר.
Shocking4U אמר:תזכורת שלא נתנו גול ב2 משחקים להפועל ת״א הזאת