• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
הפועל ת"א הולכת לחזור אה
איזה באסה, שונא אותם כשהם בטופ

לגמרי.
אני שונא אותם לא פחות מאחותם הצהובה. עונת הקיזוז זה משהו שנצרב לי במוח.
טפי עליהם.

Smile אמר:
העיקר לוי חתם שם לעוד עונה 😂

הוא מן הסתם רצה לברוח משם ולהתקדם לנבחרת. ברגע שראה שהעיפו את בניון, הבין שאין לו סיכוי לקבל את התפקיד ואז האריך חוזה.

אליאור אמר:
המכירה להפועל תל אביב הולכת לטרוף את הקלפים בליגה?

זה לא מה שחשבו בהתחלה עם המכירה למינצברג?

adoram אמר:
אליאור אמר:

לא יודע כמה כסף יש למינצברג אבל ממה שהבנתי לבעלים החדש יש איזה 20 מיליארד דולר.

אליאור אמר:
adoram אמר:
אליאור אמר:

אוקיי. בכל מקרה, גם אם הם יעמידו את התקציב הגבוה בהיסטוריה של הליגה (ואני בספק אם על העונה הראשונה זה מה שיקרה), החוכמה היא להביא אנשי מקצוע איכותיים שיידעו לנצל את המשאבים הגבוהים. בינתיים העונה גם המאמנים שהפועל בחרו וגם החן סול הזה, עשו יותר נזק מתועלת.

adoram אמר:
אליאור אמר:
adoram אמר:

אוקיי. בכל מקרה, גם אם הם יעמידו את התקציב הגבוה בהיסטוריה של הליגה (ואני בספק אם על העונה הראשונה זה מה שיקרה), החוכמה היא להביא אנשי מקצוע איכותיים שיידעו לנצל את המשאבים הגבוהים. בינתיים העונה גם המאמנים שהפועל בחרו וגם החן סול הזה, עשו יותר נזק מתועלת.

זה עוד לפני השלב של התחרות על מיקום בליגה. זה תחרות על שחקנים. תאר לך שהוא מציע לאצילי 1.5 מיליון יורו בעונה?

אליאור אמר:
adoram אמר:
אליאור אמר:

זה עוד לפני השלב של התחרות על מיקום בליגה. זה תחרות על שחקנים. תאר לך שהוא מציע לאצילי 1.5 מיליון יורו בעונה?
לפי כל הדיווחים באתרים זה לא הכיוון, קודם שיישארו בליגה בכלל.

מדברים על השקעה נוספת של 30 מיליון שקל בעונה

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
adoram אמר:

איפה ראית שזו ההשקעה?

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

איפה ראית שזו ההשקעה?
נחמני פירסם וראיתי גם בעוד איזשהו מקום.

גם 30 מיליון שקל בעונה זה לא מעט אגב, אבל לא "שובר שוויון" בליגה.

אולי יענקל'ה יתקפל מולו אבל אני לא רואה את גולדהאר מתקפל מולו.

1. אני עדיין סקפטי לגבי המכירה הזאת ואם היא באמת תצא לפועל. בעניינים שקשורים להפועל ת״א תמיד מעורבבים המון אינטרסים ומיליון גורמים שמושכים לכל מיני כיוונים ומפעילים את העיתונאי חצר שלהם.
2. המינצברגים מעולם לא הציגו תדמית כאילו הם הולכים להשקיע כמויות של כסף בהפועל תל אביב. הם דיברו על לאמץ מודלים של מאניבול ושימוש בסטטיסטיקות מתקדמות כדי לקדם את המועדון דרך מכירה ושילוב של שחקנים צעירים ו״תהליך״
3. במידה והמכירה הזאת כן תצא לפועל ובאמת מדובר במיליארדר שמתכוון להשקיע בקבוצה זה רק מראה כמה הבלוף של יענקל׳ה ש״אין מי שירצה לקנות״ על מכבי חיפה גדול אם יש מיליארדר שמוכן לקנות את הפועל תל אביב שזה מועדון מפורק, על סף ירידת ליגה, עם חובות בלתי נגמרים שכל הזמן צצים וקנסות מאופ״א אבל לא יהיה אף אחד שירצה לקנות את מכבי חיפה שזה מועדון עם פוטנציאל צמיחה והצלחה משמעותית גדול יותר משל הפועל תל אביב, עם קהל גדול יותר ואיצטדיון מפואר יותר.

Shocking4U אמר:
1. אני עדיין סקפטי לגבי המכירה הזאת ואם היא באמת תצא לפועל. בעניינים שקשורים להפועל ת״א תמיד מעורבבים המון אינטרסים ומיליון גורמים שמושכים לכל מיני כיוונים ומפעילים את העיתונאי חצר שלהם.
2. המינצברגים מעולם לא הציגו תדמית כאילו הם הולכים להשקיע כמויות של כסף בהפועל תל אביב. הם דיברו על לאמץ מודלים של מאניבול ושימוש בסטטיסטיקות מתקדמות כדי לקדם את המועדון דרך מכירה ושילוב של שחקנים צעירים ו״תהליך״
3. במידה והמכירה הזאת כן תצא לפועל ובאמת מדובר במיליארדר שמתכוון להשקיע בקבוצה זה רק מראה כמה הבלוף של יענקל׳ה ש״אין מי שירצה לקנות״ על מכבי חיפה גדול אם יש מיליארדר שמוכן לקנות את הפועל תל אביב שזה מועדון מפורק, על סף ירידת ליגה, עם חובות בלתי נגמרים שכל הזמן צצים וקנסות מאופ״א אבל לא יהיה אף אחד שירצה לקנות את מכבי חיפה שזה מועדון עם פוטנציאל צמיחה והצלחה משמעותית גדול יותר משל הפועל תל אביב, עם קהל גדול יותר ואיצטדיון מפואר יותר.

בול.
אני מאוד מקווה שהם לא יחזרו לצמרת, אני מתעב אותם לא פחות מאחותם הצהובה.
אם הם באמת ישקיעו כספים גדולים, זה עלול לגרום לשחר לחזור כמה צעדים אחורה, כמו שהיה בתקופת גאידמק.

אין מה לעשות, הכול הולך להם השנה.
הצטברות של עזרה מבית הדין, שופטים ועכשיו גם הקבוצות היריבות מחלקות מתנות. גם שבוע שעבר זה קרה.

בית"ר שיחקו אותה. איך לעזאזל אנחנו לא כבשנו נגדם בשני משחקים, לא ברור.

אוהדי הפועל ת''א התפרעו בבלומפילד בסיום המשחק וניסו לפרוץ לחדרי ההלבשה.
כמה נק' יורידו להם על זה? מה אומר התקנון?

אני מקווה שספרא ראה את זה ולא יכניס ראש בריא למיטה חולה.

לגבי המשחק נגד הצהבת בעוד שבועיים - השחקנים אצלם שרחוקים כרטיס צהוב אחד מלהחמיץ את המשחק נגדנו :
לוקאסן
סאבוריט
פרץ
מילסון
קארצב
רביבו

אוי, הלוואי שפרץ או קארצב יהיו מושעים נגדנו. עלי מוחמד וג'אבר יקבלו את אייל גולסה חסר הברכיים. זה יהיה תענוג צרוף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה