• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
hezildo אמר:
בדרך כלל גביע הטוטו הוא חסר משמעות, אבל זו תוצאה חריגה במשחק בין יריבות ישירות בצמרת.
זה בהחלט יכול להשפיע על שתי הקבוצות, אבל קשה להעריך עכשיו עד כמה.
נראה במהלך העונה, לדעתי זה יפגע בב"ש יותר מאשר יעזור לת"א.

מבחינה סטטיסטית לפחות, בכל פעם שקבוצה גדולה מושפלת ע"י יריבה לצמרת במשחק קדם עונה הקבוצה המושפלת היא זו שזוכה באליפות.
מקווה שב"ש תשבור את הרצף.

Apoc אמר:
hezildo אמר:
בדרך כלל גביע הטוטו הוא חסר משמעות, אבל זו תוצאה חריגה במשחק בין יריבות ישירות בצמרת.

מבחינה סטטיסטית לפחות, בכל פעם שקבוצה גדולה מושפלת ע"י יריבה לצמרת במשחק קדם עונה הקבוצה המושפלת היא זו שזוכה באליפות.

לא זוכר דברים כאלה. אתה יכול לתת דוגמאות?

hezildo אמר:
Apoc אמר:
hezildo אמר:

לא זוכר דברים כאלה. אתה יכול לתת דוגמאות?

כמה דוגמאות כבר יש של קבוצות צמרת שפוגשות אחת את השנייה בקדם עונה ואחת מביסה את השנייה? סמנופף
נראה לי יש רק מקרה אחד של ריאל נגד אתלטיקו ב7-3 של אתלטיקו שהסתיים עם אליפות של ריאל מדריד
אולי גם ה2-0 שיונייטד ניצחו את סיטי בקדם עונה לפני 6 שנים כשסיטי לקחו אליפות בסוף ב19 הפרש על יונייטד זה גם נחשב

זה נכון שבטובינסיקה חותם בסנט אטיין בחינם?
או שהתקשורת בארץ לא מבינה מה היא רושמת.

NOSFERATU ZODD אמר:
זה נכון שבטובינסיקה חותם בסנט אטיין בחינם?
או שהתקשורת בארץ לא מבינה מה היא רושמת.
לא נשמע לי הגיוני שהוא יעבור לשם בחינם

https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-23/1,1,22,51889/441174.html?ref=hp

הגמלים הם אוהדים כל כך טיפשים, אין דברים כאלה.
טוב שלא פוצצו את מחנה האימון אחרי ההפסד לויסלה קראקוב

גוטמן מכתיר את הגרמנים למרות שב״ש לא הייתה קיימת.
מת להשתיק אותו

greenguy אמר:
גוטמן מכתיר את הגרמנים למרות שב״ש לא הייתה קיימת.
מת להשתיק אותו

הכתיר את הגרמנים גם בשנה שעברה. מה חדש?
ואחרי ההפסד הראשון שלהם הוא יהיה הראשון לחתוך את כולם.

אז מסתבר שהמעטפת המקצועית המופלאה שנבנתה בצהבת כוללת בין היתר שיכור פסיכופט שהצליח להסתבך במכות תוך 5 ימים מההגעה לארץ.

מעניין איך משטרת המוסר של מיץ' תגיב לנושא.

Judokan אמר:
אז מסתבר שהמעטפת המקצועית המופלאה שנבנתה בצהבת כוללת בין היתר שיכור פסיכופט שהצליח להסתבך במכות תוך 5 ימים מההגעה לארץ.

מעניין איך משטרת המוסר של מיץ' תגיב לנושא.
לא יישאר פה, הסרטון מביך מאוד

העיקר שיצורי הטוויטר הצהובים כבר מתחילים להשוות לעמידה שלנו מאחורי זערורה.
הם חולי נפש, זה מדהים

https://sports.walla.co.il/item/3596154
הורשע בתקיפה מינית בעברו. אצל מיטשל? אין סיכוי..

אם הם מחליפים את לוקאסן זה מראה שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר שהם רוצים ויכולים בכל עמדה, וזה סימן רע. בטח כשמצד שני אנחנו משלימים בכיף עם ניצן כשוער ראשון, פיירו כחלוץ זר פותח, שרי וסונדגרן על תקן זרים וכו'.

Apoc אמר:
אם הם מחליפים את לוקאסן זה מראה שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר שהם רוצים ויכולים בכל עמדה, וזה סימן רע. בטח כשמצד שני אנחנו משלימים בכיף עם ניצן כשוער ראשון, פיירו כחלוץ זר פותח, שרי וסונדגרן על תקן זרים וכו'.
איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.

שרי פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וכולל הפועל ב''ש.

הם מחליפים זרים בינוניים בזרים בינוניים אחרים זה לא באמת שדרוג, למעט מאסון שהוא אכן שדרוג רציני על גראלדש.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.

כנראה לא קראת או הבנת את מה שרשמתי.
אני אומר שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר.
אז גם אם האוהד הממוצע יגיד על לוקאסן "ניחא, אמנם לא עילוי אבל עושה את העבודה", הם לא מוכנים שזה יהיה.

אצלנו יש את ניצן שהוא ספק ענק יותר ויש את שרי כזר שהוא ספק קטן הרבה יותר אבל בסופו של דבר הגישה הנכונה היא לא להסתפק בכלום ולכסח בלי רחמים ולהפוך את הקבוצה לגרסה הכי טובה שיכולה להיות של עצמה.

פרטנית - שרי בתור זר עונה שעברה בגיל 34 זה היה כבר לא אידיאלי. זר במכבי חיפה יכול להראות יותר טוב. זה לא סותר את זה שהוא עדיין צריך לפתוח פה בהרכב בהרבה משחקים.

אם אני חושב מה הייתי עושה אם הייתי משחק מנג'ר עם הקבוצה למשל אז ברור שהייתי מעיף את פיירו שרי וסונדגרן בלי רחמים כדי להביא 3 זרים אכזרים עשר רמות מעל הליגה שדורסים כל מה שזז.
והחשיבה הזאת זה מה שכל מנהל קבוצה באמת מצליח, באמת צריך. לשנות בלי רחמים ולהאמין שתביא טוב יותר. לא להסתפק בכל מה שהוא לא הטוב ביותר האפשרי.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

אז גם אם האוהד הממוצע יגיד על לוקאסן "ניחא, אמנם לא עילוי אבל עושה את העבודה", הם לא מוכנים שזה יהיה.

אצלנו יש את ניצן שהוא ספק ענק יותר ויש את שרי כזר שהוא ספק קטן הרבה יותר אבל בסופו של דבר הגישה הנכונה היא לא להסתפק בכלום ולכסח בלי רחמים ולהפוך את הקבוצה לגרסה הכי טובה שיכולה להיות של עצמה.

פרטנית - שרי בתור זר עונה שעברה בגיל 34 זה היה כבר לא אידיאלי. זר במכבי חיפה יכול להראות יותר טוב. זה לא סותר את זה שהוא עדיין צריך לפתוח פה בהרכב בהרבה משחקים.
הם מתנהלים טוב הקיץ אין ויכוח עלזה, אבל לא מתרשם מפרופיל הזרים שהם מביאים ועונה שעברה הם קנו תעודות ביטוח והתרסקו אז בוא נחכה לפני שנסיק מסקנות.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

אם אני חושב מה הייתי עושה אם הייתי משחק מנג'ר עם הקבוצה למשל אז ברור שהייתי מעיף את פיירו שרי וסונדגרן בלי רחמים כדי להביא 3 זרים אכזרים עשר רמות מעל הליגה שדורסים כל מה שזז.
והחשיבה הזאת זה מה שכל מנהל קבוצה באמת מצליח, באמת צריך. לשנות בלי רחמים ולהאמין שתביא טוב יותר. לא להסתפק בכל מה שהוא לא הטוב ביותר האפשרי.
הבעיה שהחיים הם לא משחק פוטבול מנג'ר ואין מנהל קבוצה אחד בעולם שהיה משחרר את שרי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה