KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אם הם מחליפים את לוקאסן זה מראה שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר שהם רוצים ויכולים בכל עמדה, וזה סימן רע. בטח כשמצד שני אנחנו משלימים בכיף עם ניצן כשוער ראשון, פיירו כחלוץ זר פותח, שרי וסונדגרן על תקן זרים וכו'.
איך אתה יכול לשים את שרי על תקן זר וניצן בתוך שוער ופיירו באותו משפט אני באמת לא מבין את זה.
שרי פותח בכל קבוצה בליגה, כולל מכבי ת''א וכולל הפועל ב''ש.
כנראה לא קראת או הבנת את מה שרשמתי.
אני אומר שהם לא מוכנים להשלים אפילו עם הספק הכי קטן שאין להם את הטוב ביותר.
אז גם אם האוהד הממוצע יגיד על לוקאסן "ניחא, אמנם לא עילוי אבל עושה את העבודה", הם לא מוכנים שזה יהיה.
אצלנו יש את ניצן שהוא ספק ענק יותר ויש את שרי כזר שהוא ספק קטן הרבה יותר אבל בסופו של דבר הגישה הנכונה היא לא להסתפק בכלום ולכסח בלי רחמים ולהפוך את הקבוצה לגרסה הכי טובה שיכולה להיות של עצמה.
פרטנית - שרי בתור זר עונה שעברה בגיל 34 זה היה כבר לא אידיאלי. זר במכבי חיפה יכול להראות יותר טוב. זה לא סותר את זה שהוא עדיין צריך לפתוח פה בהרכב בהרבה משחקים.
אם אני חושב מה הייתי עושה אם הייתי משחק מנג'ר עם הקבוצה למשל אז ברור שהייתי מעיף את פיירו שרי וסונדגרן בלי רחמים כדי להביא 3 זרים אכזרים עשר רמות מעל הליגה שדורסים כל מה שזז.
והחשיבה הזאת זה מה שכל מנהל קבוצה באמת מצליח, באמת צריך. לשנות בלי רחמים ולהאמין שתביא טוב יותר. לא להסתפק בכל מה שהוא לא הטוב ביותר האפשרי.