KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אתה מציג את זה כאילו דגו זו איזו הברקה, נראה לי אתה תופתע כשתגלה איך מכבי חיפה מתנהלת.
ולגבי קין, הוא מעולם לא היה מאמן ראשי. עוזר מאמן פה ושם. זה בסדר, הרבה כאלה הצליחו בסוף (ואחרים גם נכשלו).
לגבי דגו אני לא מציג את זה כאיזו הברקה, אבל אני מעדיף מאמן שהצליח בקבוצה יוזמת (גם אם זה בליגה לאומית אגב) מאשר מישהו סטייל רב''ש או חיים סילבס שעשו עונות יפות באשדוד/חדרה.
ולגבי קין, ברור שיכול להיות שהוא יהיה סוזה הבא או גרסיה הבא, אבל מכבי ת''א מחפשת מאמן כבר כמה חודשים ואם זה המועמד שהם מצאו אז זה נראה לי כמו הימור גדול.
לא יודע מי עוד היה ברשימת השמות שלהם (או שלנו), אבל מן הסתם הייתי מעדיף מאמן כמו פאפושון או ניקוליץ' שאימנו בוגרים בשנים האחרונות בקבוצות גדולות ויוזמות ולקחו אליפויות מאשר מאמן שלא אימן בוגרים בחייו ***ולא התעסק בכדורגל*** ב3 שנים האחרונות
לא ידעתי שמכבי חיפה זה או מאמן כושל כמו סילבס או מאמן כמו דגו, חשבתי שיש לנו סטנדרטים.
המינוי של דגו זה רעיון הזוי. מצטער.
לגבי קין, הוא יכול להיות הכל, זה היופי בפוטנציאל. הם יכולים להכשל איתו והם יכולים להצליח.
להגיד לך שזו ההחתמה כי טובה שהייתי רוצה שמועדון כמו שלנו יעשה? כנראה שלא, הייתי מעדיף מאמן מוכח שהביא תארים בליגה יותר חלשה או דומה ברמה לשלנו.
אבל מפה ללהעדיף את פאקינג דגו ההזייה על שחקן עבר אגדי ששיחק כדורגל ברמות הכי גבוהות שיש ובוחר בי כמקום להתחיל בו את קריירת האימון שלו?
בוא, אני עדיין שפוי.