Apoc
יו״ר הבורד
NOSFERATU ZODD אמר:גם אם זה במשחק אימון להפסיד ככה לירידה לצמרת זה ביזיון ענק.
לא חושב, לא חושב לצורך העניין שההפסד של ריאל מדריד לאתלטיקו בטרום עונה בזמנו (4-0 זה היה?) זה "ביזיון ענק".
למעשה אף אחד כנראה לא זוכר את זה בכלל.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:גם אם זה במשחק אימון להפסיד ככה לירידה לצמרת זה ביזיון ענק.
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:גם אם זה במשחק אימון להפסיד ככה לירידה לצמרת זה ביזיון ענק.
לא חושב, לא חושב לצורך העניין שההפסד של ריאל מדריד לאתלטיקו בטרום עונה בזמנו (4-0 זה היה?) זה "ביזיון ענק".
Apoc אמר:Kozmo אמר:קח תרגיל מחשבתי קל.
דקה 60 בשבת, בית'"ר עולה ל5-1 תוך כדי שאנחנו נראים בזיון, לדעתך בראשון בבוקר נקום עם תחושה חמוצה וזהו?
אם ננצח את המשחק נגד שריף אחר כך אז אף אחד לא יזכור את זה. לא זוכרים הופעות בגביע הטוטו.
קח תרגיל מחשבה קל - אתה זוכר היום איך הרגשת כשלא ניצחנו 9 שחקנים של ב"ש בטוטו?
Kozmo אמר:Apoc אמר:Kozmo אמר:קח תרגיל מחשבתי קל.
דקה 60 בשבת, בית'"ר עולה ל5-1 תוך כדי שאנחנו נראים בזיון, לדעתך בראשון בבוקר נקום עם תחושה חמוצה וזהו?
אם ננצח את המשחק נגד שריף אחר כך אז אף אחד לא יזכור את זה. לא זוכרים הופעות בגביע הטוטו.
אני טוען שאם נשחק ככה ונושפל באופן הזה בשבת זה יפגע לנו מאוד בסיכויים מול שריף, כן.
לגבי המשחק ההוא מול ב"ש עם שני האדומים יש הבדל אדיר, בכלל לא בר השוואה.
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:גם אם זה במשחק אימון להפסיד ככה לירידה לצמרת זה ביזיון ענק.
NOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:גם אם זה במשחק אימון להפסיד ככה לירידה לצמרת זה ביזיון ענק.
אני לא ספרדי ולא אוהד ריאל.
בארץ זה ביזיון ענק איך שלא תהפוך את זה.
לי לא איכפת.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:לא חושב, לא חושב לצורך העניין שההפסד של ריאל מדריד לאתלטיקו בטרום עונה בזמנו (4-0 זה היה?) זה "ביזיון ענק".
אני לא ספרדי ולא אוהד ריאל.
אתה לא תזכור את זה בעוד כמה ימים, בארץ גביע הטוטו זה משהו שאוהדים מתרגשים ממנו רק בזמן שהוא קורה איך שלא תהפוך את זה.
NOSFERATU ZODD אמר:לי לא איכפת.Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:אני לא ספרדי ולא אוהד ריאל.
אתה לא תזכור את זה בעוד כמה ימים, בארץ גביע הטוטו זה משהו שאוהדים מתרגשים ממנו רק בזמן שהוא קורה איך שלא תהפוך את זה.
האוהדים של ב"ש בטח ובטח יזכרו.
Apoc אמר:Kozmo אמר:Apoc אמר:אם ננצח את המשחק נגד שריף אחר כך אז אף אחד לא יזכור את זה. לא זוכרים הופעות בגביע הטוטו.
אני טוען שאם נשחק ככה ונושפל באופן הזה בשבת זה יפגע לנו מאוד בסיכויים מול שריף, כן.
לפי הסטטיסטיקה קבוצות שסופגות השפלות כאלה בטרום עונה דווקא מאוד מצליחות בעונה עצמה.
ולדעתי זה כן בר השוואה בגלל שמדובר ב11 נגד 9.
Kozmo אמר:Apoc אמר:Kozmo אמר:אני טוען שאם נשחק ככה ונושפל באופן הזה בשבת זה יפגע לנו מאוד בסיכויים מול שריף, כן.
לפי הסטטיסטיקה קבוצות שסופגות השפלות כאלה בטרום עונה דווקא מאוד מצליחות בעונה עצמה.
ולדעתי זה כן בר השוואה בגלל שמדובר ב11 נגד 9.
אני לא טוען שזה ייקרה בוודאות, כן? אני כותב שלא הייתי שולל את זה, בוודאי שלא על הסף.
רק מחדד - ברדה לא יפוטר/יתפטר. ב"ש לא יהיו בפלייאוף תחתון, ב"ש יעברו שלב בקונפרנס.
בוא נראה אם ואיך זה כן ישפיע. אתה טוען שלא ישפיע? סבבה, מקובל וסביר. אני חושב שהשפעה כן תהיה.
Shocking4U אמר:מניח שאם נפסיד באלוף האלופים והם ימשיכו להראות ככה אז מד הלחץ יעלה
כובע קש אמר:לא ראיתי את המשחק אבל תוצאות של גביע הטוטו מעניינות את התחת, זה אף פעם לא מדד לכלום
רק מכבי אמר:כובע קש אמר:לא ראיתי את המשחק אבל תוצאות של גביע הטוטו מעניינות את התחת, זה אף פעם לא מדד לכלום
אל תפריע לפסטיבל האוננות על קין והחבורה.
בעיני זה מצוין עבורנו.
Adi81 אמר:לפי ספורט 5 דם ביטון, אילון אלמוג ויונתן כהן הצטיינו.
אם אלה המצטיינים שלהם אני רגוע
hezildo אמר:בדרך כלל גביע הטוטו הוא חסר משמעות, אבל זו תוצאה חריגה במשחק בין יריבות ישירות בצמרת.
זה בהחלט יכול להשפיע על שתי הקבוצות, אבל קשה להעריך עכשיו עד כמה.
נראה במהלך העונה, לדעתי זה יפגע בב"ש יותר מאשר יעזור לת"א.