• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Kozmo אמר:
Judokan אמר:
לפי וואלה, הצהבת בדרך לעסקה על גיל כהן, של 750 אלף יורו ו25% ממכירה עתידית.

אם אלה באמת הסכומים, ממש לא ברור לי איך אנחנו לא במשחק בהינתן הצרכים שלנו לעומק בעמדות הבלם.

השאלה אם באמת צריך אותו?
לפי כל הפרסומים וההגיון אנחנו הולכים להביא בלם זר כך שהוא יהיה במקסימום רביעי ברוטציה אחרי סק, גולדברג והבלם הזר. ובמקרה הצורך ולמשחקים ספיציפיים גם סונדגרן יכול להיות בלם נוסף ואני מניח שזה גם ייקרה בחלק מהמשחקים. ודל"פ? גרשון הוא סבבה לגמרי כבלם רביעי-חמישי בסגל.
מה עוד שגיל כהן הוא לא מגן שמאל קלאסי.
מבין את עניין הפוטנציאל והכל, אבל אין לו מקום פה בסד"כ הנוכחי של ההגנה.
חושב שעדיף להתרכז בלהביא מגן שמאל קלאסי כמחליף לקורנו.
יש חוסרים אחרים בקבוצה, אפשר להביא קשר זר לדוגמה במקום בלם זר ולהביא את גיל כהן

לעניות דעתי עדיף בלם זר קרנף מאשר גיל כהן.
מה גם שלצערי לא נראה שיש רצון להתחזק בעוד שחקן קישור.

Smile אמר:
KevinDurant אמר:
Kozmo אמר:
השאלה אם באמת צריך אותו?
לפי כל הפרסומים וההגיון אנחנו הולכים להביא בלם זר כך שהוא יהיה במקסימום רביעי ברוטציה אחרי סק, גולדברג והבלם הזר. ובמקרה הצורך ולמשחקים ספיציפיים גם סונדגרן יכול להיות בלם נוסף ואני מניח שזה גם ייקרה בחלק מהמשחקים. ודל"פ? גרשון הוא סבבה לגמרי כבלם רביעי-חמישי בסגל.

וכשסק לא יהיה תפתח עם גיל כהן וגולדברג?
הוא עדיין בוסר ולא לרמה, גם אם תא קונים אותו זה במחשבה קדימה ולדעתי הוא יחמם שם את הספסל / יושאל העונה.
אני חושב שכהן מספיק טוב בשביל זה כן

בלם ישראלי שמשחק ברוטציה באשדוד מגיל 17, הראה שיכול לשחק גם מגן שמאלי, גם בלם, שחקן טכני, עושה רושם עם אופי טוב מאוד ובמחיר מצחיק וגם סה''כ בן 22 ועם המון דקות משחק בבוגרים.

אני מעדיף להביא עוד קשר זר ליד גיל כהן שיכול גם לשחק מגן שמאלי מאשר להביא בלם זר ולהישאר עם גוני

Kozmo אמר:
KevinDurant אמר:
Kozmo אמר:
השאלה אם באמת צריך אותו?

לעניות דעתי עדיף בלם זר קרנף מאשר גיל כהן.
מה גם שלצערי לא נראה שיש רצון להתחזק בעוד שחקן קישור.
ברור שעדיף בלם בסגנון של דילאן על פני גיל כהן. אני רק אומר שאני חושב שהוא מספיק טוב להיות פה בלם שלישי והייתי מביא זר נוסף לקישור במקום.

אחת הבעיות פה היא שהוא שמאלי ואנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. חשוב לעשות גם את ההתאמות האלה.

אליאור אמר:
אחת הבעיות פה היא שהוא שמאלי ואנחנו צריכים בלם עם רגל ימין. חשוב לעשות גם את ההתאמות האלה.

בסוף יש את סק וסונדגרן. במשחקים שסק לא נמצא, אפשר לשחק עם סונדגרן ושני בלמים עם רגל שמאלית.

באופן כללי, הגישה שלי היא שאנחנו חייבים ללכת על שחקנים ישראלים מוכשרים לפני פריצה (בעיקר כי במחירים שנוצרים בליגה, אין לנו יכולות לקנות אותם אחרי הפריצה)

אוהב את גיל כהן ודיברתי עליו לפני הרבה זמן אבל הוא מסוג הבלמים שצריך לידו בלם דומיננטי ולשחק בצד שמאל, אם גולדברג עוזב אותנו הוא המועמד המושלם להחליף אותו, אם לא אז עדיף לוותר. בסיטואציה שנוצרה ברור שעדיף בלם זר

Judokan אמר:
אליאור אמר:

בסוף יש את סק וסונדגרן. במשחקים שסק לא נמצא, אפשר לשחק עם סונדגרן ושני בלמים עם רגל שמאלית.

באופן כללי, הגישה שלי היא שאנחנו חייבים ללכת על שחקנים ישראלים מוכשרים לפני פריצה (בעיקר כי במחירים שנוצרים בליגה, אין לנו יכולות לקנות אותם אחרי הפריצה)

יכול להיות גם שלא מחזיקים ממנו וחושבים שהוא יהיה אורי דהן הבא.

תומר לוי מפרסם שהצהבת במגעים לצרף את אושר דוידה.

הם ממשיכים לבנות לרוחב.

Kaka אמר:

הם ממשיכים לבנות לרוחב.

שחקן פח, אם זה החיזוק שלהם אז אפשר לחגוג מעכשיו, לדעתי אלמוג כמה רמות מעליו

Kaka אמר:

הם ממשיכים לבנות לרוחב.

אני לא חושב שזה לרוחב, גם אם הוא לא יהיה השחקן המושלם, הוא פותר להם בעיות בכנפיים הדלילות שלהם וזה יאפשר להם להתמקד בזרים למקומות אחרים.
נוצר פה בפורום אנטי כלפי דוידה בצורה לא ברורה ולטעמי לא מוצדקת, אני חושב שהוא בכלל לא רע ואני מקווה שאין בדיווח הזה אמת.

Kozmo אמר:
Kaka אמר:

הם ממשיכים לבנות לרוחב.

אני לא חושב שזה לרוחב, גם אם הוא לא יהיה השחקן המושלם, הוא פותר להם בעיות בכנפיים הדלילות שלהם וזה יאפשר להם להתמקד בזרים למקומות אחרים.
נוצר פה בפורום אנטי כלפי דוידה בצורה לא ברורה ולטעמי לא מוצדקת, אני חושב שהוא בכלל לא רע ואני מקווה שאין בדיווח הזה אמת.
הם צריכים שחקן בכיר בעמדה הזאת ומישהו שהוא כוכב

אני אישית מעדיף את חלאיילי עליו

Kozmo אמר:
Kaka אמר:

הם ממשיכים לבנות לרוחב.

בטח שזה לרוחב כי אין להם שום שחקן בכיר בכנף ימין. להחזיק ב 2 בינוניים באותה עמדה זה טעות.

SaTla אמר:
דוידה וגוייאגון זה אותו שחקן, רק דריבל וזהו

לדעתי דוידה יותר מהיר ויותר מתאים לאגף.
הוא גם ישראלי אז קשה להשוות.

קונה לגמרי שיקחו את דוידה. שחקן אוברייטד, לא חכם במשחק שלו ואחד שלא משחק קבוצתי.
קלאסי של בנייה לרוחב ורכש לשם הרכש

גויאגון 10 רמות מעל דוידה חחח אני לא מבין את ההשוואה בכלל

הלוואי שהם יביאו אותו, זה אומר לדעתי שהם יורדים מכנף זר שהרבה יותר נחוץ להם והולכים על שוער זר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה