ליגת העל 26-27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
על יענקל'ך אני יכול להגיד את זה, אבל אני לא יודע אם על גולדהאר. מכבי חיפה גם בתקופות לא מוצלחות מכניסה מלא כסף, מכבי תל אביב עדיין לא הייתה בתקופה כזאת, כך שלא ברור כלל. אני בספק אם הבעלים שלהם היה היום לוני הרציקוביץ' הם היו מוכרים 20,000 מנויים. שחר כיום בעלים ברמה של לוני הרציקוביץ'.
אין לי שום דבר טוב להגיד על יענקל'ה היום. גולדהאר שפך פה סכומים אדירים לאורך השנים, בעיקר בתקציב שחקנים (זה אולי לא בא לידי ביטוי במכירות או קניות, אבל באופן קבוע היה להם סגל של 25-30 שחקנים שיושבים על שכר טוב וזה עיקר הנזק הכלכלי לדעתי). אני חושב שהיו עונות שהוא שם הרבה כסף מהבית.

לפי דוחות כספיים שמפורסמים באינטרנט, שכר השחקנים שלנו בשנים האחרונות הכפיל את עצמו.

לכאורה בעונת דגו סיימנו ב10 מיליון ש''ח הפסד ובעונה שבכר חזר ב25 מיליון ש''ח הפסד. לטעמי, מספרים מנופחים אבל זה לכאורה.

התקציב היום עומד לטענת המועדון על 125 מיליון ש''ח כשבלי אירופה ומכירת שחקנים המועדון מכניס בסביבות 80 מיליון ש''ח

לא רק שחיזוק מעולה, הוא גם לא יצא פעם נוספת לאירופה נשמע הרוויחו אותו לכמה שנים קדימה.
בדיוק מה שאנחנו צריכים לעשות עם נטע/אבו פאני וכו
ההבדל שבניגוד לנטע ואבו פאני, השחקנים שלהם חוזרים עם הזנב בין הרגליים אחרי עונה ולא מסתדרים בחו''ל.

ההבדל שבניגוד לנטע ואבו פאני, השחקנים שלהם חוזרים עם הזנב בין הרגליים אחרי עונה ולא מסתדרים בחו''ל.
ההבדל הוא יותר מהותי בכך שדחפנו את אבו פאני ואת סבע החוצה מהמועדון, אנחנו מועדון שלא יודע להעריך מה שיש לו בידיים ועושים כל מיני חישובים כלכליים שבסופו של דבר עולים הרבה יותר. לך תבין.

כי אצלם משלמים חוזים גבוהים? דור פרץ חזר ל-650 או 700 אלף, לא זוכר במדיוק, ערן זהבי חזר ליותר ממיליון אירו בעונה. קניקובסקי גם בטח את החצי מיליון כולל בונוסים. חוץ מפאני, אצלנו עזבו לכסף גבוה. פאני כבר מזמן היה צריך להיות פה או אפילו לא ללכת

ההבדל הוא יותר מהותי בכך שדחפנו את אבו פאני ואת סבע החוצה מהמועדון, אנחנו מועדון שלא יודע להעריך מה שיש לו בידיים ועושים כל מיני חישובים כלכליים שבסופו של דבר עולים הרבה יותר. לך תבין.
אני לא חושב שדחפנו את אבו פאני החוצה, הוא רצה מאוד לצאת החוצה בשלב הזה (מידיעה). גם הם הראו לקניקובסקי את הדרך החוצה, ההבדל שאבו פאני רצה ורוצה להישאר בחו''ל וקניקובסקי חזר אחרי עונה.

כי אתה לא אוהב להצליח. לא אוהב לשלם על הצלחה. הצלחה היא סכנה. אפשר להביא שחקן יותר טוב באותו מחיר, לא שווה לשדרג משכורות. אתה רוצה עוד קלישאה?

כי אצלם משלמים חוזים גבוהים? דור פרץ חזר ל-650 או 700 אלף, לא זוכר במדיוק, ערן זהבי חזר ליותר ממיליון אירו בעונה. קניקובסקי גם בטח את החצי מיליון כולל בונוסים. חוץ מפאני, אצלנו עזבו לכסף גבוה. פאני כבר מזמן היה צריך להיות פה או אפילו לא ללכת
לא, אין שום קשר. לקניקובסקי יש אותו חוזה שם כמו פה, לפרץ היו הצעות ביותר כסף בחו''ל. פרץ לא רצה לעזוב לחו''ל ורצה להישאר בארץ. זהבי חזר כבר בסוף.

גם פאני עזב לכסף גבוה והוא עדיין מרוויח הרבה. הוא לא רוצה לחזור לארץ, זה לא רלוונטי, אין פה עניין של כסף (בלי קשר לזה שהוא מרוויח יותר שם)

לא, אין שום קשר. לקניקובסקי יש אותו חוזה שם כמו פה, לפרץ היו הצעות ביותר כסף בחו''ל. פרץ לא רצה לעזוב לחו''ל ורצה להישאר בארץ. זהבי חזר כבר בסוף.

גם פאני עזב לכסף גבוה והוא עדיין מרוויח הרבה. הוא לא רוצה לחזור לארץ, זה לא רלוונטי, אין פה עניין של כסף (בלי קשר לזה שהוא מרוויח יותר שם)
זהבי בחוזה של חצי מיליון לא היה חוזר לארץ. הוא הולך ל-MLS. פאני בהונגריה לא הרוויח משכורת שאתה לא יכול לשלם, בבלגרד זה נכון. לפרץ אחרי ונציה לא היו הצעות משום מקום, בטח לא בכסף גדול. אתה מתכוון אולי לקיץ האחרון. הוא חזר למשכורת של 650 אלף ועכשיו קיצץ מעט.

אני לא חושב שדחפנו את אבו פאני החוצה, הוא רצה מאוד לצאת החוצה בשלב הזה (מידיעה). גם הם הראו לקניקובסקי את הדרך החוצה, ההבדל שאבו פאני רצה ורוצה להישאר בחו''ל וקניקובסקי חזר אחרי עונה.
כל הכוכבים בורחים מישראל ויש לך שחקן כמו אבו פאני שעוד קצת כסף הוא בכלל לא רואה אירופה, במקום לשדרג אותו ולתת לו את המפתחות העדפנו לוותר ולחפש מציאות בכמה מיליונים. לא יודע מה לגביך אני לא מבין התנהלות כזאת

במקרה של קניקובסקי זה קצת אחרת.
הוא שיחק טוב בהונגריה. הוא לא נמחק שם.
סך הכל מספרים של 8 שערים ו-5 בישולים בעונה שעברה ב-46 משחקים. היה משמעותי בקמפיין באירופה.
בשורה התחתונה הוא היה שחקן הרכב מובהק ומוביל.
זה לא לחזור עם זנב. זה לא דור פרץ או יונתן כהן שנמחקו ולא הצליחו.

העניין איתו הוא כפול.
א. מי שהביא אותו זה קין שאימן גם במכבי ת"א. וזאת הסיבה המרכזית שהוא עבר לשם. קין הכיר גם את העניין הדתי אצלו שחזק מאוד. כיבד והכיל.
ברגע שהוא הלך, קניקובסקי הרגיש פחות נוח ורצה כבר לעזוב. כך על פי רז אמיר.

ב. הנקודה היותר משמעותית היא הנושא הכלכלי. פרנצווארוש בבעיות כלכליות בגלל הקשרים עם אורבן. הם עושים מהלכים של צמצום.

גם בתחילת העונה הזאת, הוא פתח בכל המשחקים בהרכב עד ה-2 משחקים אחרונים.

מגיע בכושר משחק טוב (שיחק כבר עשרה משחקים רשמיים). בגיל טוב. וכזה שלא יעזוב שוב. זה חיזוק משמעותי.

אגב הוא חתם על חוזה לארבע שנים בגובה חצי מיליון אירו לעונה. העיקר "גולדהאר כבר לא משלם סכומים כאלה"

אגב עוד שחקן בדרך למכבי תל אביב, ג'יימס טאברנייר, אבל העיקר מיץ' שבע ושחר רעב, זה לא שחקן של 300 אלף יורו לעונה

נערך לאחרונה:
במקום לנצח אותם ולקבור אותם אחרי הדחה מאירופה הם מנצחים ומביאים ישראלי בכיר וזר אכזר והם שוב על הגל. לא יאמן

מכבי ת"א וב"ש הולכות להתחזק בצורה רצינית.
גם בית"ר תביא עוד זר.

כמה שיש פער בין הסגלים, הוא רק יילך ויגדל.

חסר לב"ש שחקנים יצירתיים, בעיקר בכנפיים, לא הבנתי מה הקשר אוגריסה? מה הם יעשו עם שלושה חלוצים זרים

חזרה
למעלה