הבעיה של עוואד זה לא הפיזיות אלא הגישה והמקצוענות. לגבי כל שאר השחקנים זה לא שהם הלכו ופרחו במקומות אחרים. שחקן כמו שי בן דוד זה די ברור שלא היה בו כלום ושום דבר. זנטי זה עוד דוגמא לשחקן מוכשר עם אופי פח.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:זה מזכיר לי לימודי 5 יחידות מתמטיקה בארץ. הדרישות בשמיים, ואימא שלי היא מורה משנת 1976 והכירה היטב את המערכת חינוך בברה"מ, אמרה שאלה דרישות ברמת בתי ספר למתטיקה/פיזיקה שם.
אלא שרמת לימוד בארץ היא לא גבוהה מדי. לעיתים המורים עצמם לא יודעים לפתור את הבגרות. המורים הפרטיים חוגגים.
נאה דורש נאה מקיים. תנו את הכלים לחבר'ה האלה.
ab1729 אמר:מנצחים בחוץ את האלופה אשדוד 3-1. בן שימול, עומר דהן ולייש.
שיבלי פצוע? יצא עם הקבוצה למחנה ביוון, אבל מאז לא היה בסגל מול סכנין בטוטו (למרות שהיו 4 שחקני נוער על הספסל) + לא היה בסגל היום.
ברק.י אמר:ab1729 אמר:מנצחים בחוץ את האלופה אשדוד 3-1. בן שימול, עומר דהן ולייש.
שיבלי פצוע? יצא עם הקבוצה למחנה ביוון, אבל מאז לא היה בסגל מול סכנין בטוטו (למרות שהיו 4 שחקני נוער על הספסל) + לא היה בסגל היום.
בן שימול לא רק שקיבל את הקרדיט, יצא למחנה הבוגרים ועשה גם את הופעת הבכורה שלו, הוא גם מבקיע הרבה ביחס לשאר קבוצת הנוער ואתמול סיים עם שער ובישול. זה מאד מפתיע בהתחשב בשמות השחקנים שזוכים להכרה מהקהל. אני מניח שאם נשאל אוהדים, הרבה יותר יסתקרנו מגרייס, ליש, פיינגולד, חלאיילי, שיבלי ואלמישלי.
ab1729 אמר:ברק.י אמר:ab1729 אמר:מנצחים בחוץ את האלופה אשדוד 3-1. בן שימול, עומר דהן ולייש.
בן שימול לא רק שקיבל את הקרדיט, יצא למחנה הבוגרים ועשה גם את הופעת הבכורה שלו, הוא גם מבקיע הרבה ביחס לשאר קבוצת הנוער ואתמול סיים עם שער ובישול. זה מאד מפתיע בהתחשב בשמות השחקנים שזוכים להכרה מהקהל. אני מניח שאם נשאל אוהדים, הרבה יותר יסתקרנו מגרייס, ליש, פיינגולד, חלאיילי, שיבלי ואלמישלי.
אני חושב שהסיבה היא שהוא כבר בן 19 בחודש הבא, בעוד שהארחים צעירים ממנו.
Judokan אמר:ab1729 אמר:ברק.י אמר:בן שימול לא רק שקיבל את הקרדיט, יצא למחנה הבוגרים ועשה גם את הופעת הבכורה שלו, הוא גם מבקיע הרבה ביחס לשאר קבוצת הנוער ואתמול סיים עם שער ובישול. זה מאד מפתיע בהתחשב בשמות השחקנים שזוכים להכרה מהקהל. אני מניח שאם נשאל אוהדים, הרבה יותר יסתקרנו מגרייס, ליש, פיינגולד, חלאיילי, שיבלי ואלמישלי.
אני חושב שהסיבה היא שהוא כבר בן 19 בחודש הבא, בעוד שהארחים צעירים ממנו.
בן שימול הוא בן אותו שנתום של לייש, חלאילי ואלמישלי.
גם לייש בן 19 בחודש הבא למשל.
לא חושב שהסיבה היא הגיל או הבדל של 3-4 חודשים.
בן שימול הוא שחקן שבאופן טבעי פחות "בולט". קשה להצביע על איזשהי יכולת יוצאת דופן שיש לו - קטן במימדים, לא מהיר בצורה יוצאת דופן, לא ראיתי טכניקת בעיטה מיוחדת או דריבל מרשים.
בטח לעומת שחקנים שעל הנייר סופר מוכשרים ו"פלאשיים" כמו שיבלי וחלאילי.
אבל בפועל, זה דווקא הופך את בן שימול למרשים יותר בעיניי - יש לו יכולת להיות במקום הנכון ובזמן הנכון. לפחות 3 שערים שלו העונה שראיתי הם נטו מתנועה חכמה ובלתי פוסקת, וליכולת לקרוא לאן ילך loose ball. זה מלמד על שחקן אינטליגנטי שקורא טוב את המשחק. ורואים את זה גם במתפרצות של הקבוצה, הוא מהשחקנים האלה שיודעים לקדם את ההתקפה בנגיעה.
מסכים.lemmacantor אמר:אבו פאני היה שנתיים וחצי בהשאלה, ג'אבר שנתיים, מאור לוי אפס.
ירוק רפואי אמר:הנוער עם 4-0 על מכבי פ"ת
מישהו ראה את המשחק? יש מישהו מעניין שאפשר לבנות עליו??