lemmacantor אמר:מי חריגי גיל?
רזון, אוטאצי וליעד לוי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:מי חריגי גיל?
ברק.י אמר:ירוק רפואי אמר:הנוער עם 4-0 על מכבי פ"ת
מישהו ראה את המשחק? יש מישהו מעניין שאפשר לבנות עליו??
הסתיים 4-1.
מוקדם לדעת מי ישתלב בבוגרים. ראינו כבר שחקנים שבלטו בליגת הנוער וזה עלה להם לראש או כאלו שבלטו בגלל יתרון אחד משמעותי ביחס לגילאי הנוער וכשהם עלו לבוגרים הם התקשו.
לפחות ממה שנראה כרגע, השחקנים שגם בולטים ביכולת וגם מקבלים קרדיט גדול יותר (בדקות משחק בנוער ובאפשרות להתאמן עם הבוגרים) הם פיינגולד, ליש, בן שימול וחלאיילי. מלבדם, אני מניח שמצפים מגרייס, חרמש, שיבלי ואלמישלי לעשות התקדמות, אבל ברור שלא כולם יצליחו להשתלב פה. גם רזון וקאחביץ' חולקים דקות ועושים עבודה לא רעה, אבל רזון חריג גיל (אפרופו חריגות בנוער שמבליטה שחקנים מסוימים) וקאחביץ' מושאל עם דמי העברה שלא בטוח שישלמו אותם. בקיץ נהיה חכמים יותר, אחרי שנראה מי מהרשימה הזו יוצא לעפולה ומי נשאר בנוער או נודד לקבוצות בוגרים אחרות.
באופן אישי, אני מאמין שלליש ופיינגולד יש את הסיכוי הכי גבוה להשתלב בבוגרים. בן שימול מאד מרשים אותי כבר שנה שנייה, אבל אני חושב שיהיה לו קשה להתמודד פיזית מול בוגרים והוא צריך להתחזק בפן הזה. חלאיילי ושיבלי (וגם אלמישלי) שחקנים טכניים מאד שמבחינת פוטנציאל צריכים לעשות קריירה יפה בארץ, אבל מקבלים הרבה פעמים החלטות לא נכונות ובוחרים בדריבל על פני המסירה. אני מקווה שכשיעלו לקבוצות בוגרים הם יעבדו על זה כי הם שחקנים מוכשרים מאד (חלאיילי בעיני יראה טוב מול בוגרים גם מבחינה פיזית).
GKagelmacher אמר:ברק.י אמר:ירוק רפואי אמר:הנוער עם 4-0 על מכבי פ"ת
מישהו ראה את המשחק? יש מישהו מעניין שאפשר לבנות עליו??
הסתיים 4-1.
מוקדם לדעת מי ישתלב בבוגרים. ראינו כבר שחקנים שבלטו בליגת הנוער וזה עלה להם לראש או כאלו שבלטו בגלל יתרון אחד משמעותי ביחס לגילאי הנוער וכשהם עלו לבוגרים הם התקשו.
לפחות ממה שנראה כרגע, השחקנים שגם בולטים ביכולת וגם מקבלים קרדיט גדול יותר (בדקות משחק בנוער ובאפשרות להתאמן עם הבוגרים) הם פיינגולד, ליש, בן שימול וחלאיילי. מלבדם, אני מניח שמצפים מגרייס, חרמש, שיבלי ואלמישלי לעשות התקדמות, אבל ברור שלא כולם יצליחו להשתלב פה. גם רזון וקאחביץ' חולקים דקות ועושים עבודה לא רעה, אבל רזון חריג גיל (אפרופו חריגות בנוער שמבליטה שחקנים מסוימים) וקאחביץ' מושאל עם דמי העברה שלא בטוח שישלמו אותם. בקיץ נהיה חכמים יותר, אחרי שנראה מי מהרשימה הזו יוצא לעפולה ומי נשאר בנוער או נודד לקבוצות בוגרים אחרות.
באופן אישי, אני מאמין שלליש ופיינגולד יש את הסיכוי הכי גבוה להשתלב בבוגרים. בן שימול מאד מרשים אותי כבר שנה שנייה, אבל אני חושב שיהיה לו קשה להתמודד פיזית מול בוגרים והוא צריך להתחזק בפן הזה. חלאיילי ושיבלי (וגם אלמישלי) שחקנים טכניים מאד שמבחינת פוטנציאל צריכים לעשות קריירה יפה בארץ, אבל מקבלים הרבה פעמים החלטות לא נכונות ובוחרים בדריבל על פני המסירה. אני מקווה שכשיעלו לקבוצות בוגרים הם יעבדו על זה כי הם שחקנים מוכשרים מאד (חלאיילי בעיני יראה טוב מול בוגרים גם מבחינה פיזית).
מה לגבי גרייס?
כובע קש אמר:בן שימול משתפר ממשחק למשחק, אם זערורה באמת יחזור בינואר הייתי משאיל אותו לעפולה במקומו.
זאת בדיוק הסיבה שהייתי משאיל אותו כבר בינואר, להישאר בנוער בטוח לא יעזור לו להשתפר מבחינה פיזיתברק.י אמר:כובע קש אמר:בן שימול משתפר ממשחק למשחק, אם זערורה באמת יחזור בינואר הייתי משאיל אותו לעפולה במקומו.
בן שימול נראה נהדר, אבל אני חושב שהוא צריך לעשות קפיצה מבחינת הפיזיות כדי להצליח בקבוצות בוגרים.
ברק.י אמר:אלמישלי גם נראה טוב בעונה שעברה ועכשיו כשיבלי חזר הוא מקבל פחות קרדיט. מקווה בשבילו שייצא גם להשאלה ולא יישאר פה כחריג גיל.
מהשחקנים הבולטים, את חרמש אני קצת מתקשה לאכול. הוא מרגיש לי כבד מדי.
Shocking4U אמר:איך קאחביץ?
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:איך קאחביץ?
מזכיר קצת את האמביוולנטיות סביב פיירו - עוזר המון לשאר הקבוצה לרוץ טוב ועם נוכחות פיזית משמעותית, אבל לא טכני יותר מדי ולא סקורר גדול (4 שערי ליגה עד כה).
יחד עם זאת, מגיעה לו ההנחה שהוא שחקן צעיר שעבר לראשונה למדינה עם מנטליות שונה ושבתחילת העונה הוא זכה לפחות דקות כי רזון חלק איתו את הקרדיט.
קשה לדעת מה יעשו אתו. סכום ההעברה שלו גבוה (400 אלף יורו) וזה הימור גדול - הוא מסוג השחקנים שעושים קפיצה ביכולת והופכים לחלוצים פיזיים ודומיננטיים מצליחים או מאבדים הרבה מהיתרון שלהם מול בוגרים ומדשדשים בקריירה בינונית.
Amit Green אמר:הגרמנים החתימו את סאלי פחימה, שחקן שלא קיבל קרדיט בנוער שלנו.
מצד אחד כיף לדעת שהם לוקחים מה שכנראה לא טוב אצלנו, מצד שני מפחיד לחשוב שיצליח שם
Hulk אמר:Amit Green אמר:הגרמנים החתימו את סאלי פחימה, שחקן שלא קיבל קרדיט בנוער שלנו.
מצד אחד כיף לדעת שהם לוקחים מה שכנראה לא טוב אצלנו, מצד שני מפחיד לחשוב שיצליח שם
אני מאמין שלא סתם ויתרו עליו במועדון בדיוק כמו שהם ויתרו על נחמני…
Smurk אמר:שחקן?
https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=78334&fa=3783343319&fbclid=PAAaaPMcu3Z6sCcRBa9hYWazUiivPmL3_1YHcw4RSc1u4jL9A7KndwZiOju6c
Smurk אמר:שחקן?
https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=78334&fa=3783343319&fbclid=PAAaaPMcu3Z6sCcRBa9hYWazUiivPmL3_1YHcw4RSc1u4jL9A7KndwZiOju6c