• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שמח שחתם, שחקן עם פוטנציאל שצריך כבר את המעבר לבוגרים כדי ללמוד לשחק חכם ופחות על יכולת אישית נטו מול שחקנים נחותים

הוא עלה כחלוץ במשחק גביע מול חדרה בעונה שעברה לא? אם אני זוכר נכון החליף את בן שהר

Judokan אמר:
שמח שחתם, שחקן עם פוטנציאל שצריך כבר את המעבר לבוגרים כדי ללמוד לשחק חכם ופחות על יכולת אישית נטו מול שחקנים נחותים

.

הנוער עכשיו מול הפועל ר"ג בחוץ במשחק שמינית גמר גביע, ינסו להימנע מפדיחות. ר"ג המקום האחרון בליגה ומגיעים אחרי שקיבלו חמישייה מנתניה לפני 4 ימים.
אנחנו ניצחנו באמצע השבוע במשחק השלמה את בני סכנין 3-1 (קאחביץ' בגול ממש יפה, אלמישלי בדחיקה אחרי משקוף של בן שימול ודהן בתוספת הזמן עשו מהפך).

גרייס מחוץ לסגל ונועם שביט מחליף אותו. זיו לי מחליף את פיינגולד שהורחק בשלישי. כל יתר ההרכב הראשון הקבוע פותח.

2-0 לנו על סף המחצית. בן שימול ושיבלי עם השערים

עריכה - 3-0 במחצית, קאחביץ' שנכנס לכושר טוב לאחרונה עם השלישי

נגמר 6-0 למכבי

חמזה שיבלי (11)
זיו בן שימול (27)
אלכסנדר קאחביץ' (37)
זיו בן שימול (50)
ספיר רזון (74)
עומר דהן (80)

שישלחו להשאלה לקבוצה בוגרת כלשהי. אולי נעשה עליו כסף בעתיד. אם כבר רוצים להביא זרים לנוער אז עדיף מאירופה, מאשר לעשות טובה ליעקובו.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
איך קאחביץ?

מזכיר קצת את האמביוולנטיות סביב פיירו - עוזר המון לשאר הקבוצה לרוץ טוב ועם נוכחות פיזית משמעותית, אבל לא טכני יותר מדי ולא סקורר גדול (4 שערי ליגה עד כה).
יחד עם זאת, מגיעה לו ההנחה שהוא שחקן צעיר שעבר לראשונה למדינה עם מנטליות שונה ושבתחילת העונה הוא זכה לפחות דקות כי רזון חלק איתו את הקרדיט.

קשה לדעת מה יעשו אתו. סכום ההעברה שלו גבוה (400 אלף יורו) וזה הימור גדול - הוא מסוג השחקנים שעושים קפיצה ביכולת והופכים לחלוצים פיזיים ודומיננטיים מצליחים או מאבדים הרבה מהיתרון שלהם מול בוגרים ומדשדשים בקריירה בינונית.

.

חשוב להגיד שהוא במומנטום טוב מאז כתיבת ההודעה, אבל דעתי תקפה גם היום.

נראה לי שלאור ההכנסה המטורפת העונה מהצמפיונס, אפשר לקחת עליו את ההימור על 400 אלף יורו ולשים אותו להשאלה בעונה הבאה בעפולה או בקבוצה שתהיה מוכנה לתת לו דקות.

יש לו ניצוצות של כדורגל.

Judokan אמר:
נראה לי שלאור ההכנסה המטורפת העונה מהצמפיונס, אפשר לקחת עליו את ההימור על 400 אלף יורו ולשים אותו להשאלה בעונה הבאה בעפולה או בקבוצה שתהיה מוכנה לתת לו דקות.

יש לו ניצוצות של כדורגל.

באופן אישי, מסכים. יחד עם זאת, אנחנו רואים את הסכומים שהמועדון מעוניין להוציא על רכש.

הנוער ישחק היום ב11:50 בדרבי חוץ מול הפועל חיפה (שידור ישיר משולב בספורט5).
הנוער נמצא בכושר מצוין מאז המונדיאל, למרות שהיה פנצ'ר בדרך של הפסד להפועל תל אביב, שמאז התאוששו ממנו עם שני ניצחונות משכנעים על סכנין ועל רמת גן (בגביע).

בחדשות אחרות - 4 מהצעירים הירוקים זומנו לסגל נבחרת הנוער הקרוב (עד גיל 19). ליש, פיינגולד, בן שימול וחלאילי. בנוסף גם קאחביץ' זומן לסגל נבחרת בוסניה עד גיל 19.

מגיע להם. קאחביץ׳ נמצא במומנטום חיובי והרביעיה שזומנה זו כנראה ״הרביעיה הבכירה״ של השנתון (מאמין שאני קולע די בביטחון).

כובע קש אמר:
גרייס שוב לא בסגל. @Judokan יודע אולי למה?

מוזר, בדיווחים בוולה לפני המשחק לא הזכירו על זה כלום.

יכול להיות שזה קשור לגיוס וטירונות, לא מעט קבוצות בבעיות עם גיוסים לאחרונה ושחקנים שמפספסים משחקים.

גם חרמש נניח בכלל לא בסגל והוא באנקר שלנו העונה.

1-0 למכבי בדקה ה11.
תרגיל יפה בכדור חופשי, בן שימול מבשל לאלמישלי.

Apoc אמר:
למה שיבלי עוד בנוער?

אני דווקא חושב שזה מצוין בשבילו לסיים את העונה בנוער. הוא עשה שדרוג ענק העונה מבחינת צורת המשחק, ולחפש להיות תכליתי וקבוצתי יותר. בתחילת העונה הוא היה דריבליסט לא מתפשר ותמיד חיפש את זה כאופציה ראשונה. עכשיו רואים הרבה יותר קבוצתיות באדיבות העבודה של מסאי דגו איתו.

לצאת עכשיו להשאלה בקלות יכול לדפוק לו את גרף ההתקדמות

גול ענק של שיבלי נותן לנו 2-0 במחצית. מהלך מטורף

חזרה
למעלה