• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה לא רק אליפות החורף. אם הייתי אומר לכם בתחילת העונה שנגיע לבתים של הצ'מפיונס ולמרות העומס הזה,
בליגה נסיים את הסיבוב במקום הראשון עם נצחונות חוץ בב"ש, סכנין, ק"ש, דרבי וניצחון על עמלק כולם היו חותמים על זה.

hezildo אמר:
זה לא רק אליפות החורף. אם הייתי אומר לכם בתחילת העונה שנגיע לבתים של הצ'מפיונס ולמרות העומס הזה,
בליגה נסיים את הסיבוב במקום הראשון עם נצחונות חוץ בב"ש, סכנין, ק"ש, דרבי וניצחון על עמלק כולם היו חותמים על זה.

חזי זה גם קרה לנו בפעמיים הקודמות. אין משמעות לאליפות החורף. מסכים שכנראה לקחנו את מירב הנקודות. כמובן כולם רוצים הכל 100%, אבל בסך הכל קצב טוב מאוד של צבירת נקודות.

Apoc אמר:
למרות עייפות החומר הבטחנו את אליפות החורף
בלי קשר למה יהיה ולהמנע מנאחס, ראוי לציין שכמעט בכל עונה הקבוצה שמסיימת כאלופת החורף היא גם זו שמסיימת במקום הראשון בסיום הליגה הסדירה.
וכידוע, הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בליגה הסדירה ב100% מהמקרים גם מסיימת כקבוצה עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים של העונה.
ב - 99.9%
או לחלק ל - 2 ב - 44.45%

ב״ש בתקופה נהדרת ולא במקרה. יש להם סגל משמעותית יותר עמוק משלנו בקישור ובהתקפה. העומק בסגל שלנו זה אחד הדברים ההזויים שיצא לי לראות

MH13 TILL I DIE אמר:
Apoc אמר:
למרות עייפות החומר הבטחנו את אליפות החורף
בלי קשר למה יהיה ולהמנע מנאחס, ראוי לציין שכמעט בכל עונה הקבוצה שמסיימת כאלופת החורף היא גם זו שמסיימת במקום הראשון בסיום הליגה הסדירה.
וכידוע, הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בליגה הסדירה ב100% מהמקרים גם מסיימת כקבוצה עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים של העונה.
ב - 99.9%
או לחלק ל - 2 ב - 44.45%

חחחח בכוונה רשמתי "אחוזי ההצלחה הכי גבוהים".

hezildo אמר:
הולך להיות עומס מטורף:

27.8, ליגת העל, מחזור 2: מכבי חיפה - מכבי נתניה
30.8, ליגת העל, מחזור 1: סכנין - מכבי חיפה
3.9, ליגת העל, מחזור 3: הפועל ב"ש - מכבי חיפה
6/7.9, ליגת האלופות, מחזור 1
10.9, ליגת העל, מחזור 4: מכבי חיפה - סקציה נס ציונה
13/14.9, ליגת האלופות, מחזור 2
17.9, ליגת העל, מחזור 5: הפועל ירושלים - מכבי חיפה
שבועיים ללא משחק - פגרת נבחרות
1.10, ליגת העל, מחזור 6: מכבי חיפה - מכבי תל אביב
4/5.10, ליגת האלופות, מחזור 3
8.10, ליגת העל, מחזור 7: בני ריינה - מכבי חיפה
11/12.10, ליגת האלופות, מחזור 4
15.10, ליגת העל, מחזור 8: מכבי חיפה - הפועל חדרה
22.10, ליגת העל, מחזור 9: עירוני ק"ש - מכבי חיפה
25/26.10, ליגת האלופות, מחזור 5
29.10, ליגת העל, מחזור 10: מכבי חיפה - מ.ס אשדוד
1/2.11, ליגת האלופות, מחזור 6
אחרי כל זה יוצאים במקום ראשון למונדיאל

מזל שיש פגרה, כמו להתחיל את הליגה מחדש. נקבל את מכבי עם האינטנסיביות והכדורגל של תחילת העונה + חזרה של פצועים משמעותיים

Shocking4U אמר:
ב״ש בתקופה נהדרת ולא במקרה. יש להם סגל משמעותית יותר עמוק משלנו בקישור ובהתקפה. העומק בסגל שלנו זה אחד הדברים ההזויים שיצא לי לראות

"עומק". אם היה עולה שם של שחקן מבאר שבע כמועמד לפה, היו צרחות "רכש בינוני" ו"לא מתאים לחיפה".

תפסו מומנטום חיובי, זה הגיוני בתקופה של משחקים באירופה (גם לנו היו רצף דומה בשנה שעברה), כי שחקנים יכולים לקבל הזדמנויות.
הם כמו הצהבת, יש להם מלא שחקנים בינוניים שעולים אחד על השני. לא קורא לגורדנה, אליאס, מרטינש ובריירו (נגיד) עומק שיש מה להסתכל עליו.

חייב לומר שאני מופתע שאנחנו מסיימים במקום הראשון בסיום הסיבוב לאור העומס המטורף שיש על השחקנים ועוד בעונה של צ'מפיונס ליג, אז מגיע שאפו לצוות המקצועי ולשחקנים.
אני הייתי רוצה לדעת אם יש פה עוד מישהו שעברה לו המחשבה בראש בניגוד לדעת הרוב שאחרי הפגרה תחזור מכבי חיפה לא טובה ?
מישהו חשב על זה שקצב המשחק שלנו יפגע וגם היכולת של השחקנים ?
הכי קל לחשוב שנחזור רעננים עם כוחות מחודשים אבל זה גם יכול בהחלט לפגוע בנו.
אני מקווה שאחרי הפגרה נקבל מכבי חיפה של תחילת העונה.

Daniel123 אמר:
חייב לומר שאני מופתע שאנחנו מסיימים במקום הראשון בסיום הסיבוב לאור העומס המטורף שיש על השחקנים ועוד בעונה של צ'מפיונס ליג, אז מגיע שאפו לצוות המקצועי ולשחקנים.
אני הייתי רוצה לדעת אם יש פה עוד מישהו שעברה לו המחשבה בראש בניגוד לדעת הרוב שאחרי הפגרה תחזור מכבי חיפה לא טובה ?

לדעתי נחזור אותו דבר. מקווה להתבדות ושנחזור טובים יותר בהרבה.

Daniel123 אמר:

אני חושב שהדוגמא של משחקים שבהם חזרנו אחרי מעט יותר מנוחה העונה בליגה, היא הבסיס שצריך להסתכל עליו.
המשחק מול הצהבת הוא דוגמה טובה בהקשר הזה.

העובדה שההרכב הראשון שלנו היה מסוגל להכריע בצורה חד משמעית משחקים תוך מחצית אחת ממחישה את פער הרמות שיש לקבוצה כשהיא באה למשחק בגישה טובה ורעננה.

בסוף יש פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה שמובלת על ידי מאמן מצוין שיודע לעורר את השחקנים למשחקים חשובים.
וגם השחקנים עצמם הם שחקני הכרעה מנוסים ומהטובים בליגה בכל עמדה.

בלי רכש בינואר נמשיך לשחק לא משהו. היכולת מזכירה את סוף עונה שעברה שכבר נגמר הכוח והמוח. אנשים חושבים שהעייפות היא רק פיזית אבל היא גם הרבה מאוד מנטלית. בגלל זה צריך דם חדש כדי לרענן את העניינים

אגב שכחתי לעדכן

עדכון הליצן גולדשטיין "מכבי תחתים שחקן על חוזה" #242582 אתמול - חוזה ללביא
עדכון הליצן גולדשטיין "מכבי תחתים שחקן על חוזה" #242583 היום - חוזה לאצילי

Shocking4U אמר:
בלי רכש בינואר נמשיך לשחק לא משהו. היכולת מזכירה את סוף עונה שעברה שכבר נגמר הכוח והמוח. אנשים חושבים שהעייפות היא רק פיזית אבל היא גם הרבה מאוד מנטלית. בגלל זה צריך דם חדש כדי לרענן את העניינים

הפגרה הזאת היא לא סתם פגרת חורף או נבחרת של שבוע וחצי.
זה 5 שבועות - זה המון.
קראתי שהשחקנים יצאו לחופשה של שבועיים (לטעמי קצת ארוך מדי 7-10 ימים היה מספיק), ואז חזרה לאימונים, מחנה ביוון.
זה גם ריסטרט מנטלי לא רק פיזי.
בגזרת הפצועים - מאמין שדילאן, עלי וחזיזה יחזרו בריאים. לגבי דניאל - התחושה שלי פחות טובה.
עדיין חובה להביא שחקן משמעותי לקישור.
בחזרה מאמין שנוכל לחזור לשחק בקצב גבוה - מול כל הקטנות זה אמור להספיק ומבחינת מגרשי נאחס - עברנו כבר את ק"ש וסכנין נשאר אשדוד בחוץ).
מאמין בבכר ובשחקנים שנדע להתעלות מול הצהבת והגמלים

תגידו מה נסגר עם הנבחרת הזאת שהם מזמנים את גולדברג ולביא אחרי ששיחקו את כל המשחקים מתחילת העונה? הרי יודעים שיש עליהם עומס מטורף והם עם הלשון בחוץ.
למה במועדון אישרו להם בכלל במקום לתת להם חופש?
מי צריך את משחקי הידידות של הנבחרת הכושלת הזאת?

dyarok אמר:
Shocking4U אמר:

ומבחינת מגרשי נאחס - עברנו כבר את ק"ש וסכנין נשאר אשדוד בחוץ).
מוסיף גם את זה שעברנו את בית"ר בטדי שבדרך כלל אנחנו עולים לשם בחורף ביום הכי קר בשנה ומתקשים, וגם את ב"ש בטרנר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה