ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
hezildo אמר:זה לא רק אליפות החורף. אם הייתי אומר לכם בתחילת העונה שנגיע לבתים של הצ'מפיונס ולמרות העומס הזה,
בליגה נסיים את הסיבוב במקום הראשון עם נצחונות חוץ בב"ש, סכנין, ק"ש, דרבי וניצחון על עמלק כולם היו חותמים על זה.
ב - 99.9%Apoc אמר:למרות עייפות החומר הבטחנו את אליפות החורף
בלי קשר למה יהיה ולהמנע מנאחס, ראוי לציין שכמעט בכל עונה הקבוצה שמסיימת כאלופת החורף היא גם זו שמסיימת במקום הראשון בסיום הליגה הסדירה.
וכידוע, הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בליגה הסדירה ב100% מהמקרים גם מסיימת כקבוצה עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים של העונה.
MH13 TILL I DIE אמר:ב - 99.9%Apoc אמר:למרות עייפות החומר הבטחנו את אליפות החורף
בלי קשר למה יהיה ולהמנע מנאחס, ראוי לציין שכמעט בכל עונה הקבוצה שמסיימת כאלופת החורף היא גם זו שמסיימת במקום הראשון בסיום הליגה הסדירה.
וכידוע, הקבוצה שמסיימת מקום ראשון בליגה הסדירה ב100% מהמקרים גם מסיימת כקבוצה עם אחוזי ההצלחה הכי גבוהים של העונה.
או לחלק ל - 2 ב - 44.45%
אחרי כל זה יוצאים במקום ראשון למונדיאלhezildo אמר:הולך להיות עומס מטורף:
27.8, ליגת העל, מחזור 2: מכבי חיפה - מכבי נתניה
30.8, ליגת העל, מחזור 1: סכנין - מכבי חיפה
3.9, ליגת העל, מחזור 3: הפועל ב"ש - מכבי חיפה
6/7.9, ליגת האלופות, מחזור 1
10.9, ליגת העל, מחזור 4: מכבי חיפה - סקציה נס ציונה
13/14.9, ליגת האלופות, מחזור 2
17.9, ליגת העל, מחזור 5: הפועל ירושלים - מכבי חיפה
שבועיים ללא משחק - פגרת נבחרות
1.10, ליגת העל, מחזור 6: מכבי חיפה - מכבי תל אביב
4/5.10, ליגת האלופות, מחזור 3
8.10, ליגת העל, מחזור 7: בני ריינה - מכבי חיפה
11/12.10, ליגת האלופות, מחזור 4
15.10, ליגת העל, מחזור 8: מכבי חיפה - הפועל חדרה
22.10, ליגת העל, מחזור 9: עירוני ק"ש - מכבי חיפה
25/26.10, ליגת האלופות, מחזור 5
29.10, ליגת העל, מחזור 10: מכבי חיפה - מ.ס אשדוד
1/2.11, ליגת האלופות, מחזור 6
Shocking4U אמר:ב״ש בתקופה נהדרת ולא במקרה. יש להם סגל משמעותית יותר עמוק משלנו בקישור ובהתקפה. העומק בסגל שלנו זה אחד הדברים ההזויים שיצא לי לראות
Daniel123 אמר:חייב לומר שאני מופתע שאנחנו מסיימים במקום הראשון בסיום הסיבוב לאור העומס המטורף שיש על השחקנים ועוד בעונה של צ'מפיונס ליג, אז מגיע שאפו לצוות המקצועי ולשחקנים.
אני הייתי רוצה לדעת אם יש פה עוד מישהו שעברה לו המחשבה בראש בניגוד לדעת הרוב שאחרי הפגרה תחזור מכבי חיפה לא טובה ?
מישהו חשב על זה שקצב המשחק שלנו יפגע וגם היכולת של השחקנים ?
הכי קל לחשוב שנחזור רעננים עם כוחות מחודשים אבל זה גם יכול בהחלט לפגוע בנו.
אני מקווה שאחרי הפגרה נקבל מכבי חיפה של תחילת העונה.
מה עדיף? המחמאות או הנקודות?Apoc אמר:אבל הכדורגל, אוי הכדורגל
Daniel123 אמר:חייב לומר שאני מופתע שאנחנו מסיימים במקום הראשון בסיום הסיבוב לאור העומס המטורף שיש על השחקנים ועוד בעונה של צ'מפיונס ליג, אז מגיע שאפו לצוות המקצועי ולשחקנים.
אני הייתי רוצה לדעת אם יש פה עוד מישהו שעברה לו המחשבה בראש בניגוד לדעת הרוב שאחרי הפגרה תחזור מכבי חיפה לא טובה ?
מישהו חשב על זה שקצב המשחק שלנו יפגע וגם היכולת של השחקנים ?
הכי קל לחשוב שנחזור רעננים עם כוחות מחודשים אבל זה גם יכול בהחלט לפגוע בנו.
אני מקווה שאחרי הפגרה נקבל מכבי חיפה של תחילת העונה.
Shocking4U אמר:בלי רכש בינואר נמשיך לשחק לא משהו. היכולת מזכירה את סוף עונה שעברה שכבר נגמר הכוח והמוח. אנשים חושבים שהעייפות היא רק פיזית אבל היא גם הרבה מאוד מנטלית. בגלל זה צריך דם חדש כדי לרענן את העניינים
מוסיף גם את זה שעברנו את בית"ר בטדי שבדרך כלל אנחנו עולים לשם בחורף ביום הכי קר בשנה ומתקשים, וגם את ב"ש בטרנר.dyarok אמר:Shocking4U אמר:בלי רכש בינואר נמשיך לשחק לא משהו. היכולת מזכירה את סוף עונה שעברה שכבר נגמר הכוח והמוח. אנשים חושבים שהעייפות היא רק פיזית אבל היא גם הרבה מאוד מנטלית. בגלל זה צריך דם חדש כדי לרענן את העניינים
ומבחינת מגרשי נאחס - עברנו כבר את ק"ש וסכנין נשאר אשדוד בחוץ).